من تو اطرافم (در و همسایه و فامیل) زیاد دیدم پسر و دختر هایی رو که بر حسب همون چیزایی که شما میگین ازدواج کردن و همچنین ازدواج های سنتی رو . میخواید باور کنید یا نه... کار اون ازدواج سنتی ها تا به حال سه چار بار به طلاق با یکی دو تا بچه (متاسفانه ) و ازدواج های دوم کشیده. ولی اون به قول بعضیا احساسی ها 1 دونه شونم طلاق نگرفتن جلوی ما هم زیاد قربون صدقه ی هم میرن . نمیدونم شاید اطراف شما این طوریهکه ازدواج های مدرن کارشون به طلاق کشیده میشه ؟ در ضمن من نمیگم اصلا ندارن ولی ....؟ اصلا شما اساس اینکه دو نفر از هم خوششون بیاد و ازدواج کنن رو میدونی؟
در ضمن معمولا اوناییکه بطور سنتی ازدواج میکنن معمولا ادمای مذهبی و خوبی و به قولی " اگر از دخترتان خوشش نیاید لا اقل اذیتش نمیکنه" ( برو بپرس جمله برا کیه) هستن.غیر از اینه که اونایی که میخوان طلاق بگیرن میان دادگاه و به قول شما ...... بنابریاین شما افرادی که از زندگی شون راضین رو نمی بینین. در ضمن عوامل دیگر مهمی هم داره. مثل ارضا نشدن جنسی( از طرف دختر ها ( که 50 درصد علت طلاق ها در تهرانه)) و مثلا ازدواج ها در سن پایین و ... ولی این به معنای این نیست که همه که سن پایین ازدواج کنن این طور میشه . ok?
1)شما خودت داری یک طرفه قضاوت میکنی
2)اونا واسه این که همه بهشون نگن انتخابت غلط بود، مجبورن واسه هم لاو بترکونن
3)منظورت از اطراف شما روستا نیست که؟ چون سگ در سگ داری میستیک میزنی گلم
4)اساس دوست داشتن مقدسه، اما برو بپرس از دافینگر ها رو چه اساسی همدیگه رو دوست داشتن...؟ جواب معلومه
5)بازم داری خروس به شانگهای میبری، خیلی آدم مذهبی رو بهت معرفی کنم که همین الان داره تو سربالایی ...... مخ میزنه، اونم مثه تو به پله تی کشیدن علاقه وافری داره
6)شما رضایت از زندگی رو واسه من تعریف کن، آیا رضایت بساز بودن دخترس، آیا رضایت خونه دوبلکس داشتنه، یا رضایت اینه که دو نفر با احترام به همه بزرگاشون، نظر آخر رو خودشون بدن و با هم زندگی خوبی داشته باشن
شما متاسفانه مفهوم جمله ازدواج سنتی منو اشتبا متوجه شدی ، واسه اون این فیلم هندی رو اومدی، خداییش چسبید