سنگسار در مجازات اسلامی (حتما بخونید)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

این مطالبی که میارم همه از کتاب: قضاوت های علی(ع) تألیف حاج شیخ محمد تقی شوشتری ترجمه سید علی موسوی جزایری چاپ هفتم 1384 انشارات پیام حق هست.
این فقط یه مورد از قضاوت های حضرت علی (ع) هست واسه این آوردم که نگید این حکم رو علمای اسلام از خودشون در آوردند، بلکه حکم سنگسار از همان زمان ائمه و پیامبر بوده.
زنی که از عذاب آخرت میترسید:
زنی آبستن نزد امیرالمومنین آمد و گفت:زنا کرده ام مرا پاک گردان.خدا تو را پاک گرداند زیرا شکنجه و عذاب دنیا از عقوبت آخرت که ابد و نهایتی ندارد آسانتر است.
علی(ع) فرمود:
تو را از چه پاک گردانم؟
گفت: از زنا!
علی (ع) فرمود: آیا شوهر داری؟
زن: آری شوهر دارم.
آیا در موقعی که مرتکب این عمل شدی شوهرت در سفر بود یا در حضر؟
زن: شوهرم در حضر بود!
علی (ع) فرمود: اکنون برگرد و پس از آنکه فرزندت را به دنیا آوردی بیا تا تو را پاک کنم.
چون زن مقداری دور شد به طوری که گفتار آن حضرت را نمیشنید علی(ع) فرمد:
خدایا شاهد باش این یک شهادت.
باز آن زن نزد علی (ع ) آمده و گفت: فرزندم را بدنیا آوردم مرا پاک گردان.
پس آن حضرت مانند کسی که سابقه او را نداشته باشد فرمود:
تو را از چه پاک گردانم؟
گفت: زنا کرده ام مرا پاک کن!
علی (ع) فرمود: آیا شوهر داری؟
زن: آری شوهر دارم.
زن: در حضر بود!
امیر(ع) به او فرمود برو و فرزندت را طبق دستور خداوند دو سال تمام شیر بده.
زن بازگشت چون زن مقداری دور شد به طوری که گفتار آن حضرت را نمیشنید علی(ع) فرمود:
خدایا شاهد باش این دو شهادت.
بعد از آنکه دو سال سپری شد زن بار سوم آمده و گفت:
یا امیرالمومنین فرزندم را دو سال تمام شیر داده ام اکنون مرا پاک گردان.
آن حضرت مانند شخصی بی خبر پرسشهای قبلی را از او جویا شد و آنگاه فرمود:
حالا برو و فرزندت را نگهداری کن تا موقعی که بتواند خودش غذا بخورد و از بامی پرت نشود و در چاهی نیافتد.
زن گریان از نزد آن حضرت برگشت و چون مقداری دور شد به اندازه ای که صدای حضرت را نمیشنید حضرت فرمود: خدایا این سه شهادت.
عمربن حریث مخزومی در بین راه زن را دید و گفت: ای بنده خدا چرا گریه میکنی؟ من ترا دیدم از نزد علی(ع ) می آیی و از او تقاضا میکنی که تو را پاک گرداند
زن گفت: آری نزد امیرالمومنین آمدم و از او خواستم مرا پاک گرداند و آن حضرت فرمود برو و فرزندت را نگهداری کن تا موقعی که بتواند بخورد و بیاشامدو ...و میترسم در این مدت بمیرم و مرا پاک نگرداند!
عمرو به او گفت: نزد امیرالمومنین برگرد و من از فرزندت کفالت میکنم.
زن به نزد آن حضرت بازگشت و تعهد عمرو را عرضه داشت.
امیرالمومنین مانند شخصی بی اطلاع از سابقه زن به او فرمود:
چرا عمرو کفالت فرزندت را بعهده گرفته است؟
گفت: یا امیرالمومنین زنا کرده ام مرا پاک کن!
علی (ع) فرمود: آیا در آن هنگام شوهر داشتی؟
زن: آری شوهر داشتم.
زن: در حضر بود!
پس از آن علی(ع) سر به سوی آسمان بلند کرد و به درگاه الهی گفت:
خداوندا با چهار دفعه اقرار حد بر او ثابت شد و تو به پیامبر خبر داده ای کسی که از حدودم تعطیل کند با من دشمنی نموده، پروردگارا ، من هرگز حدودت را تعطیل نمیکنم و در پی دشمنی با تو نیستم و احکام تو را ضایع نمیگردانم، بلکه فرمانبردار تو و پیرو سنت پیامبرت هستم.
پس آن حضرت به منبر رفت و به قنبر فرمود:میان مردم بانگ برآور تا همه برای نماز جماعت حاضر شوند.
قنبر دستور را اجرا کرده و مردم به طرف مسجد هجوم آوردند به طوری که مسجد پر از جمعیت گشت، در این هنگام علی(ع) بپا خاسته و ثنای خداوند را بجا آورد و سپس فرمود:
ای مردم پیشوای شما میخواهد برای اقامه حد بر این زن، به خارج کوفه رود و شما را به همراه خود ببرد و زمانی که بیرون می آیید باید سنگهای خود را همراه بیاورید و یکدیگر را نشناسید تا به خانه هایتان برگردید...
بامدادان فردا خود آن حضرت به اتفاق زن بیرون شدند و مردم نیز در حالی که یکدیگر را نمیشناختند و نقاب بر چهره داشتند و سنگ در آستین داشتند از خانه بیرون شدند تا به بیرون کوفه رفتند....
و سرانجام آن زن را سنگسار کردند
متاسفانه باید بگم که نوشتتون اصلا با عقل جور در نمیاد
اگه اونجوری بود که خدا نمیگفت شاهد .میگفت شنونده
دوما اینکه ماداریم از 4 شاهد حرف میزنیم نه 1 نفر که 4 بار شهادت بده
ای خدا نا کی میخایم یاد بگیریم هر مطلبی رو بهش استناد نکنیم
بابا علی جای حق نشسته بود به خدا چرا میخاین با این مزخرفات بی پایه و اساس که معلوم نیس از کجا سر در اورده علی رو خراب کنید
طرفداری های شما که متاسفانه با جهالت همراهه از صد تا تخریب بدتره بابا

