سریال زیر8 ... چرا اینقدر سیاه ؟؟؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اجبار 3 قسمت از این سریال را دیده ام واز تاریکی مفرط آن مبهوت شده ام نظرات خود را درج نمایید تا نقد دقیقی از آن را در تایپکهای بعدی تقدیم حضورتان کنم.

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فیلم واقعیات جامعه ایران را نشان میدهد نه فیلم چرتی مثل فاصله ها
بهترین فیلم های ایران در سالهای اخیر به قول شما فیلمهای سیاه بودند
زیر تیغ
زیر هشت
و هر فیلمی که تو خونه های میلیارد به بالا و با خنده و خوشی و مسخره بازی همراه نیست و در خرابه ها و بیغوله ها به دنبال کشت و کشتار و قتل و تجاوز و دزدی و ... هست

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهروز جان منظورم رو نگرفتی من نگفتم سریال بدیه نه بازیها خارق العاده اند فیلم بردار مثل مارادونابادوربین کارمیکنه لوکیشنها و فلاش بکها بی ننقصند منظورم سیاهی بیش از حد اونه

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی واسه خیلیا سیاه شده .تو دنبال یه فیلما گرفتی؟؟
بیا واقعیاتت این جامعه را ببین ببین کدوم سیاه تره فیلم یا واقعیت؟؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهروز جان منظورم رو نگرفتی من نگفتم سریال بدیه نه بازیها خارق العاده اند فیلم بردار مثل مارادونابادوربین کارمیکنه لوکیشنها و فلاش بکها بی ننقصند منظورم سیاهی بیش از حد اونه
خب دیگه خواسته سیاهی جامعه رو با سیاهی فیلم یکی بکنه
البته فکر کنم تو این کارم سیروس مقدم مسئولیتی داره (دقیقشو نمیدونم) ولی خوندم سبک فیلمهای مقدم همش همینطوریه که سیاه و تاریک نشون میده مثل اغما مثل سریال پلیس جوان که سالها پیش نشون میداد مثل ......

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متن زیر یه توضیحی بود درابطه با این سریال که به نظرم جالب اومد و پسندیدم:

اين شبها يكي از بهترين سريالهاي تلويزيوني سالهاي اخير از شبكه يك سيما در حال پخش است. زير هشت در تلويزيون ما يك استثناست. چرا كه بعد از سالها دوربين سريال سازها از مشكلات «شميران نشينها» جدا شده و پايين تر از ميدان ونك تهران آمده تا زندگي و دغدغه طبقات فقير و محروم را به تصوير بكشد
. براي اولين بار در سالهاي اخير تلويزيون ما به زيبايي و هنرمندي نشان داد در اين جامعه هستند كساني كه در شيشه خالي مربا چاي مي خورند، هستند پدراني كه با دخترجوانشان شب جايي براي خواب ندارند... حقايقي تلخ كه از ديد بسياري از مردم و مسئولان پنهان مانده بود اما زير هشت در لابلاي قصه اي پر كشش و كارگرداني و ديالوگهايي بسيار قوي اين حقايق را به مردم و مسئولان يادآوري مي‏كند و تلنگري به وجدانهاي غبار گرفته مي‏زند.

