سبب منم که میشکنم

jafar mehrkhani

عضو جدید
جرا سبب من باشم ؟
سبب یکی دیگه اس . خیلیم سببه :(
سلام خوش اومدین.خب بحث ما همینو هم شامل میشه
اینکه کسایی شکستند که ما بتونیم با وجود کارای اونا تجربه داشته باشیمو خودمونو ارزشهامونو حفظ کنیم.و برعکس کسایی هم که ما هنوز مشغول جمع کردن گندایی که زدندو رفتند.

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوش اومدین.خب بحث ما همینو هم شامل میشه
اینکه کسایی شکستند که ما بتونیم با وجود کارای اونا تجربه داشته باشیمو خودمونو ارزشهامونو حفظ کنیم.و برعکس کسایی هم که ما هنوز مشغول جمع کردن گندایی که زدندو رفتند.

مرسی . بحث جالبیه . دو مورد سخت گفتین یکی جمع و جور کردن خود و یکی جمع و جور کردن گند دیگران

jafar mehrkhani

عضو جدید
مرسی . بحث جالبیه . دو مورد سخت گفتین یکی جمع و جور کردن خود و یکی جمع و جور کردن گند دیگران

بدون تبعیض، بدون زمان مشخص، بدون پیش فرض، بدون ترس از رنج، عشق بورز!
کسانی که غیر اینا اعتقاد دارنو عمل میکنن .کارایی کردنند که ما هنوزم باید بی این باشیم که اونا چرا اینکارارو کردند .مگه آدم نیستن!!!:gol:

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون تبعیض، بدون زمان مشخص، بدون پیش فرض، بدون ترس از رنج، عشق بورز!
کسانی که غیر اینا اعتقاد دارنو عمل میکنن .کارایی کردنند که ما هنوزم باید بی این باشیم که اونا چرا اینکارارو کردند .مگه آدم نیستن!!!:gol:

خیلیا به این جمله اعتقاد ندارن تو روابطشون حساب کتاب دارن به همین دلیل که ادمن . ادما هم دنبال سود خودشونن.
در حد جمله قشنگه !! من که نوشتمش یعنی قبولش دارم هم نتونستم کامل اجراش کنم .

jafar mehrkhani

عضو جدید
خیلیا به این جمله اعتقاد ندارن تو روابطشون حساب کتاب دارن به همین دلیل که ادمن . ادما هم دنبال سود خودشونن.
در حد جمله قشنگه !! من که نوشتمش یعنی قبولش دارم هم نتونستم کامل اجراش کنم .
خب همینطوره .مثل همین
دست بالای دست بسیاره
خیلی از آدما با اعتقاد بی جا به این حرف طلاق و اینحرفارو براخودشون توجیح میکنن.
اصلا خیلی از همسنای من دوست دختراشونو بدبخت میکنن.

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام،مرسی جعفر جان:gol:
اگر شکستم سبب خودمم نه هیچ کس دیگه ای
ولی این شکستن گاهی لازمه تا به خودمون بیایم و قدر خودمونو بیشتر بدونیم.

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب همینطوره .مثل همین
دست بالای دست بسیاره
خیلی از آدما با اعتقاد بی جا به این حرف طلاق و اینحرفارو براخودشون توجیح میکنن.
اصلا خیلی از همسنای من دوست دختراشونو بدبخت میکنن.

با جمله انسان جایز الخطاست و بی تجربه بودیمو اینا تو جیح میکنن. جمله های جالبیم هستن !!

chalipa123

عضو جدید
سبب منم که میشکنم و این شکسته های من قامت فردای تو باد...

