دات نت فریم ورک که باید نصب باشه.به اینش دقت نکردم احتمالا نه. تو فایل آموزشی گفته بود اگه موقع ستاپ بعضی گزینه ها رو تیک بزنیم خودش پیش نیاز ها رو در نظر میگیره!
توی تنظیمات ساخت فایل ستاپ باید یه تنظیماتی باشه که مشخص بشه برای 64 هست یا 32 یا 2تاش.یعنی همون محتویات پوشه دیباگ(دات نت فریم ورک و sql) فایل ستاپ رو نصب کنم؟ درضمن سیستم من 46 بیتی و سیستم دیگه 32 بیتی هست مشکلی که پیش نمیاد؟
موفق باشید.مدت زیادی نیست تازه شروع به کار کردم. پروژه برای کتابخونه . البته هنوز در حد انجام درج و حذف و ویرایش و گزارشگیری ساده.
ممنون از راهنماییتون.
عکسی از ارور رو اینجا بزارید.با سلام مجدد. sql رو هم نصب کردم ولی برنامه باز هم اجرا نمیشه!
کانکشن استرینگت رو چه جوری تنظیم کردی؟تمام مراحل ستاپ رو طبق pdf انجام دادم. فک کنم مشکل از attach بانک هست. قبل از ساخت ستاپِ دوباره ، بانک رو به پوشه دیباگ پروژه cut کردم و از پوشه دیباگ attach رو انجام و برنامه رو اجرا کردم. برنامه عملیات درج و حذف و .... رو انجام و اطلاعات هم در دیتاگرید نمایش داده میشه ولی در خروج از برنامه و اجرای دوباره، اطلاعات جدید در دیتاگرید مشاهده نمیشه! مشکل چیه؟
شما الان میگی که برنامه تو اجرا مجدد کار نمیکنه؟ و ارور پایین رو میده؟؟؟اره؟تمام مراحل ستاپ رو طبق pdf انجام دادم. فک کنم مشکل از attach بانک هست. قبل از ساخت ستاپِ دوباره ، بانک رو به پوشه دیباگ پروژه cut کردم و از پوشه دیباگ attach رو انجام و برنامه رو اجرا کردم. برنامه عملیات درج و حذف و .... رو انجام و اطلاعات هم در دیتاگرید نمایش داده میشه ولی در خروج از برنامه و اجرای دوباره، اطلاعات جدید در دیتاگرید مشاهده نمیشه! مشکل چیه؟
در ضمن مطمنی که از یه کانکشن استرینگ واسه پروژه خودت استفاده کردی؟ شاید واسه یه کانکشن دیگه یه جور دیگه از کانکشن استرینگ استفاده کردی؟!
همه رو یکجور تنظیم کردم. در ضمن اون خطا مربوط به اجرای برنامه ستاپ است.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ساخت صفحه log in در سی شارپ | C#.NET | 0 | |
A | ساخت فرم نظرسنجی | C#.NET | 0 | |
Z | ساخت کیلاگر | C#.NET | 2 | |
A | درخواست آموزش ساخت تولبار برای سایت | C#.NET | 1 | |
![]() |
طریقه ساخت برنامه نصب برای نرم افزار | C#.NET | 2 |