بیا ماشین منو با نصف قیمت بخر...روزی دو بارم پنچریشو بگیر تا حالت جابیاد...جالبه ولی خیلی پاستوریزست من انقدر احتیاطو دوس ندارم آدم باید مثل بقیه باشه البته بعضی امکاناتش خوب بودا
ولی من دلم میخواد خودم لاستیک ماشینو وقتی نچر میشه عوض کنم![]()
بیا ماشین منو با نصف قیمت بخر...روزی دو بارم پنچریشو بگیر تا حالت جابیاد...جالبه ولی خیلی پاستوریزست من انقدر احتیاطو دوس ندارم آدم باید مثل بقیه باشه البته بعضی امکاناتش خوب بودا
ولی من دلم میخواد خودم لاستیک ماشینو وقتی نچر میشه عوض کنم![]()
پنچریه ماشین تورو چرا بگیرمبیا ماشین منو با نصف قیمت بخر...روزی دو بارم پنچریشو بگیر تا حالت جابیاد...
باشه نخر ...میدم یه خانم دیگه پنچریشو بگیره...پنچریه ماشین تورو چرا بگیرم
خودت بگیر حالت بهترتر جا بیاد
چه شود!!!!
اصلا" مثال لازم نیست
خانم خود من.
هر کسی تو خانواده اش میتونه اینو بصورت واضح ببینه یا حتی همسایه و....
مهدی واسه منم یکی بفرست
چه خوشگله....کی واسه من میخره؟
بابا چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی؟؟؟؟باشه نخر ...میدم یه خانم دیگه پنچریشو بگیره...
طوری که تو شوق و ذوق داری انگاری تا حالا رانندگی نکردی...جون من بیخیال شو...
عزیزم درسته ماشین مال خانوماست ولی دیگه جای تو که رانندگی نمیکنه
خب نکردم دیگه
هورا هورا![]()
چه بدی تو
توزیع بر اساس اولویت نام نویسی هست
باید منتظر بشید![]()
چیه بابا فقط نیاز جلو تر از توئه
تو نفر دومی![]()
عزیزم درسته ماشین مال خانوماست ولی دیگه جای تو که رانندگی نمیکنه
باید گواهینامه داشته باشی![]()
نیاز که تا حالا رانندگی نکرده میخواد چیکار
من میبرم میگردونمش ماله منو بفرست با بچه ها میخوایم قبل امتحانا بریم یکم بگردیم![]()
ماشین خودمهنمیدم بهت![]()
![]()
با هم صلاح بریدنیاز که تا حالا رانندگی نکرده میخواد چیکار
من میبرم میگردونمش ماله منو بفرست با بچه ها میخوایم قبل امتحانا بریم یکم بگردیم![]()
شرمنده...ماشین اسپرت رو با وانت اشتباه گرفتین...دو نفر بیشتر جا نداره...نیاز که تا حالا رانندگی نکرده میخواد چیکار
اگه خانوما خانوم باشن که 10 نفره تو همین سوار میشنشرمنده...ماشین اسپرت رو با وانت اشتباه گرفتین...دو نفر بیشتر جا نداره...
منظورت اینه که دخترای امروزی اضافه وزن دارن؟؟؟اگه خانوما خانوم باشن که 10 نفره تو همین سوار میشن
اتفاقا ترکه ای و کمر باریک هستن که 10 تاشون تو یه ماشین جا میشنمنظورت اینه که دخترای امروزی اضافه وزن دارن؟؟؟
چجور میخواستی باشه دیگهنوچ با ظاهرش حال نكردم...سفارش ميدم يكي ديگه بسازن![]()
با فریبا به توافق رسیدی؟؟؟![]()
چجور میخواستی باشه دیگه![]()
باشه تو راههآره واسه من بیار بعد من میدم یه بوق بزنه بااهاش![]()
مگه میخوای جهیزیه بخریزيبا جادار مطمئن
امرسان
عجب نظر محترمیبهترین ماشین به نظر من واسه ی خانوما رو کومپانی LG و samsung طراحی میکنن
منظورم ماشین لباسشوئیه