سانسور فحاشی هواداران پرسپولیس در صداو سیما

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
فراز کمالوند پس از شکست يک بر صفر برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبيعي بود که در هفته اول از نظر فني شاهد کيفيت بالايي از مسابقه نباشيم. در هفته‌هاي اول نمي‌توانيم انتظار فني بالايي از تيم‌ها داشته باشيم. پرسپوليس در اين ديدار فقط يک فرصت گلزني داشت که از آن استفاده کرد. در نيمه دوم نيز يک فرصت نصفه نيمه به دست آورد. گلي که خورديم بر روي اشتباه فردي ما بود.

سرمربي تراکتورسازي گفت: در ادامه به کيفيت مطلوبي مي‌رسيم. فراموش نکنيد زماني که ما تمرينات بدنسازي خود را آغاز کرديم پرسپوليس از اردوي آلمان باز گشته بود. ما در اين ديدار چند بازيکن کليدي خود را نداشتيم.

کمالوند در مورد اعتراض تماشاگران تيمش در اين ديدار گفت: به نظر همه ما پرطرفدارترين تيم ايران هستيم نه آنکه از پرسپوليس و استقلال بيشتر تماشاگر داشته باشيم بلکه بيشتر تماشاگر را در ورزشگاه‌ها داشتيم. سازمان ليگ نيز اعلام کرد 8.1 درصد بيش از ساير تيم‌ها تماشاگر براي تراکتورسازي به ورزشگاه آمده است.

وي ادامه داد: هر عملي يک عکس‌العمل دارد. زماني که تيم ما در حال گرم کردن بود 200 بطري به سمت بازيکنان ما پرتاب شد در نتيجه تماشاگران تبريزي نيز آن رفتار را از خود نشان دادند. بايد پرسيد چرا اين اتفاق افتاد. من رفتار تماشاگران تبريزي را تاييد نمي‌کنم اما اين رفتار دو طرفه بود.

سرمربي تراکتورسازي تبريز در مورد اينکه متولي اين امر چه کسي است گفت: مگر اتفاق‌هايي که در پرسپوليس و سپاهان افتاد متولي داشت؟ اين مسئله فقط براي تماشاگران تبريزي نيست. فرهنگ ضعيفي در ورزشگاه‌ها حاکم شده است. بايد فرهنگ‌سازي شود. برزيل و آرژانتين با تمام ستاره‌هايشان مي‌بازند اما هيچ اتفاقي نمي‌افتد. تراکتورسازي نيز تغيير مديريت داشته و مديرعامل جديد باشگاه درحال ساماندهي کانون هواداران است تا اين مشکلات کمتر پيش بيايد اما اين اتفاق فقط در تبريز رخ نمي‌دهد، در همه ورزشگاه‌ها چنين است.

wasper

عضو جدید
مصاحبه دایی دلاور مرد اذربایجان و ایران را بخونید

EAS

عضو جدید
انگار اینجا دعوای ترک و فارس در حال رخ دادنه ، به نظر من ما هر کسی که باشیم ایرانی هستیم پس هم ترکتور سازی تیم کشور ماست هم پرسپولیس ، دلیلی نداره به هم فحش بدیم .

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار اینجا دعوای ترک و فارس در حال رخ دادنه ، به نظر من ما هر کسی که باشیم ایرانی هستیم پس هم ترکتور سازی تیم کشور ماست هم پرسپولیس ، دلیلی نداره به هم فحش بدیم .

اون دعوا رو خیلی وقته خیلی ها شروع کردن.......... ولی خیلی درک میکنن که همه ی ماها ایرانی هستیم و ادامه اش ندادن...........

