سربازی

سربازی

• مجموع رای دهندگان
    29

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به نظر شما سربازی درسته؟
این که هر پسری دو سال اول جوونیش رو در خدمت دولت باشه
اونم کاری که به دردشون نمیخوره مگه اینکه بخوان استخدام همون ارگان ها بشن
اینطوری هم عمر پسرا هدر میره
هم سن ازدواج بالا میره
هم اونایی که میرن سربازی خیلی وقتا سو استفاده میکنن(تا حالا به چشم زورگیری سربازا به اسم مامور دولت... تک چرخ زدن با موتورای سپاه و . . . رو به چشم دیدم)
چرا اعتراض نمیکنین به این وضع؟
چرا از نماینده های مجلس شهرتون نمیخواین قانونش رو عوض کنن؟
چرا اختیاری نمیکنن سربازی رو؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما سربازی درسته؟
این که هر پسری دو سال اول جوونیش رو در خدمت دولت باشه
اونم کاری که به دردشون نمیخوره مگه اینکه بخوان استخدام همون ارگان ها بشن
اینطوری هم عمر پسرا هدر میره
هم سن ازدواج بالا میره
هم اونایی که میرن سربازی خیلی وقتا سو استفاده میکنن(تا حالا به چشم زورگیری سربازا به اسم مامور دولت... تک چرخ زدن با موتورای سپاه و . . . رو به چشم دیدم)
چرا اعتراض نمیکنین به این وضع؟
چرا از نماینده های مجلس شهرتون نمیخواین قانونش رو عوض کنن؟
چرا اختیاری نمیکنن سربازی رو؟
تاپیک و دیدم جا خوردم ...
مگه پسر اون نماینده مجلس ،دولت ،مدیر ..خدمت میکنه که ناراحت باشه پیگیر ...
؟

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه چی چیه باید 6 ماه یا 1 سال باشه فقط
2 سال از بهترین لحظات جوونی اد م میره بر باد اخه همشم الکیه
باید بخوری بخابی و الکی روزو شب کنی و یه سری کار تکراری بکنی
اگه من یهکاره بودم یا 6 ماه یا 1سالش میکردم + کلی مزایای دیگه مثل یه سفر اجباری به مشهد برای همه سربازا و از این امکانات دیگه

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگه من یهکاره بودم یا 6 ماه یا 1سالش میکردم + کلی مزایای دیگه مثل یه سفر اجباری به مشهد برای همه سربازا و از این امکانات دیگه

خدا شما رو مسئول کنه:D

خیلی بده... بهترین دوران جوونی پسرا رو میگیرن که چی؟
اینام بچه های همون نسلن
اگه جنگ بشه همشون داوطلبانه میرن جنگ
نیازی نیس این همه جوون علاف بشن

urban planing

عضو جدید
نه سربازی باید باشه!
اگه نباشه من اعتصاب میکنم تا اخر عمرم غذا نمیخورم دیگه
:D

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به کدوم اعتراض مردم تا حالا پیگیر شدن کهاین دومی بشه بذار پس حرف دلمو باز دوباره بزنم

بابا بخدا اگه پیگیر باشین میشه
حداقلش اینه که میفهمن اعتراض دارین

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوای بری خدمت درست دستشون درد نکنه منم میرم حری ندارم ...
آخه تو مسول محترم بیاین اونایی که تو رشته خاصی تخصص دارن رو تو حیطه خودش به کار بگیر ...
من برگ سبز بسیج داشتم و واقعن هم یک آموزشی افتضاح رفتم از سینه خیز بگیر تا و.و.و. ح و قبل از اون هم به دلیل شرایط حدود چندین آموزشی 5 یا 6 رو زه دیگه هم رفتم 14،15 سال هم سابقه بسیج میرم میگم مسول جذب سپاه من برگ سبز دارم این سابقه آموزشی ها و.و. من میتونم جذب بشم ..هر جا رفتم جذب نمیکنن میخنده میگه باید کچل کنی دیگه پیرمرد هم شدیا چرا دیر اقدام کردی میخواستم بگم نمیدونستم باید درس و همچی رو ول کنم بیام به تو پا بچسپونم خوب جناب میگه ما ارشد نمیگیریم ما سرباز صفر نیاز داریم نه دکتر مهندس .... باید بری ارتش میگم حاجی آقا جنای من با این همه آموزشی دوباره برم آموزشی میخنده میگه آره دیگه شانس نداری ...میگم باشه میرم بسیج متخصصین میگم منو میتونید جذب کنید مقاله دارم و.و.و و قول 3 یا 4 تا ماله هم بهتون میدم تو این مدت فقط منو تو رشته خودم استفاده کنید ..میگه سهمیه به ما ندادن گفتم باشه ممنون رفتم آموزش و پرورش میگم یخوام سرباز معلم اسم بنویسم میگه امسال برای ما سهمیه ارشد ندادن فقط فوق دیپلم و لیسانس میگم مهندس دکتر من برم جارو بکشم اون فوق دیپلم بره درس بده این منطقی هست میخنده میگه با ما نیست ما هم تو کار سازمان موندیم و.و.و.و

تو باشی کفرت در نمیاد :razz:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چرا کسی نمیاد نظر بده