forough gh

عضو جدید
سلام ممنون جالب بود کلی به اطلاعاتم اضافه شد ولی هیچ وقت نمیتونم تصویر سنگسار ثریا رو فراموش کنم خیلی وحشتناک بود بره بمیره شوهرش میگما: سنگسار رو که تو ایران برداشتن چرا دیگه اینقدر گیر میدین

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم چون درباره اجرای یک حکم الهی، هیچ آیه ای در قرآن نیست شما نمیتونید صریحا اون رو رد کنید و بگید که این خلاف قوانین شرع هست...
پس اگر اینجوره که شما میگید،هر کس باید هر جور دلش خواست نماز بخونه... یکی دلش میخواد همه سجده هاشو تو یک رکعت بجا بیاره...اصلا به کسی چه ربطی داره؟
مسلما به کسی ربطی نداره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه باید بگم که نوشتتون اصلا با عقل جور در نمیاد
اگه اونجوری بود که خدا نمیگفت شاهد .میگفت شنونده
دوما اینکه ماداریم از 4 شاهد حرف میزنیم نه 1 نفر که 4 بار شهادت بده
ای خدا نا کی میخایم یاد بگیریم هر مطلبی رو بهش استناد نکنیم
بابا علی جای حق نشسته بود به خدا چرا میخاین با این مزخرفات بی پایه و اساس که معلوم نیس از کجا سر در اورده علی رو خراب کنید
طرفداری های شما که متاسفانه با جهالت همراهه از صد تا تخریب بدتره بابا

راس میگی تو هم:gol:علی که سنگسار نمیکرد علی حتی نماز هم نمیخوند کی گفته توی محراب شهید شده

بازم جای شکرش باقیه از دوره قبل پیغمبر پریدیم دوره معاویه:gol:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راس میگی تو هم:gol:علی که سنگسار نمیکرد علی حتی نماز هم نمیخوند کی گفته توی محراب شهید شده

بازم جای شکرش باقیه از دوره قبل پیغمبر پریدیم دوره معاویه:gol:
اسپم ممنوع داداش
منطقی جواب بده اگه منطق نداری هیسسسسس