فوتباله دیگه هرکی واسه تیمه خودش خودش رو میکشه, همه چی میگه!:biggrin:
ماها نباید جدی بگیریم و بگیم منظوری تو کار بوده.........;)

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخه بردیا تا حالا خبره دروغ گذاشته؟

سلام دوستان و هم وطنان بيكار من:

اصولا هر تحركي ريشه در فرهنگ ملت ها دارد.
خوب يكي از دوستان ميگفت كه فحاشي رو
تراختور شروع كرد . گيريم كه تراختوري ها
فحاشي كردند خوب طرفداراي پرسپوليس
كه اسمشون هم نماد حكومت فرهنگي
اوناس چرا به اين تحركات دامن زدند ؟

اينم از فرهنگ و تمدن ديرينتون به ارث بردين؟

در مورد اين تايسون هم خوب معلومه ديگه تا چندين
يوم اينده خوب ايشون به يك چهره ي دوباره خبرساز
در بين ملل اسلامي به خصوص ايران تبديل ميشن
حتي ممكنه ايرانم بياد؟؟؟؟؟
شهرت از اين راهم باحاله؟

سلام بر تو ای دوست، کار بار سراغ داری مارم خبر کن، مردیم از بیکاری
اگه شما تو این مملکت زندگی میکنین که از جو استادیوم ها خبر دارین، ولی حالا چرا باسه هر کاری تبصره میارین جالبه
اگه اول طرفدارایه پرسپولیس فحش بدن میگی ببینیند چقد ما با فرهنگیم و چقد شما بی فرهنگید، اگه شماها فحش بدین اونا جوابتونو بدن دوباره بحثه فرهنگ میاد وسطو اونا میشن بی فرهنگ

"اينم از فرهنگ و تمدن ديرينتون به ارث بردين؟"

از این جمله تونم مشخصه که خودتون جز ایران نمیدونین، تبریک میگم بهتون. والله فک نکنم کسی تو این باشگاه بیشتر از من تو استادیوم ها بوده باشه، تقریبا اکثر بازیایه اس اسو در فصل پیش رفتم چه تو تهرون و چه تو شهرستان، بی فرهنگی فقط فحش دادن نیست دوست عزیز، بی فرهنگی اونه که شعارای نژادپرستانه و جدایی طلبانه در ورزشگاهها داده بشه و انتظار هیچگونه عکس العملیم نباشه و جالب تر این که فک کنن هیشکی هیچی نمیفهمه فقط خودشون میفهمن، بی فرهنگی اینه که وقتی بعنوان یه طرفداره استقلال میری یادگار امام به بدترین الفاظ و رفتار بهت توهین کنن و حتی تاکسی هم جلو پات ترمز نکنه (این یکی دیگه اخرش بود)، بی فرهنگی اینه که وقتی باندازه 20% سهمیه تیمه مهمانه بقیه طرفداراتون بمونن پشت دره و ندای هل من ناصر ینصرنی سر بدن، اونوقت سایت تراکتور بکنه تو بوقو کرنا که آه ببینید باز هم تبعیض و ... بی فرهنگی اینه که یه طرفه به قاضی بری و شعارهایی که خودتون بهتر از منو میدونینو کتمان کنین. تو اگه استادیوم رفتی بغیر از شعارهای ملی گرایانه شعارهای دیگه هم شنیدی، دیگه ما خودمون یه عمره تو استادیوم ها بودیم الانم میدونیم جو چجوریه. بی فرهنگی اونه که به شعور مخاطب توهین بشه و بگین طرفدارانه ما از منچسترو رئالم بیشترن، و به قولی بالایه 100 در 100، بی فرهنگی اینه که چیزایی که ربطی به فوتبال نداره رو بیارن تو استادیوم (نژاد پرستی، همونیکه فیفا دس گذاشته روش)
حالااااااااااا
از بد قضا در بازی دیروز متاسفانه و متاسفانه یکی از لیدر قلچماق پرسپولیس اومد زیر جایگاه گزارشگر بازی (در این قسمت چون VIP هست معمولا طرفدارانه ارومتر سکنی میگزینند:D) و باز از بد قضا صدابردار نمیتونست صداشونو کور کنه، اگه در اول بازی دقت میکردین صدایه هر دو طرف قطع بود .
من به هیچ وجه کارشونو تایید نمیکنم که هیچ بلکه بنظرم باید محرومم بشن، ولی خواهشا اینجوری فک نکنین که طرفداراتون خیلی ترو تمیزو پاکیزه با ناخونای گرفته شده و موهای شونه زده نیشسته بودن سرجاشون و شعارهایی مثه تراکتور خوبه، پرسپولیس بده... تراکتور دوست داریم در حده وری ماچ ، ... سر میدادن و اونوقت اینوریا شعارهای انچنانی

