فكر كنم خواب رو ترجيح داده![]()

عزیزم تبریک میگم تو خوشگل تری.![]()
اینم هوومه![]()

فكر كنم خواب رو ترجيح داده![]()
عزیزم تبریک میگم تو خوشگل تری.![]()
اینم هوومه![]()
هووتونمن یا هووم
اينكه چشم يه پسره
ممنون![]()
میشه چشم 1 دختر هم باشه.چون آرایش نداره وابروهاش بر نداشته اس فکرکردین پسره.اينكه چشم يه پسره![]()
آره بيچارهدخترا من برم لالا بای بای
یوزا هم که با ناراحتی رفت
آره ولي ته نگاه پسرا رو دارهمیشه چشم 1 دختر هم باشه.چون آرایش نداره وابروهاش بر نداشته اس فکرکردین پسره.
باور کن من دخترم پارسال گرفتماينكه چشم يه پسره![]()
میگم یه موقه بد نشه عکست تمام رخ دادی![]()
توزمینه خوشگلی داری.جدی میگم![]()
خداحافظ شقایق جوندخترا من برم لالا بای بای
ببخشيد اگه اشتباه كردم ولي در كل قشنگهباور کن من دخترم پارسال گرفتم
به موقعش اونم نشون میدم
مرسی عزیزم نظر لطفته
![]()
باشه پس همه بریم لالا.دیر وقته.مامی شقایق هم رفت.آره بيچارهبرو عزيزم خوب بخوابي منم ديگه اين دفه واقعا برم بخوابم
![]()
باور کن من دخترم پارسال گرفتم
به موقعش اونم نشون میدم
مرسی عزیزم نظر لطفته
![]()
دخترا من برم لالا بای بای
آره ولي ته نگاه پسرا رو داره![]()
برو عزيزم.خواباي خوب ببينيباشه پس همه بریم لالا.دیر وقته.مامی شقایق هم رفت.
بده چندتادختر تنها باشن این موقع.بای فرگل جون.
خواهش.تو ازدواج کنی خیلی خوشگل میشی.ببین کی گفتم.
بای شبنم جون.![]()
من لباس اسپرت دوست دارمبرج سرطان (تير)
خوشبختي بالاپوشي است که ساليان سال همراه متولدين اين ماه است. همانقدر که به عزيزان و نزديکانشان وابسته هستند، به لباسهايشان نيز وابسته اند. در گنجه لباسهاي متولدين اين ماه، حتي قديمي ترين لباسهايشان هم ديده مي شود. خانم هاي متولد اين ماه علاقه اي به پوشيدن لباسپاي اسپرت ندارند، و در لباسهايشان همواره حال و هواي زنانه ديده مي شود. در کمد لباسشان انواع و اقسام مدل هاي لباس زير، از هر رنگ و مدل وجود دارد. پيراهن هاي مجلسي و زنانه برايشان در راس اهميت قرار دارد.به نظرشان هر لباسي با جواهرات زيبا و گردن بند هاي بلند، زيباتر و کامل تر مي شود. براي آنها مرواريد زيباترين جواهر است و هاله هايي از رنگ سبز آنها را باشکوه تر مي کند. اما زياد اهل آرايش کردن نيستند، مگر اينکه انجام آن سريع و مختصر باشد. براي خشک کردن موها به هيچ وجه از سشوار استفاده نمي کنند، و ترجيح ميدهند موهايشان به طور طبيعي خشک شود. آنها ترجيح مي دهند که بنا بر راحتي خودشان لباس انتخاب کنند نه براساس مُد روز، اما خوب مي دانند که چطور جلوي جمع حاضر شوند که همه را مسحور خود کنند.
مارک لباس مورد علاقه: Ralph Lauren