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنگسار ...
از اسم معلومه که چیه
چه تو قرآن باشه یا نه
چه تو هر دین دیگه ای هم باشه
حتی بگن حرف خود خداست من قبول نمیکنم چون
کاری وحشیانه و پست و حیوانی است

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا نگی کار ندارما چون به کسی ربطی نداره

نگی پول نفت کو چون به کسی ربط نداره

توی خیابون یه دزد کیفتو زد داد و فریاد نکنی که به هیشکی ربط نداره
چه ربطی داره:eek:
نماز یه چیز شخصیه من با جامعه کاری ندارم هر کس مسئول اعمال خودشه
اینهایی هم که اشاره کردین وظیفه یه اشخاصی هست که باید به وظیفه شون عمل کنن چون مسئولن
رازو نیاز من با خدا به هیچکسی ربط نداره و یه چیز شخصیه

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینهایی هم که اشاره کردین وظیفه یه اشخاصی هست که باید به وظیفه شون عمل کنن چون مسئولن

:gol:بعضيا عادت دارن وقتي جوابي ندارن هر چيز بي ربطي رو به هم ربط بدن:razz:

• Like
واکنش ها: A&S

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

کیف تو که مال جامعه نیست

کاری هم که میکنی پولش تو جیب تو هست نه جامعه

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیف تو که مال جامعه نیست

کاری هم که میکنی پولش تو جیب تو هست نه جامعه
عین بچه ها بی منطق حرف میزنین
کیف من مال منه درست
ولی امنیت چی؟؟
مسئولش کیه؟؟؟
اصلا چرا تو مملکت اسلامی که اینقدر ادعاتون میشه باید کیف منو بزنن؟
حرفهای خنده داری میزنین

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون علی سنگسار کرده پس خوبه؟!
علی اعتقاد داشت که زن ناقص العقله،آیا هست؟
حضرت علی فکر میکرد احساسات درقلبه و نه مغز!!!
نه دیگه شیعه اند
پیرو و دنباله رو
پا کج بزارن گناهه

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
عین بچه ها بی منطق حرف میزنین
کیف من مال منه درست
ولی امنیت چی؟؟
مسئولش کیه؟؟؟
اصلا چرا تو مملکت اسلامی که اینقدر ادعاتون میشه باید کیف منو بزنن؟
حرفهای خنده داری میزنین

امنیت تو که به خودت مربوطه اما مسئولیتش وقتی امنیت نخوای که عملا مسئولیت ساقط میشه. دزد دزده ربطی به دین نداره.

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
امنیت تو که به خودت مربوطه اما مسئولیتش وقتی امنیت نخوای که عملا مسئولیت ساقط میشه. دزد دزده ربطی به دین نداره.
چقدر با عقل و منطق و بینش کافی جواب میدین
بسیار سپاسگذارم

Nayere

عضو جدید
از آنجایی که اینجا یک سایت علمی با درصد بالایی نخبه واقعی است تعداد تشکرهایی که از این پست شده به خوبی حاکی از دید باز نخبگان مملکتمونه.همتونو دوست دارم.دست مریزاد دوست عزیزم

به به !

به نکته جالبی اشاره کردین دوست عزیز!!!

پس با ادله شما باید از شما پرسید چرامسلمان هستید؟؟؟ بیشتر از پنج ششم جمعیت دنیا غیر مسلمان هستند و این آمار بالا بنا به گفته شما نشان از حقانیت آنها دارد!!!

و حتی بدتر از آن چرا شیعه هستید؟؟؟ بین مسلمانان جمعیت کثیری را اهل تسنن تشکیل می دهند!!!

می بینید شما در اقلیت محض به سر می برید!!!

دوست عزیز؛ این طور اثبات کردن ها از قشر تحصیلکرده بعید است!!!

koobagher

عضو جدید
سلام.
دقیقا چون حضرت علی(ع) سنگسار کرده است یعنی امضاء و تأیید کرده است. اگر اینطور باشد که شما می گویید پسفردا همه احکام اسلام زیر سؤال می رود.
اما در مورد ناقص العقل بودن زنان در کلام حضرت علی(ع) باید گفت که حضرت کاملا درست گفته اند. خود قرآن هم مضامینی با این مفهوم دارد. حتما قرآن را هم قبول ندارید. قرآن هم زنان را ناتوان از استدلال درست و ناتوان از احقاق حق خود و دفاع از خود می داند.

