botany عضو جدید کاربر ممتاز Jun 1, 2012 #2 عالییییییی بهنام یه کاری کن بتونیم بریم اونجا... تو میتونییییییییی با هواپیما، تله کابین و...
sarake عضو جدید Jun 1, 2012 #4 botany گفت: عالییییییی بهنام یه کاری کن بتونیم بریم اونجا... تو میتونییییییییی با هواپیما، تله کابین و... کلیک کنید تا باز شود... اره.خیلی قشنگه منم میایم. منم ببرید.
botany گفت: عالییییییی بهنام یه کاری کن بتونیم بریم اونجا... تو میتونییییییییی با هواپیما، تله کابین و... کلیک کنید تا باز شود... اره.خیلی قشنگه منم میایم. منم ببرید.
samira.nanas کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 1, 2012 #7 خودت چند بار اینجا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی قشنگه....
**آگاهدخت** مدیر تالار اسلام و قرآن مدیر تالار Jun 1, 2012 #8 سلام توي اين فصل سال دزفول ماشالله اينقدر سرسبزه وآب داره؟؟ يادم باشه از بچه هاي دزفول بپرسم
رهاپرتو عضو جدید کاربر ممتاز Jun 1, 2012 #9 خیلی خیلی قشنگ بوووووووووود.خودتون این عکسارو گرفتین اقا بهنام؟؟؟؟؟؟بی نهایت دل انگیزه.
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 3, 2012 #10 botany گفت: عالییییییی بهنام یه کاری کن بتونیم بریم اونجا... تو میتونییییییییی با هواپیما، تله کابین و... کلیک کنید تا باز شود... ميخواي آبشار رو برات بيارم در خونتون؟آخه من چيكار ميتونم بكنم؟ خوب 2 ساعت بيشتر تو راه نيستي كه.بلند شو بيا sarake گفت: اره.خیلی قشنگه منم میایم. منم ببرید. کلیک کنید تا باز شود... باشه..13 بدر سال آينده ميريم.خوبه؟ صبا68 گفت: منم میام کلیک کنید تا باز شود... باشه... رفتيم... برگشتيم... خوب بود؟
botany گفت: عالییییییی بهنام یه کاری کن بتونیم بریم اونجا... تو میتونییییییییی با هواپیما، تله کابین و... کلیک کنید تا باز شود... ميخواي آبشار رو برات بيارم در خونتون؟آخه من چيكار ميتونم بكنم؟ خوب 2 ساعت بيشتر تو راه نيستي كه.بلند شو بيا sarake گفت: اره.خیلی قشنگه منم میایم. منم ببرید. کلیک کنید تا باز شود... باشه..13 بدر سال آينده ميريم.خوبه؟ صبا68 گفت: منم میام کلیک کنید تا باز شود... باشه... رفتيم... برگشتيم... خوب بود؟
M Maryam.67 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 4, 2012 #12 پس من چی؟!!! منم می خوام بیااااااااااااااااااام بهنام منم ببر
AinOs کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 4, 2012 #13 مرسی بهنامی خیلی قشنگ بودن...... چند روزیه دلم خیلی هوای جنوب رو کرده....... شرمنده تشکرام ته کشیده