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این فوتبال روتعطیلش کنید خیال همه روراحت کنید...

هردوطرف اشتباه کردند ترک وفارس نداره تماشاگران مافرهنگ ندارند...

zalzalak_amir

عضو جدید
آيندگان خواهند ديد؟

آيندگان خواهند ديد؟

اخه بردیا تا حالا خبره دروغ گذاشته؟

سلام بر تو ای دوست، کار بار سراغ داری مارم خبر کن، مردیم از بیکاری
اگه شما تو این مملکت زندگی میکنین که از جو استادیوم ها خبر دارین، ولی حالا چرا باسه هر کاری تبصره میارین جالبه
اگه اول طرفدارایه پرسپولیس فحش بدن میگی ببینیند چقد ما با فرهنگیم و چقد شما بی فرهنگید، اگه شماها فحش بدین اونا جوابتونو بدن دوباره بحثه فرهنگ میاد وسطو اونا میشن بی فرهنگ

"اينم از فرهنگ و تمدن ديرينتون به ارث بردين؟"

از این جمله تونم مشخصه که خودتون جز ایران نمیدونین، تبریک میگم بهتون. والله فک نکنم کسی تو این باشگاه بیشتر از من تو استادیوم ها بوده باشه، تقریبا اکثر بازیایه اس اسو در فصل پیش رفتم چه تو تهرون و چه تو شهرستان، بی فرهنگی فقط فحش دادن نیست دوست عزیز، بی فرهنگی اونه که شعارای نژادپرستانه و جدایی طلبانه در ورزشگاهها داده بشه و انتظار هیچگونه عکس العملیم نباشه و جالب تر این که فک کنن هیشکی هیچی نمیفهمه فقط خودشون میفهمن، بی فرهنگی اینه که وقتی بعنوان یه طرفداره استقلال میری یادگار امام به بدترین الفاظ و رفتار بهت توهین کنن و حتی تاکسی هم جلو پات ترمز نکنه (این یکی دیگه اخرش بود)، بی فرهنگی اینه که وقتی باندازه 20% سهمیه تیمه مهمانه بقیه طرفداراتون بمونن پشت دره و ندای هل من ناصر ینصرنی سر بدن، اونوقت سایت تراکتور بکنه تو بوقو کرنا که آه ببینید باز هم تبعیض و ... بی فرهنگی اینه که یه طرفه به قاضی بری و شعارهایی که خودتون بهتر از منو میدونینو کتمان کنین. تو اگه استادیوم رفتی بغیر از شعارهای ملی گرایانه شعارهای دیگه هم شنیدی، دیگه ما خودمون یه عمره تو استادیوم ها بودیم الانم میدونیم جو چجوریه. بی فرهنگی اونه که به شعور مخاطب توهین بشه و بگین طرفدارانه ما از منچسترو رئالم بیشترن، و به قولی بالایه 100 در 100، بی فرهنگی اینه که چیزایی که ربطی به فوتبال نداره رو بیارن تو استادیوم (نژاد پرستی، همونیکه فیفا دس گذاشته روش)
حالااااااااااا
از بد قضا در بازی دیروز متاسفانه و متاسفانه یکی از لیدر قلچماق پرسپولیس اومد زیر جایگاه گزارشگر بازی (در این قسمت چون VIP هست معمولا طرفدارانه ارومتر سکنی میگزینند:D) و باز از بد قضا صدابردار نمیتونست صداشونو کور کنه، اگه در اول بازی دقت میکردین صدایه هر دو طرف قطع بود .
من به هیچ وجه کارشونو تایید نمیکنم که هیچ بلکه بنظرم باید محرومم بشن، ولی خواهشا اینجوری فک نکنین که طرفداراتون خیلی ترو تمیزو پاکیزه با ناخونای گرفته شده و موهای شونه زده نیشسته بودن سرجاشون و شعارهایی مثه تراکتور خوبه، پرسپولیس بده... تراکتور دوست داریم در حده وری ماچ ، ... سر میدادن و اونوقت اینوریا شعارهای انچنانی