حضرت علی(ع) هم در مورد قلب درست فرموده اند. زیرا قلب یک استعاره است. خود این کلمه از ریشه «ق ل ب» به معنی دگرگونی گرفته شده است. یعنی در استعاره؛ جایگاه دگرگونی و منقلب شدن.
راستی! یک سؤال دارم. چرا شما از اینکه زنان توسط متون دینی ناقص العقل نامیده می شوند؛ ناراحت می شوید؟ این مورد چه اشکالی دارد؟ منطقی باشید و احساسی جواب ندهید. می خواهم یک بحث علمی در این مورد انجام دهیم.
با تشکر.

Nayere

عضو جدید
ما در قرآن داریم که به مرد اجازه اختیار همسر دوم (بلکه بیشتر) رو میده ولی اگه همون آیه رو تا انتها بریم می بینیم خدا برای همسران بعدی شرط گذاشته؛ اجرای عدالت!

و در ادامه آیه هم تاکید شده که عدالت فقط مخصوص خداست!!! یعنی به صراحت داره میگه این کار ممنوعه! ولی به زبان همان اعراب جاهلی! و متاسفانه علمای دین از این برداشت به تعدد زوجات می کنن! چون تعریفی از عدالت ندارن!!!

اینجا هم همینطور، وقتی حکم سنگسار داده میشه ولی واسه ش این همه شرایط سخت میگذاره میخواد قبح عمل رو نشون بده بدون اینکه اجرا بشه!!!

وقتی میگه باید 4 تا شاهد داشته باشه، پرتاب کننده سنگ پاک از گناه باشه و .. عملا یعنی نه!!!

خدا وکیلی این آدمایی که براشون حکم سنگسار بریده شده ارتباطشون پنهانی نبوده؟؟؟

یعنی به غیر از خود دو نفر کسی هم خبر داشته؟؟؟

خودشون که هم که صراحتا نرفتن اقرار به گناه کنن!!! فقط به اجبار یا هر چیزی ازشون اعتراف کشیده شده!!!

حالا آیا اسلام واسه اینا سنگسار گذاشته یا قوانین جمهوری اسلامی؟؟؟؟؟؟؟

این حکم هایی که تو دادگاه های ایران صادر میشه هیچ ربطی به اسلام نداره و گرنه خدا کی حاضر میشه بنده ای رو که از روح خودش دمیده و بهش شرافت داده این چنین تحقیر امیز از بین ببرن؟؟؟!!! اونم نوسط آدمهایی که معلوم نیست خودشون چه گناهها چه نکردن!!!!!

lightseeker62

عضو جدید

علی در حد مردم زمان خودش حرف میزد
ناقص العقل به معنی ضعف عقل نیست، به این معنیه که در تصمیمات، احساسات رو بیشتر از حد لازم دخیل می کنند
در اسلام، روح و قلب خیلی از جاها به جای هم استفاده می شه

راستی، شما کدوم مکتب رو قبول داری؟
نکنه فکر می کنی خودت برای خودت میتونی راه رو مشخص کنی و تا آخرش هم درست بری؟
نکنه به حرف کشورایی که خودشونو حامی حقوق بشر نشون میدن ولی رو سر مردم بمب اتم میندازن اعتماد می کنی؟
احساسات بچه گانه رو کنار بذار و یکم عمیق به قضیه فکر کن

من خودم از عربا خوشم نمیاد، ولی خدا وکیلی یکی از دستورات اسلام رو انجام دادن که قطع دست دزدایی بود که کارشون دزدیه، الان دیگه اونجا دزدی نمیشه

راستی، خدا کسی نیست که برای یه گناه، دو بار آدم رو مجازات کنه
حالا به نظر شما، مجازات این دنیا بهتره یا اون دنیا؟
بعلاوه اگه کسی انقدر گناهش علنی بوده که چهار تا شاهد پیدا شده و به کارش شهادت داده، دیگه چاره ای جز مجازاتش نیست، وگرنه همه میتونن از کاری که کردن توبه کنن، امام علی هم به مردم میگفت برید توبه کنید و نخواید که اینجوری مجازات بشید

