سن مغز شما؟

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
28 سالم شد...با سن خودم یه کم اختلاف داره البته چن جاشو اومدم دایره بالایی رو بزنم زود کلیک کردم پایینی روشن شد;)مرسی خیلی جالب بود

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی ماله من در حدود 51 شد حالا نمی دونم خوبه یا بد ؟!:razz:

• Like
واکنش ها: ayja

elhamanwar

عضو جدید
جالب بود اما به نظر نمیاد درست باشه من سه بار امتحان کردم هر دفعه با هم فرق داشت
52و40و38که همش خیلی زیادتر از سن خودمه

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
مال من شد 25
يعني من 5 سال از خودم بزرگترم؟!

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
خیلی جالب بود ! فقط کسی نفهمه !! آخه به من گفت 62!!!:biggrin:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
سن مغز یعنی قابلیتای مغز و تواناییهای حافظه

هرچی کمتر باشه نشون میده که مغز بهتر میتونه چیزای مختلف رو به خاطر بسپره و هنوز پیر نشده!

اینکه هردفعه متفاوت باشه هم چیز عجیبی نیست...چون بستگی کامل به دقت هم داره...اگه میخواید نتیجه واقعی(البته چیز دقیقی نیست) بگیرید بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ميثم 38 ساله در خدمت شما !
17 سال بيشتر از سن خودم شدم:smile:

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز

هرچی کمتر باشه نشون میده که مغز بهتر میتونه چیزای مختلف رو به خاطر بسپره و هنوز پیر نشده!

اینکه هردفعه متفاوت باشه هم چیز عجیبی نیست...چون بستگی کامل به دقت هم داره...اگه میخواید نتیجه واقعی(البته چیز دقیقی نیست) بگیرید بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه
یکی طلبت . من 30 سال فرق می کنه سن مغزم یعنی توانایی حافظم مثل یه پشه است .
من فقط دوتا اشتباه داشتم !

• Like
واکنش ها: ayja

frooh

عضو جدید
من با سن خودم 27 سال فاصله داره . یعنی جی؟ من 2 تا اشتباه داشتم. یعنی شماها بدون اشتباه انجام دادید؟
بار دوم هم دو تا اشتباه داشتم اما 8 سال فاصله داره. مبنای محاصیه اش معلموم نیست.

آخرین ویرایش:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised::surprised:
:surprised::surprised:
:surprised:

BAW705

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با سن خودم 27 سال فاصله داره . یعنی جی؟ من 2 تا اشتباه داشتم. یعنی شماها بدون اشتباه انجام دادید؟
بار دوم هم دو تا اشتباه داشتم اما 8 سال فاصله داره. مبنای محاصیه اش معلموم نیست.
سرعت پاسخگوی هم تاثیر داره ;)

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دفعه اول به جای اینکه از کوچیک به بزرگ بزنم از بزرگ به کوچیک میزدم :D148 سالم شد:biggrin:

terajedi21

عضو جدید
25 شدم ولی اینا معیار نیست دوما طراحان باید ایرانی بودن رو در نظر میگرفتن موقع شمارش معکوس من فکر ایندمو میکردم چی میشه چطور چه کار نمیشه میشه بشه یا نشه؟:D

anom

عضو جدید
" بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه"

متاسفانه من هم خودم،هم چشام خسته بود شد 33:lol:
حالا یه بار دیگه وقتی سرحالم انجام میدم ببینم چی میشه(بدتر نشه،بهتر نمیشه:biggrin:)

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی طلبت . من 30 سال فرق می کنه سن مغزم یعنی توانایی حافظم مثل یه پشه است .
من فقط دوتا اشتباه داشتم !
دقیقا...از کجا فهمیدی؟؟:D
مبنای محاسبش کاملا مشخصه...مرحله اول بهتون 3تا عدد میده و اگه درست بزنین مرحله به مرحله تعداد عددا زیاد میشه...
حالا اگه اشتباه شما تو مرحله ای باشه که 3-4تا عدد بهتون داده، سن مغزتون به طرز عجیبی میره بالا!!:D
ولی اگه تو مراحلی که 6-7تا عدد میده اشتباه کنین تو نتیجه آخر تأثیر شدیدی نمیذاره
پس خیلی ربطی به اینکه 2بار اشتباه کردین نداره...
اوکی؟
سرعت پاسخگوی هم تاثیر داره ;)
:w16:اینم هست!
و اینچنین بود که محمد موچ شد!:D
من دفعه اول به جای اینکه از کوچیک به بزرگ بزنم از بزرگ به کوچیک میزدم :D148 سالم شد:biggrin:
مؤید باشید!:surprised:
" بهتره وقتی این بازیو انجام بدید که نه خودتون نه چشماتون اصلا خسته نباشه"

متاسفانه من هم خودم،هم چشام خسته بود شد 33:lol:
حالا یه بار دیگه وقتی سرحالم انجام میدم ببینم چی میشه(بدتر نشه،بهتر نمیشه:biggrin:)
:Dای بابا...شکسته نفسی میفرمایید استاد!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر این بازی رو گذاشتید مغز ما جوون بشه !
آخه اولش 53 ساله بود با تمرین و پشتکار 27 ساله شد !