بيا تاپيك ساختمون فرضي از پست 96 موضوع با نقشه اجرا ميشه خوشحال ميشمت اونجا ببينمت من سر كارگرشم

جدول 9-4-2 مبحث نهم این مطالب را کامل بیان کرده است . ( میلگرد ها )![]()
حالا مهندس جون مشکل شد دو تا( به قول والکانو: خانه از پایبست ویران است)
لطفا حالا یکی توضیح بده که این مباحث و جداول چیچی هست و کی اونا رو میده و از کجا میشه تهیه کرد، البته تو رو خدا آدرس اینترنتی نده که من ADSL ندارم، منظورم اینه که کتابی، مجله ای، چیزی هست که بشه خرید؟ از کجا؟![]()
حالا مهندس جون مشکل شد دو تا( به قول والکانو: خانه از پایبست ویران است)
لطفا حالا یکی توضیح بده که این مباحث و جداول چیچی هست و کی اونا رو میده و از کجا میشه تهیه کرد، البته تو رو خدا آدرس اینترنتی نده که من ADSL ندارم، منظورم اینه که کتابی، مجله ای، چیزی هست که بشه خرید؟ از کجا؟![]()
شما هر چي خواستي صدا بزن ، مثلا" بگو سعيد . كي به كيه . sma519 اسم مستعار اينترنتي منه ، اگه تو گوگل دنبالش بگردي فكر كنم دو صفحه اي پر بكنه .اسمشون مقررات ملی ساختمان هستش ، یعنی یک سری کارها و توضیحات عمومی داده که حتماً باید توی طراحی و ساخت و ... در نظر گرفت و اجرا کردمثلاً SMA فرمودند ( آقا اسم شما چیه ؟
) ) مبحث 9 میشه مقررات ملی ساختمان های بتن آرمه ، توش همه چی در مورد ساختمون های بتنی اعم از فرمول و ضوابط و ... بیان شده . کتابفروشی مرکز تحقیقات مسکن ( میدون ولیعصر ) و انقلاب ( نشر گوتنبرگ ، نشر پرهام ) دارند . کلاً برسی به دروس بالا چندتاش حتماً نیازت میشه : 1- مصالح ، 2- بارگذاری ، 3- پی ، 4- بتن ، 5- فولاد
مهندس بیدهندی عزیز از راهنمایی بسیار خوب و مفید شما بسیار سپاسگذارم
امیدوارم همه دوستان از دانش فوق العاده شما بیشتر بهره مند بشوند
سعادتمند باشید
مهندس جان این درسها توی آزمون ارشد آزاد مهم بودن که من یه نگاه مختصر بهشون انداختمآقا راستی من تازگیا توجه کردم ، شما درسته توی دروس پایه خیلی با عمران هماهنگی دارید ، جای دیگه نپرسیدم ، گفتم اینجا بپرسم ببینم چطوریاست ، با دروس اصلی سازه چیکار کردی ؟ طراحی فولادی ، طراحی بتنی ، زلزله ؟
خوب ، نمیدونم روی کاغذ شاید جواب بده ، ولی عقلانی نیست ، یکی اینگه آیین نامه خودش این کار رو منع میکنه که ستون خارج از محور داشته باشیم ، آیین نامه 2800 ، دوم اینکه دیوار برشی هرچی به پایین میریم نیروی بیشتری تحمل میکنه ، حالا که طبقه زیرین داره تحمل میکنه و کوچیک شده پس بالایی ها هم به اندازه اون تحمل دارند ، پس یعنی اون 80 سانتی که اون بالا اجرا شده ، یعنی ارتفاع 5 طبقه در 80 سانت در ضخامت دیوار برشی میلگرد و بتن اضافه ریخته شده بخاطر جسارت آقای محاسببرای همین من گفتم حماقته !
با سلاماصلاً به این فکر نکنید که طرحی ایراد داره تایید میشه یا نه ، چون مطمئن باشید کسایی که طرح ها رو تایید میکنند فقط یک سری چیزهای عادی رو نگاه میکنند ! اصلاً وارد جزئیات نمیشند . من دیدم یک بابایی یک مهاربند ضربدری X رو توی طراحی توی نصف حد فاصل ستون ها گذاشته بود ! تایید هم شده بود اجرا هم شده بود . یا اینکه مهاربند های طبقات هی روی هم جابجا شده بود و تو یک راستا نبود . که کلاً تایید نمیشه این کارا .
توی آیین نامه 2800 هم یک موردی نوشته شده 1-5-1 : عناصری که بارهای قائم را تحمل مینمایند ( ستون ها ) در طبقات مختلف تا حد امکان بر روی هم قرار داده شوند تا انتقال بار این عناصر به یکدیگر با واسطه عناصر افقی صورت نگیرد .
با سلاممهندس جان این درسها توی آزمون ارشد آزاد مهم بودن که من یه نگاه مختصر بهشون انداختم
ولی تابستون امسال بصورت کلی روشون کار کردم و خیلی هم سخت نبودنالبته بجز زلزله
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قسمتهاي مختلف ساختمان اسكلت فلزي | روش های اجرا | 3 | |
![]() |
[قسمتهاي مختلف ساختمان اسكلت فلزي] ► بررسی معایب و محاسن سازه فولادی | روش های اجرا | 7 | |
![]() |
اجرای [ديوار برشي ] در ساختمان اسكلت فلزی | روش های اجرا | 13 |