سلام دادا:

شرمنده دوست من كه در مورد فرهنگ ايرانيا از جمله خودم اينجوري نوشتم ولي
اگه خود شما جاي هر كدوم از ما ترك ها بودين به نظر شما عكس العملتون غير از
اين بود ؟
ببين دوست من بعضي چيزا واقعا در ايران درد ناكه نژاد فارس درسته در اكثريته
ولي اين راهي كه در سياستاشون در نظر گرفتن چيزي جز نابودي خودش و دشمني
هر چه بيشتر جوامع ديگر در پي ندارد . خوب الان نه اوضاع خارجي خوبه و نه
اوضاع داخلي ايران ؟

چنين اقداماتي به ضرر نژاد فارس خواهد بود چون در شرايط سخت آينده كسي
پشت نام كشوري به نام ايران نخواهد بود؟
يادتونه كه در زمان جنگ عراق هم سليمانيه عراق اعلام استقلال كرد خوب
اگه كرد هاي ايران هم تيم داشتند تو ليگ جالبتر ميشد ؟؟؟

امضاي جالبي دارم؟:w37:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب ترکا توهین میکنن میگن طرفداران پرسپولیس توهین کردن چه فرهنگ اصیلی

wasper

عضو جدید
بدبختی این هست که این ترک ها همیشه تلبکار هستند .
هر کاری میکنند.بد میگویند به ما نژآد پرستید. و اون چند تا جوک را به رخ ما میکشند.

zalzalak_amir

عضو جدید
هر کاری میکنند.بد میگویند به ما نژآد پرستید. و اون چند تا جوک را به رخ ما میکشند.

دوست من ناراحت نشيدا :

ولي شما اول زبان نوشتار فارسيتون رو خوب كنيد بعد راجع به
اين قضيه تئوري پردازي كن؟:w07:

arman23

عضو جدید
آقا صلوات بفرستید

چند تا آدم
لمپن میرن ورزشگاه ادب خودشونو نشون میدن اونوقت اینجا تو جمع بچه های باشگاه مهندسا دعوا میشه

خدا میدونه زشته

بهتون قول میدم برید ورزشگاه با من همنظر میشید

بخاط همچین آدمایی که 12 ساله دیگه استادیوم نمیرم

• Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
جالب ترکا توهین میکنن میگن طرفداران پرسپولیس توهین کردن چه فرهنگ اصیلی
نمیری تو دختر
تو خواب هم نتگردی میکنی ؟ :gol:;)
این که تو یکی بدبختی توش شکی نیست:surprised:
و اینکه تو اسکاندیناوی رفتی هم توش شکی نیست
و اینکه تو اروپا هیشکی تلویزیون و یخچال هم نداره توش شکی نیست :confused:

پس بیا برو ببین علم الهدی چی میگه . :warn:

بذا بقیه اینجا به بحثشون برسن و پارازیت ننداز وسط :mad:

arman23

عضو جدید
آقا بسه

من خواهش میکنم

این بحثو میشه تمومش کنید؟

این بحث تموم نمیشه ها

از همه تقاضای عاجزانه دارم