اخ جووووون، فارس 1 اومد
حالا دس دس دس
بردیا باید برقصه
همین شلوغ بازیارو میکنین میان ماهواره ادمو میگیرن میبرن دیگه!

اخ جووووون، فارس 1 اومد
حالا دس دس دس
بردیا باید برقصه
انگار اینجا دعوای ترک و فارس در حال رخ دادنه ، به نظر من ما هر کسی که باشیم ایرانی هستیم پس هم ترکتور سازی تیم کشور ماست هم پرسپولیس ، دلیلی نداره به هم فحش بدیم .
جدیه این؟
سلام دوستان و هم وطنان بيكار من:
اصولا هر تحركي ريشه در فرهنگ ملت ها دارد.
خوب يكي از دوستان ميگفت كه فحاشي رو
تراختور شروع كرد . گيريم كه تراختوري ها
فحاشي كردند خوب طرفداراي پرسپوليس
كه اسمشون هم نماد حكومت فرهنگي
اوناس چرا به اين تحركات دامن زدند ؟
اينم از فرهنگ و تمدن ديرينتون به ارث بردين؟
در مورد اين تايسون هم خوب معلومه ديگه تا چندين
يوم اينده خوب ايشون به يك چهره ي دوباره خبرساز
در بين ملل اسلامي به خصوص ايران تبديل ميشن
حتي ممكنه ايرانم بياد؟؟؟؟؟
شهرت از اين راهم باحاله؟
اخه بردیا تا حالا خبره دروغ گذاشته؟
سلام بر تو ای دوست، کار بار سراغ داری مارم خبر کن، مردیم از بیکاری
اگه شما تو این مملکت زندگی میکنین که از جو استادیوم ها خبر دارین، ولی حالا چرا باسه هر کاری تبصره میارین جالبه
اگه اول طرفدارایه پرسپولیس فحش بدن میگی ببینیند چقد ما با فرهنگیم و چقد شما بی فرهنگید، اگه شماها فحش بدین اونا جوابتونو بدن دوباره بحثه فرهنگ میاد وسطو اونا میشن بی فرهنگ
"اينم از فرهنگ و تمدن ديرينتون به ارث بردين؟"
از این جمله تونم مشخصه که خودتون جز ایران نمیدونین، تبریک میگم بهتون. والله فک نکنم کسی تو این باشگاه بیشتر از من تو استادیوم ها بوده باشه، تقریبا اکثر بازیایه اس اسو در فصل پیش رفتم چه تو تهرون و چه تو شهرستان، بی فرهنگی فقط فحش دادن نیست دوست عزیز، بی فرهنگی اونه که شعارای نژادپرستانه و جدایی طلبانه در ورزشگاهها داده بشه و انتظار هیچگونه عکس العملیم نباشه و جالب تر این که فک کنن هیشکی هیچی نمیفهمه فقط خودشون میفهمن، بی فرهنگی اینه که وقتی بعنوان یه طرفداره استقلال میری یادگار امام به بدترین الفاظ و رفتار بهت توهین کنن و حتی تاکسی هم جلو پات ترمز نکنه (این یکی دیگه اخرش بود)، بی فرهنگی اینه که وقتی باندازه 20% سهمیه تیمه مهمانه بقیه طرفداراتون بمونن پشت دره و ندای هل من ناصر ینصرنی سر بدن، اونوقت سایت تراکتور بکنه تو بوقو کرنا که آه ببینید باز هم تبعیض و ... بی فرهنگی اینه که یه طرفه به قاضی بری و شعارهایی که خودتون بهتر از منو میدونینو کتمان کنین. تو اگه استادیوم رفتی بغیر از شعارهای ملی گرایانه شعارهای دیگه هم شنیدی، دیگه ما خودمون یه عمره تو استادیوم ها بودیم الانم میدونیم جو چجوریه. بی فرهنگی اونه که به شعور مخاطب توهین بشه و بگین طرفدارانه ما از منچسترو رئالم بیشترن، و به قولی بالایه 100 در 100، بی فرهنگی اینه که چیزایی که ربطی به فوتبال نداره رو بیارن تو استادیوم (نژاد پرستی، همونیکه فیفا دس گذاشته روش)
حالااااااااااا
از بد قضا در بازی دیروز متاسفانه و متاسفانه یکی از لیدر قلچماق پرسپولیس اومد زیر جایگاه گزارشگر بازی (در این قسمت چون VIP هست معمولا طرفدارانه ارومتر سکنی میگزینند) و باز از بد قضا صدابردار نمیتونست صداشونو کور کنه، اگه در اول بازی دقت میکردین صدایه هر دو طرف قطع بود .
من به هیچ وجه کارشونو تایید نمیکنم که هیچ بلکه بنظرم باید محرومم بشن، ولی خواهشا اینجوری فک نکنین که طرفداراتون خیلی ترو تمیزو پاکیزه با ناخونای گرفته شده و موهای شونه زده نیشسته بودن سرجاشون و شعارهایی مثه تراکتور خوبه، پرسپولیس بده... تراکتور دوست داریم در حده وری ماچ ، ... سر میدادن و اونوقت اینوریا شعارهای انچنانی
بدبختی این هست که این ترک ها همیشه تلبکار هستند .
هر کاری میکنند.بد میگویند به ما نژآد پرستید. و اون چند تا جوک را به رخ ما میکشند.
نمیری تو دخترجالب ترکا توهین میکنن میگن طرفداران پرسپولیس توهین کردن چه فرهنگ اصیلی
این که تو یکی بدبختی توش شکی نیستبدبختی این هست که این ترک ها همیشه تلبکار هستند .
هر کاری میکنند.بد میگویند به ما نژآد پرستید. و اون چند تا جوک را به رخ ما میکشند.