زير هشت پيام مهم ديگري هم دارد. پيام ضمني زير هشت اين است كه طبقه محروم و فراموش شده، سيستم كلانتري و قانون و دادسراي فعلي را براي احقاق حقش ناتوان و ناكارامد مي‏داند. اين خطرناك ترين پديده ايست كه مي تواند در جامعه جوان و پر تبعيض ما روي دهد. «عطا خان‏ عمو» نماينده نسلي است كه از پليس و دادسرا قطع اميد كرده و براي گرفتن حقش، به ناچار خودش اقدام مي كند و براي اجراي عدالت دست به چاقو مي برد. اگر كسي از مسئولان نظام اين پيام را غيرواقعي و تند مي داند، كافيست نيمه شب يكي از همين شبها ناشناس به كاخ دادكستري و دفتر قاضي كشيك در خيابان خيام مقابل پارك شهر مراجعه كند يا همين امروز براي پيگيري يك شكايت متعارف نظير شكايت از نفقه ندادن همسر يا پيگيري يك چك برگشت خورده يا ... بصورت ناشناس به يكي از دادسراهاي تهران مراجعه كند و در صف عريضه نويسي قرار گيرد... . مخاطب زير هشت صرفا مردم عادي نيستند بلكه مسئولان نظام هم هستند. مسئولاني كه اگر پيام فوق را از لابلاي اين سريال درك كنند، خواب بايد از چشمانشان ربوده شود.
مجموعا آقاي ضرغامي اين روزها موفق شده شبكه هرزه فارسي وان را كه پيام بي ناموسي و بي حيايي را تا خانه هاي برخي هموطنان آورده است، موقتا به عقب بزند. اين موفقيت بايد تداوم يابد چرا كه فارسي وان و فارسي وان ها هجوم جديد تري آغاز خواهند كرد و با پشتوانه همه بي حيايي و بي ناموسي غرب، باز هم به عفت و ناموس خانواده هاي ايراني حمله خواهند كرد. همه ايرانياني كه اخلاق و خانواده و نسل آينده و فرهنگ پاك ايراني برايشان مهم است بايد ضرغامي را در اين نبرد بزرگ و سرنوشت ساز كمك كنند. آقاي ضرغامي هم بايد هم سينه اش را براي انتقادها گشادتر كند و هم درهاي سازمان را بروي استعدادهاي جوان و بكر بگشايد. سيروس مقدم فقط يكي نيست. سيروس مقدمهاي زيادي هستند كه با برخوردهاي غيرفرهنگي ماموران حراست سازمان از مقابل اطلاعات جام جم برمي گردند و آنهايي هم كه اين برخوردها را تحمل مي كنند، طرح و ايده شان در لابلاي سيستم بسته سيما گير مي كند و انگيزه شان براي پيوستن به صف مقدم نبرد با فارسي وانها، سركوب مي شود... آقاي ضرغامي و همكارانش از تندي يا نيش اين انتقاد دلگير نشوند، با همان سينه گشادي كه از ايشان انتظار مي رود، گلايه ها و ناز جماعت هنرمند را به جان بخرند و سنگرهاي مقابله با هجوم بي حياها را پر از ايده ها و توليدات جذاب و سازنده كنند.

به دست و بازو و فكر و هنر همه دست اندركاران زيرهشت مي باليم و كار ارزشمندشان را مي ستاييم. خدا قوت
http://alef.ir/1388/content/view/79322/

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس تو این سریالم مقدم نقش داره
بعد از اغما یا یکی دیگه از کارهاش بود که طی مقاله ای من خوندم کلا سبک کارهای مقدم اینطوریه که لنز چی چی و فیلمبرداری چطور که اینطور تاریک درمیاد فیلمهاش و خودشم اینو دوس داره همونطور که گفتم پلیس جوان و اغما و حالا فیلمهای دیگش یادم نیست اگه از فیلمشناسی هاش پیدا کنیم میشه گفت همه فیلمهاش اینطوریه

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا میشه جدی تر بحث کرد من خودم کسی هستم که نقاط تاریک زندگی رو خیلی خوب لمس کردم توی این حرف شک نکنید ولی همزمانی ورگبار مصیبتها یک کمی ازباور پذیری کم نمیکنه؟ (بی گناهی انگشت قطع شده /دخترفراری توبه کرده با برادری دزدوطفلی مرده و همسری دیوانه وپدری دغ کرده وبچه دزدی برادر/ پیرمردی سرطان کبدگرفته بادختری ازعشق سرخورده وفرزندی همدست درقتل و...)

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا میخوا م یه مقایسه هایی بکنم اگر موافقید یامخالف جواب بدید : آیا عطا همان قیصر له شده توی دوره مانیست منظورم ازنظر شخصیت نیست ازنظر تیپه ؟ آیا اون پیره مردسرطانیه همون خاندائی قیصر توی دوره مانیست ؟ آیا بچه دزده کریم آق منگل وپولدار دردوره مانیست ؟ ومهمتر خلاء وجود نیروهای امنیتی هم شبیه فیلم قیصر نیست ؟

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس تو این سریالم مقدم نقش داره
بعد از اغما یا یکی دیگه از کارهاش بود که طی مقاله ای من خوندم کلا سبک کارهای مقدم اینطوریه که لنز چی چی و فیلمبرداری چطور که اینطور تاریک درمیاد فیلمهاش و خودشم اینو دوس داره همونطور که گفتم پلیس جوان و اغما و حالا فیلمهای دیگش یادم نیست اگه از فیلمشناسی هاش پیدا کنیم میشه گفت همه فیلمهاش اینطوریه
و یکی دیگه از خصوصیات فیلم های مقدم اینه که خوب شروع می کنه و بیننده جذب می کنه و وسطاش خیلی کش میده فیلم و در آخر خیلی مزخرف تموم میشه