koobagher

عضو جدید
ما در قرآن داریم که به مرد اجازه اختیار همسر دوم (بلکه بیشتر) رو میده ولی اگه همون آیه رو تا انتها بریم می بینیم خدا برای همسران بعدی شرط گذاشته؛ اجرای عدالت!
و در ادامه آیه هم تاکید شده که عدالت فقط مخصوص خداست!!! یعنی به صراحت داره میگه این کار ممنوعه! ولی به زبان همان اعراب جاهلی! و متاسفانه علمای دین از این برداشت به تعدد زوجات می کنن! چون تعریفی از عدالت ندارن!!!
اینجا هم همینطور، وقتی حکم سنگسار داده میشه ولی واسه ش این همه شرایط سخت میگذاره میخواد قبح عمل رو نشون بده بدون اینکه اجرا بشه!!!
وقتی میگه باید 4 تا شاهد داشته باشه، پرتاب کننده سنگ پاک از گناه باشه و .. عملا یعنی نه!!!
خدا وکیلی این آدمایی که براشون حکم سنگسار بریده شده ارتباطشون پنهانی نبوده؟؟؟
یعنی به غیر از خود دو نفر کسی هم خبر داشته؟؟؟
خودشون که هم که صراحتا نرفتن اقرار به گناه کنن!!! فقط به اجبار یا هر چیزی ازشون اعتراف کشیده شده!!!
حالا آیا اسلام واسه اینا سنگسار گذاشته یا قوانین جمهوری اسلامی؟؟؟؟؟؟؟
این حکم هایی که تو دادگاه های ایران صادر میشه هیچ ربطی به اسلام نداره و گرنه خدا کی حاضر میشه بنده ای رو که از روح خودش دمیده و بهش شرافت داده این چنین تحقیر امیز از بین ببرن؟؟؟!!! اونم نوسط آدمهایی که معلوم نیست خودشون چه گناهها چه نکردن!!!!!
سلام.
می شود بفرمایید که شما بهتر می دانید یا رسول خدا که تعدد زوجات را در آن زمان هم خودشان انجام داده اند و هم آن را برای مردان عادی ممنوع نکرده اند!؟
به نظر شما پیغمبر خدا نفهمیدند که منظور خدا حرام کردن تعدد زوجات است. ائمه هدی هم نفهمیدند که منظور خدا حرام کردن تعدد زوجات است. علمای اسلام هم نفهمیدند. مردم آن زمان هم نفهمیدند. فقط شما الآن فهمیدید!؟
ضمنا شما مفسر قرآن نیستید. بهتر است به تفسیرات رجوع کنید. زیرا برداشت شما از آیه اشتباه است.
اما در مورد سنگسار؛ اثبات جرم روشهای مختلفی دارد که هر کدام که برای قاضی موجب حصول علم شود؛ کافیست.
سنگسار هم توسط جمهوری اسلامی اختراع نشده است.
تمام احکامی که در دادگاه های ایران صادر می شود بر اساس قوانین و حدود اسلام است. شما بروید بقیه آیات قرآن را بخوانید که در آنها دستور قتل و قطع دست و پا و شلاق زدن را داده است. شما که ادعا می کنید خدایی که از روح خودش در بنده اش دمیده و به او شرافت داده؛ چطور حاضر می شود اینچنین تحقیر آمیز او را از بین ببرد؛ می توانید بپرسید که این خدا چطور حاضر می شود همان بنده را در آتش ابدی جنهم گرفتار و معذب کند؟
با تشکر.

آخرین ویرایش:

Nayere

عضو جدید
سلام.
می شود بفرمایید که شما بهتر می دانید یا رسول خدا که تعدد زوجات را در آن زمان هم خودشان انجام داده اند و هم آن را برای مردان عادی ممنوع نکرده اند!؟
به نظر شما پیغمبر خدا نفهمیدند که منظور خدا حرام کردن تعدد زوجات است. ائمه هدی هم نفهمیدند که منظور خدا حرام کردن تعدد زوجات است. علمای اسلام هم نفهمیدند. مردم آن زمان هم نفهمیدند. فقط شما الآن فهمیدید!؟
ضمنا شما مفسر قرآن نیستید. بهتر است به تفسیرات رجوع کنید. زیرا برداشت شما از آیه اشتباه است.
با تشکر.