عشق..عشق و تنها عشق!خیلی قشنگه منتها غم نان اگر بگذارد.:cry:
یه چیزی حقیقت داره دوست عزیزم و اون اینکه حداقل هممون تا قبل از ازدواج یکباراز این دست تجربه ها خواهیم داشت و واقعا خوبه که تجربه هارو بگیم اما هیچ چیز اون تجربه ای که خودت دیدی نمیشه! و نمیتونه بهت درس زندگی بده که این نیاز به زمان داره و زمان همه چیزرو حل میکنه حتی خاطره های تلخ رو.
واسه همینه که میگن قیمت زندگی کردن را فقط باید با سپری کردن عمر بپردازیم:gol:
پس فقط سعی کن در این مدت زمان طول این زندگانی که مشخص هم نیست فقط خوب و شاد زندگی کنی و شادیهات رو با دوروبریهات تقسیم کنی آخه شادی بقیه به تو هم منتقل میشه;)
و شما هنوز جوانی و جویای نام و خوشبختانه فرصت زیاد داری گلم.
شاد زی و سلامت

jafar mehrkhani

عضو جدید
سلام،مرسی جعفر جان:gol:
اگر شکستم سبب خودمم نه هیچ کس دیگه ای
ولی این شکستن گاهی لازمه تا به خودمون بیایم و قدر خودمونو بیشتر بدونیم.
سلام عزیزم خوش اومدی
آره همینطوره ولی قراره که ما از شکسته های اونا تجربه بگیریمو و نشکنیم:gol:

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه چیزی حقیقت داره دوست عزیزم و اون اینکه حداقل هممون تا قبل از ازدواج یکباراز این دست تجربه ها خواهیم داشت و واقعا خوبه که تجربه هارو بگیم اما هیچ چیز اون تجربه ای که خودت دیدی نمیشه! و نمیتونه بهت درس زندگی بده که این نیاز به زمان داره و زمان همه چیزرو حل میکنه حتی خاطره های تلخ رو.
واسه همینه که میگن قیمت زندگی کردن را فقط باید با سپری کردن عمر بپردازیم:gol:
پس فقط سعی کن در این مدت زمان طول این زندگانی که مشخص هم نیست فقط خوب و شاد زندگی کنی و شادیهات رو با دوروبریهات تقسیم کنی آخه شادی بقیه به تو هم منتقل میشه;)
و شما هنوز جوانی و جویای نام و خوشبختانه فرصت زیاد داری گلم.
شاد زی و سلامت

سلام دوست گلم همینطوه که میگی. بالاخره هرکسی توی زندگیش اشتباه می کنه مهم اینه که یه اشتباه رو دوبار تکرار نکنیم و ازش درس بگیریم و پخت تر شیم.;):gol:

jafar mehrkhani

عضو جدید
با جمله انسان جایز الخطاست و بی تجربه بودیمو اینا تو جیح میکنن. جمله های جالبیم هستن !!
خب معلومه که باید توجیه بشه
بزرگترین ایراد ادما اینه که همیشه حق به جانبن.ولی نمی دونن که خدایی هم هستو قراره که حاشون گرفته بشه .حتی بعد از مرگشون با نفرین بچه هاشون

jafar mehrkhani

عضو جدید
دقیقا همینه دوست من ولی من میگم که قراره به دوروبریامون بفهمونیم که کارای اونا تو روند زندگیمون اثر میذاره.
تو جامعه ما برکت الان از سفره ها بخاطر کارایی که خیلیا میکنن رفته
و همش باید تو یه چرخه ی کور بدوییم:gol:

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب معلومه که باید توجیه بشه
بزرگترین ایراد ادما اینه که همیشه حق به جانبن.ولی نمی دونن که خدایی هم هستو قراره که حاشون گرفته بشه .حتی بعد از مرگشون با نفرین بچه هاشون
میگن از هر دست که بدی از همون دست هم پس میگیری! اگه بدی که در حق دیگران می کنی جوابشو توی این دنیا گرفتی که هیچ ولی اگه بدیت به اون دنیا واگذار بشه.......:confused:

jafar mehrkhani

عضو جدید
میگن از هر دست که بدی از همون دست هم پس میگیری! اگه بدی که در حق دیگران می کنی جوابشو توی این دنیا گرفتی که هیچ ولی اگه بدیت به اون دنیا واگذار بشه.......:confused:
درسته
شادی و غم مثل آبی هستش که جاریه حرکت کنیم که حداقل زلال باشیم.بمونیمو دل ببندیم ،تموم کردیم:gol:

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من تو این دوره و زمونه از کلمه عشق همین کلمش مونده چون هر کس تا یکی رو پیدا میکنه میگه من عاشق شدم

عشق مقدسه و نباید یه هر طریقی به سخره گرفته بشه