خواهش می کنم جوون.28 سالم شد...با سن خودم یه کم اختلاف داره البته چن جاشو اومدم دایره بالایی رو بزنم زود کلیک کردم پایینی روشن شدمرسی خیلی جالب بود
اگه خیلی با خودت فرق داره فک کنم پیریه زود رس گرفتیراستی ماله من در حدود 51 شد حالا نمی دونم خوبه یا بد ؟!![]()
یکی طلبت . من 30 سال فرق می کنه سن مغزم یعنی توانایی حافظم مثل یه پشه است .سن مغز یعنی قابلیتای مغز و تواناییهای حافظه
هرچی کمتر باشه نشون میده که مغز بهتر میتونه چیزای مختلف رو به خاطر بسپره و هنوز پیر نشده!
اینکه هردفعه متفاوت باشه هم چیز عجیبی نیست...چون بستگی کامل به دقت هم داره...اگه میخواید نتیجه واقعی(البته چیز دقیقی نیست) بگیرید بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه
سن مغز یعنی قابلیتای مغز و تواناییهای حافظه
هرچی کمتر باشه نشون میده که مغز بهتر میتونه چیزای مختلف رو به خاطر بسپره و هنوز پیر نشده!
اینکه هردفعه متفاوت باشه هم چیز عجیبی نیست...چون بستگی کامل به دقت هم داره...اگه میخواید نتیجه واقعی(البته چیز دقیقی نیست) بگیرید بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه
سرعت پاسخگوی هم تاثیر دارهمن با سن خودم 27 سال فاصله داره . یعنی جی؟ من 2 تا اشتباه داشتم. یعنی شماها بدون اشتباه انجام دادید؟
بار دوم هم دو تا اشتباه داشتم اما 8 سال فاصله داره. مبنای محاصیه اش معلموم نیست.

دقیقا...از کجا فهمیدی؟؟یکی طلبت . من 30 سال فرق می کنه سن مغزم یعنی توانایی حافظم مثل یه پشه است .
من فقط دوتا اشتباه داشتم !

مبنای محاسبش کاملا مشخصه...مرحله اول بهتون 3تا عدد میده و اگه درست بزنین مرحله به مرحله تعداد عددا زیاد میشه...من با سن خودم 27 سال فاصله داره . یعنی جی؟ من 2 تا اشتباه داشتم. یعنی شماها بدون اشتباه انجام دادید؟
بار دوم هم دو تا اشتباه داشتم اما 8 سال فاصله داره. مبنای محاصیه اش معلموم نیست.

سرعت پاسخگوی هم تاثیر داره![]()
اینم هست!و اینچنین بود که محمد موچ شد!

مؤید باشید!من دفعه اول به جای اینکه از کوچیک به بزرگ بزنم از بزرگ به کوچیک میزدم148 سالم شد
![]()
" بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه"
متاسفانه من هم خودم،هم چشام خسته بود شد 33
حالا یه بار دیگه وقتی سرحالم انجام میدم ببینم چی میشه(بدتر نشه،بهتر نمیشه)
ای بابا...شکسته نفسی میفرمایید استاد!خدا رو شکر این بازی رو گذاشتید مغز ما جوون بشه !
آخه اولش 53 ساله بود با تمرین و پشتکار 27 ساله شد !

دقیقا...از کجا فهمیدی؟؟
!
لا اله الا الله ،من حریف تو یکی نمی شم مجبورم شکایتتو ببرم پیش آقا افشین![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| A | عطر مناسب برای سن شما | گفتگوی آزاد | 3 | |
|
|
سن ازدواج در کشور به 40 سال رسید | گفتگوی آزاد | 112 | |
|
|
سن مناسب برای ازدواج | گفتگوی آزاد | 45 | |
|
|
مجرد بودن به چه قیمتی؟؟ _ بالا رفتن سن ازدواج و مشکلات فرارو _ --- بحث آزاد --- | گفتگوی آزاد | 51 | |
|
|
به نظر شما چرا سن تفاوت نسل انقدر کم شده؟ | گفتگوی آزاد | 6 |