سلام

طبق معمول آقایون در این موارد موضع می گیرن!!! :biggrin:

این موضوع رو که پیامبر به خاطر شرایط خاص چند همسر داشتن رو حتی غیر مسلمان ها هم میدانند شما چطور بی خبر هستین؟؟؟؟

اگه اینطوره که جنابعالی می فرمایید اسلام اجازه 4 همسر داده چرا پیامبر 9 همسر داشت؟؟؟؟؟؟

باید به محضر حضرتعالی برسانم که همون طور که پیامبر 9 همسر داشت امام رضا (ع ) امام حسن عسگری(ع) و فکر میکنم امام هادی (ع) تنها یک همسر داشتند!!!

به این میگن شرایط زمانی!!!

اگه درک موقعیت نبود که امام حسن(ع) نباید سکوت میکرد!!!!

ضمنا یک تبصره دیگر هم برای تعدد زوجات هست و اون هم زمان جنگ و کشته شدن عده زیادی از مسلمانان بود که پیامبر اجازه میدادن تا با همسران شهدا ازدواج بشه!!!

همین!!!

با تشکر ;)

Nayere

عضو جدید
سلام.
اما در مورد سنگسار؛ اثبات جرم روشهای مختلفی دارد که هر کدام که برای قاضی موجب حصول علم شود؛ کافیست.
تمام احکامی که در دادگاه های ایران صادر می شود بر اساس قوانین و حدود اسلام است. شما بروید بقیه آیات قرآن را بخوانید که در آنها دستور قتل و قطع دست و پا و شلاق زدن را داده است. شما که ادعا می کنید خدایی که از روح خودش در بنده اش دمیده و به او شرافت داده؛ چطور حاضر می شود اینچنین تحقیر آمیز او را از بین ببرد؛ می توانید بپرسید که این خدا چطور حاضر می شود همان بنده را در آتش ابدی جنهم گرفتار و معذب کند؟
با تشکر.

لطفا کمی بدون تعصب باشید!

اگه این قوانین جمهوری به ظاهر اسلامی نیست پس چرا به قول شما قطع ید نمیشه؟؟؟؟ چرا این احکام فقط تو عربستان اجرا میشه؟؟؟؟

lightseeker62

عضو جدید
نه دیگه شیعه اند
پیرو و دنباله رو
پا کج بزارن گناهه

دنباله رو .......
راستش همه آدما دنباله رو یه مکتبی یا فردی هستن
خود شما هم دنباله رو هستی

در اصل دنباله رو بودن مهم نیست، مهم اینه که دنباله رو چی باشی
اما شما میگید شیعه بودن اشتباهه ولی مسیحیت درسته؟

مسیحیا، در گذشته، همه رو شیطان پرست می دونستن، الان همه رو تروریست!
خودشون در گذشته، چند صد هزار نفر زن رو به جرم شیطان پرستی و جادوگری سوزوندن و تو همین یه قرن چند ده میلیون نفر رو به کشتن دادن

خدا میدونه در آینده چه بلایی سر مردم میارن

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.

با تشکر.

دوست عزیز
هروقت تونستی عدالت رو همچون علی (ع) اجرا کنی که به برادرش اضافه تر سهمیه نداد با اونکه برادرش بسیار محتاج بود و برادرش بود اونوقت با این اطمینان بیا صحبت کن

بحث اجرای عدالت هستش...و خدا و همون پیامبرش شدیدا وایسادن از عدم اجرای عدالت مابین همسران
شما یه دور روایات رو مطالعه بفرمایید بد نیست

شما داری به یمین و یسار میزنی......
و این همه من گفت که آخر این رو بگم

شما چطور با این اطمینان از برداشت دین توسط یک نفر رو نقض میکنی در حالیکه من الان دارم حرف های شما رو نقض میکنم و صریحا به اشتباه بودن اون حرف اشاره میکنی

کشور رو اینطور اداره کردن این شد....واقعا خجالت داره

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر.

