این الان چه زبونیه؟
نه خداییش این الان چه زبونیه که یه انسان بالغ عاقل (حالا سن رو کم در نظر می گیریم 35 -40 ساله) استفاده می کنه؟![]()
خوبه ما 30-45 سالمونه شما كه 120 سالته چلا اينجوري رفتار ميكني؟
این الان چه زبونیه؟
نه خداییش این الان چه زبونیه که یه انسان بالغ عاقل (حالا سن رو کم در نظر می گیریم 35 -40 ساله) استفاده می کنه؟![]()
این الان چه زبونیه؟
دقیقا بعضیا رفتار خودشونو نمیبینن.............این خیلی زشته...........خوبه ما 30-45 سالمونه شما كه 120 سالته چلا اينجوري رفتار ميكني؟
دقیقا بعضیا رفتار خودشونو نمیبینن.............این خیلی زشته...........
چه جوری؟![]()
از اونجایی که بوی تبلیغات جهت دار میاد ینی من فقط دوست دارم یکی از شما عزیزان دل ت وصندلی مهسا شرکت نکنین اونوقت منمو شما و کرام الکاتلین![]()
ملسی حجالتم نده....................مــــهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــســـا جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون![]()
فقط مههههههههههههههههههسا جون
مهسا ...............مهسا .................مهسا ....................مهسا ..................................مهسا.............................مهسا .
مهسا .........................مهسا ..............مهسا ..........مهسا ...........مهسا ...............مهسا .
مهسا ...................مهسا ................................مهسا .................................مهسا.........................مهسا ...........................مهسا .
مهسا ..................مهسا.....................مهسا .........................مهسا ..................مهسا .........................................................................مهسا .
مهسا ...............................مهسا .مهسا ...................................................مهسا .مهسا .مهسا .
سلام خوبید؟اینجا چه خبره؟تبلیغ؟واقعا که اقا حمید...............میخوای اصلا من نباشم؟مرسی از دوستانی که به من رای دادن.........................
سلام آبجی
بزار بگه
ارزش تو که پیش دوستات کم نمیشه
همه دوست دارن![]()
تایید میشه مدیر خندون
نه مهسا جان چه حرفیه میزنی برا من چه فرقی داره اخه کی بشینه ؟ مگه ناصر فامیله منه اخه ؟
ولی تازگیا این کار زیاد شده ...بچه ها میرن میخوان یکیرو اذیت کنن جمع میشن بهش رای میدن بعدم تو صندلیش شرکت نمیکنن !! اینی که گفتم داشتم ازت دفاع میکردم مثکه متوجه نشدی !
جَو نده بابا
بیا بشین ناصر ک چ ل![]()
نه ما نا امید نمیشیمدیگه امیدی نیست....انگاری!
نه ما نا امید نمیشیم
تازه از بالا خبر رسیده به ترتیب میشینن این ناصر خفت شده است![]()
اقا یه محدوده بزاریم !!
تا 400 تا نشد رایا نفر بعد نشینه چطوره ؟
نه کاملا مخالفم چون تا اون موقع بچه ناصر باید بشینه دیگه خود ناصر پیر شدهاقا یه محدوده بزاریم !!
چطور؟
مدیریت چرا تلگرافی حرف میزنی واضح بوگو دوزاریمون بیفته نصفه شبی!
اقا یه محدوده بزاریم !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سری اول نظر سنجی صندلی داغ ! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
سری اول ماشین های بندر ازاد اروند(ابادان) | زنگ تفريح | 3 | |
K | استفاده کاربردی از لاستیک ها - سری دوم | زنگ تفريح | 0 | |
Д | انتخاب دل نازک ترین کاربر (سری دوم) | زنگ تفريح | 241 | |
س | توصیه هایی برای سادیسمی شدن ! سری دنباله دار (فوق العاده) | زنگ تفريح | 2 |