سایتهای نامرتبط با موضوع جستجو شده را به لیست سیاه اضافه کنید

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
تا به حال شده هنگام جستجو در اینترنت یک کلمه را Search کنید و با سایتهایی روبرو شوید که هیچ ارتباطی با کلمه جستجو شده نداشته باشد ؟
اینگونه سایتها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند و با قراردادن کلمات کلیدی مخفی باعث می شوند تا کاربر وارد سایت آنها شود اما مطالب داخل سایت هیچ ارتباطی با کلمه جستجو شده ندارد .
آیا راهی وجود دارد که این امکان را به کاربر بدهد که یک سری از سایتها را در لیست سیاه یا بلاک قرار بدهد که هنگام جستجو ، سایت نامرتبط در لیست نمایش داده شده وجود نداشته باشد ؟
در ادامه افزونه ای را معرفی میکنم که با نصب آن بر روی مرورگر فایرفاکس ، کاربر می توانید یک سری از سایتها را در لیست سیاه قرار داده و دیگربا آنها روبرو نشود . این کار در وقت کاربر صرفه جویی کرده و باعث می شود زودتر به نتیجه برسیم .

1. ابتدا وارد لینکی که در زیر قرار داده ام شده و بر روی کلید Add To Firefox کلیک کنید . روش کار با افزونه Hide Unwanted Results of Google Search در لینک زیر وجود دارد

2. این افزونه بر خلاف برنامه های جانبی دیگر که بر روی فایرفاکس نصب می شود مرورگر را Restart نمی کند . برای فعال کردن آن بر روی منوی Tools >Add-one کلیک کنید .
3. سمت یک سری گزینه وجود دارد . بر روی کلید Extansion کلیک کنید .
4. همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید دور افزونه Hide Unwanted Results of google search را کادر قرمز کشیده ام . بر روی کلید Option کلیک کرده و در صفحه بعدی بر روی منوی Settings کلیک کنید .
5. وقتی بر روی کلید Settings کلیک می کنید یک صفحه همانند تصویر زیر نمایش داده می شود کافیست در قسمت New Site آدرس سایتی که می خواهید در جستجو ها نمایش داده نشود را وارد کنید . به همین راحتی .امیدوارم ترفند خوبی بوده باشد .

منبع

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
برنامه خوبی بود نصب کردم
ی چندتایی سوال داشتم
آدرس سایتی که میخوای تو لیست سیاه قرار بدی تو مرحله آخر کپی پست نمیشه حتما باید بنویسی؟
و این که تک تک باید آدرسارو وارد کنی؟
برنامه ای نیست که به صورت خودکار این کارو انجام بده؟
خیلی متشکر بابت تاپیک زیباتون

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
با سلام
برنامه خوبی بود نصب کردم
ی چندتایی سوال داشتم
آدرس سایتی که میخوای تو لیست سیاه قرار بدی تو مرحله آخر کپی پست نمیشه حتما باید بنویسی؟
و این که تک تک باید آدرسارو وارد کنی؟
برنامه ای نیست که به صورت خودکار این کارو انجام بده؟
خیلی متشکر بابت تاپیک زیباتون
سلام
بله .. اسم سایت رو باید تک تک وارد کنید .
من خودم نرم افزار یا روشی رو تا حالا ندیدم که ساده تر بشه سایت هایی رو توی لیست سیاه قرار داد.
خواهش می کنم

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی کروم هست چرا فایرفاکس؟ :smile:

برای کروم از افزونه‌ی Personal Blacklist استفاده کنید. میشه گزینه‌ی Import رو تووش زد و لیست همه‌ی سایت‌ها رو Paste کرد، یا Export رو و لیستی که داری رو کپی کرد. اینطوری میتونیم لیست سایت‌ها رو به راحتی با هم مبادله کنیم و هیچ سایت چرتی برامون باز نشه.

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی کروم هست چرا فایرفاکس؟ :smile:

برای کروم از افزونه‌ی Personal Blacklist استفاده کنید. میشه گزینه‌ی Import رو تووش زد و لیست همه‌ی سایت‌ها رو Paste کرد، یا Export رو و لیستی که داری رو کپی کرد. اینطوری میتونیم لیست سایت‌ها رو به راحتی با هم مبادله کنیم و هیچ سایت چرتی برامون باز نشه.

بسیار تشکر بابت معرفی:gol:
شما خودتون از کروم استفاده میکنید؟
تاثیرش چشم گیره یا نه(نسبت به فایر فاکس)؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار تشکر بابت معرفی:gol:
شما خودتون از کروم استفاده میکنید؟
تاثیرش چشم گیره یا نه(نسبت به فایر فاکس)؟

خواهش میکنم. من قبلاً تعصب زیادی به فایرفاکس داشتم ولی واقعاً کروم یک سر و گردن از فایرفاکس بالاتره. عادت کردن بهش هم بیشتر از 1 روز طول نمیکشه.
بر اساس اطلاعات سایت toptenreviews، مدت زمان اولین بالا اومدن فایرفاکس 6.3 ثانیه طول میکشه (در سیستم من که خیلی بیشتر طول میکشه) ولی کروم 4 ثانیه. سرعت بارگذاری صفحات در فایرفاکس 5.7 ثانیه طول میکشه ولی کروم 4.4، البته در اینترنت داغون ایران این تفاوت خیلی بیشتر احساس میشه.
اغلب به اشتباه فکر میکنند که add-on های کروم کمتر از فایرفاکس هست ولی اشتباه میکنند. Feature Set کروم نمره ی 9.38 گرفته (به خاطر نداشتن parental control و voice interaction) ولی فایرفاکس 8.75. توو همین تاپیک دیدید که افزونه‌ی کروم از مال فایرفاکس ساده‌تر و کاراتر بود.
آسان بودن استفاده هم کروم 10 گرفته و فایرفاکس 8.75؛ علتش هم اینکه شما به options فایرفاکس برید قاطی میکنید ولی توو کروم همه چی دم دست هست.