akhoondzadeh اخراجی موقت Feb 1, 2011 #3 سیلام ابجی همیشه دوست داشتم یه بچه شیر داشته باشم بزرگش کنم !!
آرانوس کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 1, 2011 #4 akhoondzadeh گفت: سیلام ابجی همیشه دوست داشتم یه بچه شیر داشته باشم بزرگش کنم !! کلیک کنید تا باز شود... به به ستاره سهیل سلام خوبی؟ جداً من همیشه آهو دوس داشتم حواست به بچه شیرتباشه ها
akhoondzadeh گفت: سیلام ابجی همیشه دوست داشتم یه بچه شیر داشته باشم بزرگش کنم !! کلیک کنید تا باز شود... به به ستاره سهیل سلام خوبی؟ جداً من همیشه آهو دوس داشتم حواست به بچه شیرتباشه ها
Abolfazl_r عضو جدید کاربر ممتاز Feb 2, 2011 #7 دستتون درد نکنه. حیف تشکر ندارم ولی منم شیرو خیلی دوست دارم. عزت نفس خوبی داره. البته عقاب هم تو پرنده ها فوق العاده است.
دستتون درد نکنه. حیف تشکر ندارم ولی منم شیرو خیلی دوست دارم. عزت نفس خوبی داره. البته عقاب هم تو پرنده ها فوق العاده است.
آرانوس کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 2, 2011 #9 mina.a.s گفت: خییییییییییییییییییییییللللللللللللی قشنگ بود ممنون کلیک کنید تا باز شود... Neptune گفت: کلیک کنید تا باز شود... Abolfazl_r گفت: دستتون درد نکنه. حیف تشکر ندارم ولی منم شیرو خیلی دوست دارم. عزت نفس خوبی داره. البته عقاب هم تو پرنده ها فوق العاده است. کلیک کنید تا باز شود... قابل نداشت همه این شیرا تقدیم شوما و.قتی از شیر خ.شت بیاد طبیعیه که عقابم فوق العاده باشه semiramis261 گفت: کلیک کنید تا باز شود...
mina.a.s گفت: خییییییییییییییییییییییللللللللللللی قشنگ بود ممنون کلیک کنید تا باز شود... Neptune گفت: کلیک کنید تا باز شود... Abolfazl_r گفت: دستتون درد نکنه. حیف تشکر ندارم ولی منم شیرو خیلی دوست دارم. عزت نفس خوبی داره. البته عقاب هم تو پرنده ها فوق العاده است. کلیک کنید تا باز شود... قابل نداشت همه این شیرا تقدیم شوما و.قتی از شیر خ.شت بیاد طبیعیه که عقابم فوق العاده باشه semiramis261 گفت: کلیک کنید تا باز شود...
ni_rosa_ce کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 3, 2011 #10 akhoondzadeh گفت: سیلام ابجی همیشه دوست داشتم یه بچه شیر داشته باشم بزرگش کنم !! کلیک کنید تا باز شود... میخرم براااااااااااااات :دی
akhoondzadeh گفت: سیلام ابجی همیشه دوست داشتم یه بچه شیر داشته باشم بزرگش کنم !! کلیک کنید تا باز شود... میخرم براااااااااااااات :دی