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
میخوای بری خدمت درست دستشون درد نکنه منم میرم حری ندارم ...
آخه تو مسول محترم بیاین اونایی که تو رشته خاصی تخصص دارن رو تو حیطه خودش به کار بگیر ...
من برگ سبز بسیج داشتم و واقعن هم یک آموزشی افتضاح رفتم از سینه خیز بگیر تا و.و.و. ح و قبل از اون هم به دلیل شرایط حدود چندین آموزشی 5 یا 6 رو زه دیگه هم رفتم 14،15 سال هم سابقه بسیج میرم میگم مسول جذب سپاه من برگ سبز دارم این سابقه آموزشی ها و.و. من میتونم جذب بشم ..هر جا رفتم جذب نمیکنن میخنده میگه باید کچل کنی دیگه پیرمرد هم شدیا چرا دیر اقدام کردی میخواستم بگم نمیدونستم باید درس و همچی رو ول کنم بیام به تو پا بچسپونم خوب جناب میگه ما ارشد نمیگیریم ما سرباز صفر نیاز داریم نه دکتر مهندس .... باید بری ارتش میگم حاجی آقا جنای من با این همه آموزشی دوباره برم آموزشی میخنده میگه آره دیگه شانس نداری ...میگم باشه میرم بسیج متخصصین میگم منو میتونید جذب کنید مقاله دارم و.و.و و قول 3 یا 4 تا ماله هم بهتون میدم تو این مدت فقط منو تو رشته خودم استفاده کنید ..میگه سهمیه به ما ندادن گفتم باشه ممنون رفتم آموزش و پرورش میگم یخوام سرباز معلم اسم بنویسم میگه امسال برای ما سهمیه ارشد ندادن فقط فوق دیپلم و لیسانس میگم مهندس دکتر من برم جارو بکشم اون فوق دیپلم بره درس بده این منطقی هست میخنده میگه با ما نیست ما هم تو کار سازمان موندیم و.و.و.و

تو باشی کفرت در نمیاد :razz:

در میاد...راست میگی
کاش حداقل مرتبط با رشته ات ازت میخواستن

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرت ترین قانون ایرانه ..کلّه گنده ها و پارتی داراش میرن الکی معاف میشن ...

بقیه باید 2 سال عقب بیفتن از همه چی :/

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همه ما دخترا بد بختی داریم
بزارید پسرام یکم سختی بکشن:D

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا خانوما هم قبل عید مصوبش دولت فرستادمجلس ...که مثال برای جاهایی و مکانهایی که به خانوما نیاز هست بفرستن ...یه خوابایی برا خانوما هم دیدن ...

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام .

تاپیک در نوع خودش جالبیه . حرف دل خیلی ها همین هستش . شما میگید چرا اعتراض نکردید .اعتراض صورت گرفته و حتی نامه به رهبر دادن ولی در این حکومت اعتراضات این چنینی به جایی نمیرسه . نمیخام فردا برچسب بزنن بهم که شما دارید میگید اشوب کنید:confused: ولی چیزایی که شاهد بودیم با نامه و نامه بازی به هیچ حایی این مردم نرسیدن . باید اصولی فکری برای این بشه و اینم از دست یک نفر و دو نفر برنمیاد از دست چندصد نفر برمیاد باید که تجمعاتی صورت بگیره که این اعتراضات به گوش کسایی میرسه که بچه هاشون ممکنه حتی اسم سربازی رو نشنیده باشن
من خودم از کسایی هستم که دو سال از عمرمو و 2 سال از هدفم به دور میشم چرا چون کنه مجبوری . و با یک گول زدن اسم خدمت مقدس روش میذارن . اسمی که پشت اسلام باز قایم شدن .
نامه ها نبوده که به دفتر رهبری ارسال شده ولی هیچ چیزی تغییر نکرده .
در این زمان فقط اگر پارتی داشتی صاحب کار و منصب و خیلی چیزایی دیگه میشد اگر نداشتید اضافه هستید بر روی زمین .
اجباری بودنش و زمان زیادش که جای خودش ماشالله دارن همینطوری کسری ها رو کم میکنن و خدمت رو زیاد .
ای کاش یکی از مسئولین خودشو قاضی میکرد میدید با عمر یک جوان چطوری بازی میشه . ای کاش ای کاش .

فردا کسی نیاد منو بگیره هااااااااااااااااااااااااااا والا میگم شماها اغفالم کردید :D

اینم سایت سربازییییی

http://www.sarbazi.us/
http://www.1sarbaz.ir/

آخرین ویرایش:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چون باید حقوق حداقل 500 هزار نفرو بدن و چون دولت درآمد مالیات به ریال کم داره مجبور میشه برای حقوق دادن اسکناس چاپ کنه و تورم چند درصد بیشتر میشه

نفهمیدم
میشه بیشتر توضیح بدی؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاید باور نکید این حرفتون عین واقعیته ...چند وقت پیش بود که معافیت دو برادی چند ماه آوردن وسط بعدیهو منحل شد ...این داستانش چی بود که سر و صدا کرد ....

هی روزگار ...

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

واقعا خیلی بده
اونم تو اوج جوونی...

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
منم با این نوشته ها موافقم

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
برا خانوما هم قبل عید مصوبش دولت فرستادمجلس ...که مثال برای جاهایی و مکانهایی که به خانوما نیاز هست بفرستن ...یه خوابایی برا خانوما هم دیدن ...

برا خانوما مشکلی نداره
خانوما که نمیخوان خرج زندگی بدن
خانوما که واسه ازدواج نباید خونه و کار داشته باشن

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفهمیدم
میشه بیشتر توضیح بدی؟

چون همه جای دنیا دولتها با مالیات گرفتن درامد کسب میکنن ولی تو ایران نظام مالیاتی خیلی ضعیفه و اکثر منبع درآمد ریالی دولت فروش پول نفت و گاز تو بازاره یعنی دلار صادرات نفت و گاز رو تو بازار میفروشن و ریال از مردم میگیرن و درامدشون محدوده. اگر بخوان حقوق 500 هزار نفر رو بدن یا باید مالیات رو زیاد کنن یا اسکناس چاپ کنن