اقا یا خانم عزیز
بحث سنگساره
شما یک ایه قران بیار حرفی از سنگسار زده باشه
در مورد قطع دست و پا.....هرچیزی شرایط داره عزیزه من
در مورد قانون اساسی...خیر..همه قوانین ما بر پایه شرع نیست
در زمان نوشتن قوانین از قانون کشور های فرانسه بلژیک و خیلی جاهای دیگه کپی برداری شده...شک داره برو از حقوقدان بپرس

اما در مورد آخری.........انسانی که از جسم و دنیوی فکر کنه نتیجش این میشه...نه اینکه بخوایم اینطور بگیم که شما میگی

forough gh

عضو جدید
کدوم قانون تو ایران رعایت میشه که حالا این یکی رو رعایت کنن ...... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دنباله رو .......
راستش همه آدما دنباله رو یه مکتبی یا فردی هستن
خود شما هم دنباله رو هستی

در اصل دنباله رو بودن مهم نیست، مهم اینه که دنباله رو چی باشی
اما شما میگید شیعه بودن اشتباهه ولی مسیحیت درسته؟

مسیحیا، در گذشته، همه رو شیطان پرست می دونستن، الان همه رو تروریست!
خودشون در گذشته، چند صد هزار نفر زن رو به جرم شیطان پرستی و جادوگری سوزوندن و تو همین یه قرن چند ده میلیون نفر رو به کشتن دادن

خدا میدونه در آینده چه بلایی سر مردم میارن

و نکته جالبش
تو مسیحیت کاملا گفته شده تو چه تاریخی تو چه مکانی کسی به نام محمد ظهور میکنه
و همه منتظر اون تاریخ بودن و زمانی که متولد میشه صاحبان دین میان نقض میکنن و اینجاست شروع تحریف دین
در حالیکه کسی میاد به صورت نزدیکی با مسیحیت صحبت میکنه اما نمی گن این همون فرده
و همچنان منتظرن

و اگه فئودالیسم مسیحیت رو نبینیم
و اگه ...بیخیال...بحث مسیحیت نیست

koobagher

عضو جدید
سلام
طبق معمول آقایون در این موارد موضع می گیرن!!! :biggrin:
این موضوع رو که پیامبر به خاطر شرایط خاص چند همسر داشتن رو حتی غیر مسلمان ها هم میدانند شما چطور بی خبر هستین؟؟؟؟
اگه اینطوره که جنابعالی می فرمایید اسلام اجازه 4 همسر داده چرا پیامبر 9 همسر داشت؟؟؟؟؟؟
باید به محضر حضرتعالی برسانم که همون طور که پیامبر 9 همسر داشت امام رضا (ع ) امام حسن عسگری(ع) و فکر میکنم امام هادی (ع) تنها یک همسر داشتند!!!
به این میگن شرایط زمانی!!!
اگه درک موقعیت نبود که امام حسن(ع) نباید سکوت میکرد!!!!
ضمنا یک تبصره دیگر هم برای تعدد زوجات هست و اون هم زمان جنگ و کشته شدن عده زیادی از مسلمانان بود که پیامبر اجازه میدادن تا با همسران شهدا ازدواج بشه!!!
همین!!!
با تشکر ;)
سلام.
طبق معمول خانم ها بیشتر موضع می گیرند!
نخیر! پیامبر به خاطر شرایط خاص نبوده که چندین همسر داشته اند.
و حتی چندین کنیز هم داشته اند که با آنها همبستر شده اند. مانند «بره» و «ماریه قبطیه مادر حضرت ابراهیم ابن محمد(ص)».
شرایط خاصی در این حکم دخالت نداشته است.
تعداد 9 زن پیامبر خدا در قرآن آمده است. خود این تعداد که استدلال شما را بیشتر ابطال می کند!
چرا بقیه ائمه آن تعداد زن داشته اند!؟
به هر حال تعدد زوجات حلال است و حرام نیست و هر مردی بنا به شرایط خودش می تواند اقدام به تجدید فراش کند.
در مورد اجازه پیامبر برای ازدواج با همسران شهداء هم باید گفت که اصلا پیامبر دخالتی در این کار نداشتند و زنانی که شوهرانشان شهید می شدند بدون نیاز به اجازه پیامبر با مردانی متأهل ازدواج می کرده اند. شما از خودتان داستانسرایی نکنید.
علت اینکه بنده جواب اینگونه اظهار نظرهای احساسی حضرات بانوان را می دهم برای دفاع از احکام مسلم اسلام است و می بینیم که یکی یکی این احکام در جامعه به اصطلاح روشنفکر در حال ابطال می باشند. خیلی روشنفکرند دیگر!
با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا