ممنون استارتر................سر کلاس چه بیکار بودن اینا
فک کنم تو این عکس اولیه صندلی کم اومده... ظرفیت دانشگاهارو میبرن بالا یه فکریم واسه کمبود صندلی بکنن آخهههههههه![]()
تو دانشگاه ب غیر بیکاری مگه کار دیگه ای هست؟؟؟؟![]()
کلاس ما رو ندیدیدین...اینا که چیزی نیست
پس شما هم اگه عکس دارین بذارین دیگه............اگه هم ندارین یادتون باشه بگیرین و بذارین........
من استاد این کلاس مذکور باشم با لگد اونی که داره سیگار میکشه رو راهی بیرونش میکنم باور کن با لگداحتما میگیرم...یکی سیگار روشن میکنه تو کلاس اونیکی
............
من استاد این کلاس مذکور باشم با لگد اونی که داره سیگار میکشه رو راهی بیرونش میکنم باور کن با لگدا
خطرناکن نمیشه انداخت.....خوب جوون دیگه یه لحظه هوس سیگار میکنه
![]()
حتما میگیرم...یکی سیگار روشن میکنه تو کلاس اونیکی
............
من استاد این کلاس مذکور باشم با لگد اونی که داره سیگار میکشه رو راهی بیرونش میکنم باور کن با لگدا
خطرناکن نمیشه انداخت.....خوب جوون دیگه یه لحظه هوس سیگار میکنه
![]()
خطرناکه برا خودشه من سابقه زیر لگد گرفتن یکی رو تو محوطه دانشگاه داشتم شانس پنج شنبه بود دانشگاه خیلی خلوت بود وگرنه آبرو ریزی میشد ... ولی باور کن من استاد این کالا س بود بد برخوردی باهاش میکردم واای همین که میگی یه جوریم میشه ...از سیگار بدتر هم به نظرم تو بعضی دانشگاهها رفتار میکنن
خیلی ممنون آقا میلاد......وای ندیگه.....سیگار برا چی.........!!!!
منم همینطور.........حالا شوخیی چیزی عیب نداره ولی سیگار هرگز..........
یه چیزی یادم اوم.....تو راهرو دانشگاه داشتم با دوست میرفتم که از یکی کلاسا بوی غلیظ سیگار میومد و اتفاقآ رئیس دانشگاهم ازراهرو رد میشد و ایشونم متوجه بوی سیگار شدن و در کلاسو زدن.......تا که پسره اومد جلوی در ... پسره شوکه شدو خودشو گم کرد و رئیسه چیزی نگفت و فقط نگاه معنی داری بهش مینداخت....که پسره یهو برگشت پشت سرش و گفت بچه ها چقد بهتون بگم اینجا جای این کارا نیست آخه!!! و چون فک میکرد رئیسه نمیره تو این حرفو زد.......ولی رئیسه رفت تو و قیافه پسره دیدنی بود.........!!! اگه گفتین چی شده بود؟؟؟؟
برا مثل کبریت بی خطرن...........ما نمیگیم جوون نیست ولی کلاس جای این کارا نیست
البته الان یه چی یادم افتاد میگن حتی تو یکی از دانشکدهامون استاد دخترا رو بیرون کرده گفته میخوایم سیگار بکشیم ...![]()
یه بارم من با آقایون کلاسمون برخورد کردم........چون کلاسو خانوم اصلآ متوجه نمیشدن.....وقتی کارگاه بودیم واستاد برای چندیقه میرفت بیرون زودی سیگار درمیاوردنو میکشیدن وبا گوشیشونم ترانه های قدیمی رو باز میکردنو ولوم میدادن............و تو کارگاه از دود خفه میشدیم
ما به اینجور پسرا میگیم از خودشون در اومدن.... یعنی اوزونن چخبلارداایکیدنه قز گورولر ....
یعنی چی برخورد کردی؟ یعنی اعمال قانونشون کردی؟بیخیالشون شو وقتی چیزی بهشون میگی بیشتر پرو میشن ... من جنس خودمو بهتر میشناسم.
![]()
ما که جز بیکاری کارای زیادی داریم ...........که حتی نمیشه سر خاروند.............بله اینجوریاس![]()
چی شده بود مگه که زیر لگد انداختین ؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تصاویر جالب و دیدنی شوخی با هم کلاسی ها سر کلاس درس | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عکس های جالب از شوخی همکلاسی ها سر کلاس درس | تالار عکس | 8 | |
![]() |
چرت زدن سر کلاس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
تفاوت جالب نشستن دانشجوها سر کلاس (ترول ) | تالار عکس | 3 | |
![]() |