سرباز امریکایی در راه حمله به ایران

saba jo00on

عضو جدید
کاربر ممتاز
از تبار کوروش ؟ بی خیال ، گند میزنیم به همه چی ، بعد میگیم از تبار کوروشیم ، البته اگر حساب کنی تو ایران نژاد اصلی باقی نمونده بعد از حملات اعراب و یونانیان و مغولان ...
راستی اخرش نفهمیدم ما مسلمونیم ، ایرانیم ؟ نفهمیدم علویم یا کوروشی ؟ دچار چند گانگی شدیم
در اخر اضافه کنم که بحث دفاع تفاوت داره با بحث که اینجا شد ، شاید نه شما و نه من اگر روزی جنگ بشه بریم بجنگیم برای نه کشورمون برای غرور شخصس خودمون شاید هم بزاریم بریم ، اما گاهی جنگ باطل علیه باطله ... چیکار میشه کرد ...

ما ایرانی ایم با فرهنگ غنی که اسلام خیلی دوست داریم این کجاش منافات داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لوح کورش حکایت صلح و دوستی در زمانیه که تازه آنها الان فکر حقوق بشر افتادند
چرا داشته ها و فرهنگ خودمون را دوست نداریم ؟؟؟؟؟؟؟ چیزای که غرور افرینه ؟؟؟؟؟؟ آثار تاریخی که حکایت ریشه ما را داره و تو موزه هاشون نشان می دن چیزی که ندارن .......

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
از تبار کوروش ؟ بی خیال ، گند میزنیم به همه چی ، بعد میگیم از تبار کوروشیم ، البته اگر حساب کنی تو ایران نژاد اصلی باقی نمونده بعد از حملات اعراب و یونانیان و مغولان ...
راستی اخرش نفهمیدم ما مسلمونیم ، ایرانیم ؟ نفهمیدم علویم یا کوروشی ؟ دچار چند گانگی شدیم
در اخر اضافه کنم که بحث دفاع تفاوت داره با بحث که اینجا شد ، شاید نه شما و نه من اگر روزی جنگ بشه بریم بجنگیم برای نه کشورمون برای غرور شخصس خودمون شاید هم بزاریم بریم ، اما گاهی جنگ باطل علیه باطله ... چیکار میشه کرد ...

داداش جوابتون رو تو تاپیک جنگ دادم خواهشا اینجا از این بحث های فلسفی راه نندازه چون نه جاش اینجاست نه خواستار داره.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط ایران

جونمم واسه خاک ایران میدم

چو ایران نباشد تن من مباد.
داداش خودمهههههههههههههههههههههه
:w42:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
اما گاهی جنگ باطل علیه باطله ... چیکار میشه کرد ...
دوست من هیچوقت جنگی بین باطل و باطل صورت نمیگیره !
پیامبر هم فرمودن که : اگه دو جبهه واقعا در مقابل هم قرار بگیرن ، قطعا یکیشون حقه و یکیشون باطل ... ( منبع هم خواستین میدم خدمتتون )

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D..................شما دچار چندگانگی شدین همه مثل شما نیستن..........در ضمن این تاپیک در مورد بحث اسلام وایران کهن نیست

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از الان تا لحظه ای که جون دارم سرباز ایرانم:cool:
حاضرم براش بمیرم
موافقاش ok بدن
1

2

3

4

5

کی به کیه ..؟!!

کی باز چپ به کشورم نگاه کرده تا چپ و راستش کنم!!

زنده باد ایران و ایرانی

امضا ناخدا ویکی ;)
6

7

فقط ایران

جونمم واسه خاک ایران میدم

چو ایران نباشد تن من مباد.
8
تو هم اگه (اگه) حساب بشی 8 تا!!!
4 و 5 رو از کجا آوردی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوکی نهم؟.........به نظر میرسه دخترا با غیرت ترن:biggrin:

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم کی چی میگه/ولی اینو میدونم که امریکا 1 درصد اگه احتمال پیروزی میداد درنگ نمیکرد چون: ملتی که شهادت دارد شکست ندارد در جوای رفیق گلمون اینکه من خودم که سهله، پدرو مادرم هم فدای ایران