شما این نظراتتو جای دیگه منتشر نکن .... باعث خنده میشیخدا وکیلی ول کنین این حرفا رو
شما مردا آخر اعتماد به نفسین
جالبه میبینی تو خیابون هم زمان دو تا مرد سرشونو از شیشه ی ماشین در آوردنو دارن به اونیکی فحش میدن چون هر دو تاشون فکر میکنن خودشون آخر رانندگی هستن و مقصر طرف مقابله!!! و هر دو تاشون هم فکر میکنن امثال طرف مقابلن که همیشه باعث تصادف میشن !!!!
ولی حالا اگه این وسط یکی از این دو تا خانوم باشه چون مثل اونیکی فحش نمیده طرف مقابل هم با خودش میگه دیدی ؟ خودشم میدونه رانندگیش افتضاحه
این نظر شماست البتهبه به!خوشم اومد! البته نه اینکه واس خانوماست از ابتکارشون هرچند فعلا مردا بیشتر بهش نیاز دارند
خب شما هم جوابهای جالب بدهقربونت برم که همیشه جالبترین جوابارو میدی، دستت درد نکنه،اما خب از قدیم گفتن نرود میخ آهنین در سنگ.
قربونت برم که همیشه جالبترین جوابارو میدی، دستت درد نکنه،اما خب از قدیم گفتن نرود میخ آهنین در سنگ.
باچهار کلمه آخرت موافقم...
البته بجز اون یک درصدباچهار کلمه آخرت موافقم...
نمی خواد به فکر ما باشید به فکر سلامتی خودتون باشید واز رانندگی کردن کنار بکشین...میدونین چرا راه بندون میکنن؟؟؟
چون آقایون ناشی (بلا نسبت شما) که تمام حواسشون به اطرافه(....منظورم اشخاصه) خدای نکرده خورده شیشه ها رو نادیده نگیرن و پنچر نکنن
بازم این خانوما هستن که به فکر شما آقایونن
سلام میدونستمسلام. خيلي قشنگه
چه دل و قلوه ای رد و بدل میکنید
شما این نظراتتو جای دیگه منتشر نکن .... باعث خنده میشی
دو کلمه حرف حسابنمی خواد به فکر ما باشید به فکر سلامتی خودتون باشید واز رانندگی کردن کنار بکشین...
بهتر از این نمیشم...راحت راحتم...
راحت باش
خب وقتی شما کاری میکنید که ما حواسمون بره به شما تقصیره کیه؟؟؟؟میدونین چرا راه بندون میکنن؟؟؟
چون آقایون ناشی (بلا نسبت شما) که تمام حواسشون به اطرافه(....منظورم اشخاصه) خدای نکرده خورده شیشه ها رو نادیده نگیرن و پنچر نکنن
بازم این خانوما هستن که به فکر شما آقایونن
چه دل و قلوه ای رد و بدل میکنید.. دنبال حقیقت باشیید نه تایید همجنس
![]()
چایی قلیونی چیزی هم میخوای بیارم براتبهتر از این نمیشم...راحت راحتم...
آره اتفاقا همین پنج شنبه تو شیراز یه خانومی رو دیدم که دقیقا وسط چهارراه داشت سر و ته می کرد و هر چهار مسیر رو بند آورده بودکم میاری میتونی بخندی.
چون منم وقتایی که کم میارم میخندم اصولا
خوبه خودتون هم خوب میدونین. اینجور صحنه ها رو هم مسلما دیدین
پس اونی که من و بهرام میگیم چیه؟؟حقیقت همونیه که من میگم . والسلام. :دی
آره اتفاقا همین پنج شنبه تو شیراز یه خانومی رو دیدم که دقیقا وسط چهارراه داشت سر و ته می کرد و هر چهار مسیر رو بند آورده بود![]()
آره اتفاقا همین پنج شنبه تو شیراز یه خانومی رو دیدم که دقیقا وسط چهارراه داشت سر و ته می کرد و هر چهار مسیر رو بند آورده بود![]()
پس اونی که من و بهرام میگیم چیه؟؟![]()
این کارا برای مردا عیب نیست...اصلا چرا دوست دارین خودتون رو تو کارای مردونه قاطی کنین...محدوده رانندگی شما تو همون آشپزخونست...والا ما همیشه از مردا میشنویم میگن خانما ماشین خاموش میکنن اینا که دیگه خودتون هم میگین ولی من ماشین جلوییم که یه اقا هم بود خاموش کرد که هرکه تو خیابون بود بهش فهش داشت البته من که کلی خندیدم.حالا هی بگید رانندگی خانما بده ولی شما ها هم دست کمی ندارید از خانما
این نسبتش یک درصد هست ولی برای خانوما 60 درصدوالا ما همیشه از مردا میشنویم میگن خانما ماشین خاموش میکنن اینا که دیگه خودتون هم میگین ولی من ماشین جلوییم که یه اقا هم بود خاموش کرد که هرکه تو خیابون بود بهش فهش داشت البته من که کلی خندیدم.حالا هی بگید رانندگی خانما بده ولی شما ها هم دست کمی ندارید از خانما
باریکلا باریکلااین کارا برای مردا عیب نیست...اصلا چرا دوست دارین خودتون رو تو کارای مردونه قاطی کنین...محدوده رانندگی شما تو همون آشپزخونست...
مایه افتخار ماست...باریکلا باریکلا
لازم شد به لیست دوستام ادت کنم![]()
خب پس به این نتیجه رسیدیم که هرکس باید اون کاری رو که خوب میتونه انجام بده انجام بده و در این مورد رانندگی کار آقایونهمایه افتخار ماست...
دقیقا...خب پس به این نتیجه رسیدیم که هرکس باید اون کاری رو که خوب میتونه انجام بده انجام بده و در این مورد رانندگی کار آقایونه![]()
این کارا برای مردا عیب نیست...اصلا چرا دوست دارین خودتون رو تو کارای مردونه قاطی کنین...محدوده رانندگی شما تو همون آشپزخونست...
بنده رسما از تلاش شما برای رسیدن به این نتیجه سپاسگذارم و از شما در سایر موارد مشابه دعوت به عمل میارمدقیقا...
باجمله اولت موافقم...راه بندون واس زنا عیبه ولی واس مردا عیب نیست!؟به این میگن عدالت! چون شما خودتونو شکل خانما میکنین! این نظر شماست و میتونی به زنتو ،خواهرت محدوده رانندگی مشخص کنی نه بقیه