ستون گذاری...
سلام دوستان عزیز پروژه ام خوب پیش نمیره لطفا کمک کنید
ستون گذاریش خیلی اذیت می کنه.
کدشو پیوست کردم
ممنون می شم عمری باشه جبران کنیم
مشاهده پیوست 47395
متوجه نشدم درست میشه کار خودتونو بزارید ببینم ؟ و کلا سوال من اینه که الان اون اکس بندی که من کردم برای اون پلان درسته؟؟؟ اگه درسته چه جوری برای محورهای ابی اندازه گزاری رو نشون بدم!!!؟؟؟چون موازی نیستن !من تمام ستونها ی پلانمو جدا گانه بیرون کشیدم
برای همین خیلی شلوغ می شد پلانو 4 قسمت کردم البته فکر نکنم برای شما شلوغ بشه(فقط شکستگی سمت راست)
خیلی ممنون که کارتو گذاشتیبلوک سمت راست :
ممنون میشم اگه فرصتشو دارین به صورت خیلی شماتیک و دستی رو پلانی که گذاشتم بکشین نوع اکس بندی و اندازه گزاریه این پلان رو چون راستش زیاد خوب متوجه نشدممعمولاً در چنین نقشه هایی باید یک محور مختصات تعریف و مختصات تقاطع آکس ها رو در پلان آکس بندی مشخص کرد.
و برای توضیحات بیشتر زاویه ی آکس ها رو هم نسبت به همدیگه در نقشه درج کنید.
ولی در این نقشه میتونین به جای استفاده از مختصات به این شکل هم عمل کنید:
1- زاویه ی شکستگی هر آکس رو مشخص کنید .
2- پلان رو به دوقسمت تقسیم کنید .
3- پلان پایینی که متعارفه و مشکلی نداره.
4- برای توضیحات بیشتر در پلان جداگانه ای برای قسمت بالایی ، اندازه گذاری رو در دو سمت آکس (ابتدا و انتهای آکس) انجام دهید.
سلام . من مهندس عمران نیستم اما بنایی رو در حد دیوار چینی و کارهای کلی بلدم
الان تصمیم به ساختن یه ساختمون یک طبقه تو شهرستان دارم و دارم سعی میکنم اطلاعاتم رو زیاد کنم
الان مشکلی که دارم نقشه خوانی هست ! یعنی تا حد خوبی سعی کردم از مقالات و ... علائم و ... یه نقشه رو یاد بگیرم
اما یه چیزی رو متوجه نمیشم اونم محل قرار گیری ستون هاست ...
کارهای مثل ریسمان کشی و مشخص کردن بر زمین و گودبرداری و پیاده کردن فونداسیون کلی رو بلدم اما چطوری میتونم از روی یه نقشه متوجه بشم که ستون های که در فونداسیون قرار میگیره
دقیقا چه محل هایی هست و چه ارتفاعی داره ؟
سلام . من مهندس عمران نیستم اما بنایی رو در حد دیوار چینی و کارهای کلی بلدم
الان تصمیم به ساختن یه ساختمون یک طبقه تو شهرستان دارم و دارم سعی میکنم اطلاعاتم رو زیاد کنم
الان مشکلی که دارم نقشه خوانی هست ! یعنی تا حد خوبی سعی کردم از مقالات و ... علائم و ... یه نقشه رو یاد بگیرم
کارهای مثل ریسمان کشی و مشخص کردن بر زمین و گودبرداری و پیاده کردن فونداسیون کلی رو بلدم اما چطوری میتونم از روی یه نقشه متوجه بشم که ستون های که در فونداسیون قرار میگیره
دوست عزيز با سلامسلام . من مهندس عمران نیستم اما بنایی رو در حد دیوار چینی و کارهای کلی بلدم
و يا قبل از اجرا به مراكز فني و حرفه ايي مراجعه نمايد.
سلام مهندس
از احساس مسولیت شما سپاسگذارم متاسفانه اکثر اساتید معماری ستون گذاری رو به عنوان تکلیف میبینند و بیشتر روی طرح معماری و استفاده از فضا مانور میدن که این کار باعث بهم خوردن هماهنگی بین مهندس محاسب و معمار میشه.
به نظر من یک معمار با جاگذاری مناسب ستون ها نقاط قوتی برای طرحش ایجاد میکنه و باعث بالا رفتن راندمان کار مهندس محاسب میشه.
ولی با این حال نود در صد دانشجویان معماری سوالی ندارن که بپرسن و ستونگذاری پلان یک مدرسه ی 18 کلاسه رو با کانسپتی که ساختش محال ذاتیه یه ساعته تموم میکنه استاد هم ساده ترین اصول نقشه کشی رو نمیبینه ولی دانشجویی رو
که الان روی طرحش مطالعه میکنه و تمامی اصول رو رعایت میکنه بهش میگه خودت کار نکردی حتی در طول ترم. درد دلم بود آقا رضا
و چند سوال از طرف خودم اینکه اندازه عرض شناژ و فونداسیون های تکی وسط پلان مدرسه 18 کلاسه دو طبقه با سازه ی فلزی تقریبا چقدر بدم؟ستونها هم 20×20 خوبه؟ و بادبند کجاها ضروریه؟
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[ ترسیم دیتایل قالب برای ستون با مقطع مثلث] | نقشه ها | 6 |