سلام دوستان شعر و ادب
مقالاتی در زمینه پرندگان - سیمرغ در مثنوی در حد ارشد با ذکر منبع معتبر نیاز دارم
لطفا بهم معرفی کنید.
مرسی دوستان![]()
دوست عزيزم ...والا برات گشتم اما چيز دندان گيري نتونستم برات پيدا كنم...به طور پراكنده چيزهايي بود اما بيشتر از چند خط نبود...كه فكر نميكنم واست ارزشي داشته باشه...بابا یکی ما رو تحویل بگیره ، گلابتووووووووووووووووووون کجاییییییییییییییییییی؟//![]()
متشكرم افسون جان...زحمت كشيدي عزيزم.سلام دوست عزیز
شرمنده چون مقاله با موضوع ادبی می خواستین تاپیکتون منتقل شد تالار ادبیات
موفق باشی![]()
سلام.همگی خسته نباشید!میشه واسم یه تحقیق با همه ی جزئیات درباره ی یک موضوع ادبی بفرستید هر موضوعی که دلتون خواست فرقی نمیکنه چی باشهفقط یجوری باشه که استادم نفهمه از اینترنت گرفتم.ببخشیدااااااا.
سبز باشید
دوست عزیز تنها نرم افزاری که بتونه گفتار فارسی رو به متن تبدیل کنه نرم افزاریه به اسم نویسا که اونم به صورت وسیع وارد بازار نشده و قیمت بالایی هم داره اما چیزی که شما دیدی مثل این فکر نمیکنم کلمات فارسی رو تشخیص بده و در اگهی هم اشاره ای به تشخیص فارسی نشده و در واقع شبیه همون نرم افزاریه که روی افیس هست و کلمات انگلیسی رو تشخیص میدهسلام میخواستم اطلاعاتی در مورد نرم افزار تایپ گفتار بگیرم اینایی که تو وبلاگا میفروشن . رو چه ویندوزی نصب میشه ؟خوبه یا نه ؟ کسی میتونه کمکم کنه؟
دوست گرامی سری به این لینک بزن پایگاه های اینترنتی بعضی ناشرین اینجا موجوده از طریق سایت یا تلفن میتونی باهاشون تماس بگیریاز کجا و چطور باید یه ناشر پیدا کنم؟
سلام.من برای ادبیات عمومیم باید یه شخص رو برای موضوع تحقیق انتخاب کنم.....میخواستم کسی باشه که زندگینامش هم جالب باشه هم مطلب ازش باشه.....لطفا توی انتخاب شاعر یا نویسنده مناسبش کمکم کنید![]()
یک رمان خوب میخوام لطفاً بهم معرفی کنید![]()
سلام من گوهرم دوست خوب من مدتی است نمایشنامه می نویسم می خواستم چند رمان پدر ومادر دار بهم معرفی کنید رشته ام زبان وادبیات فارسی است
![]()
چیزایی که من پیدا کردم:رضا کمال)) که متخلص و معروف به شهرزاد هست میشناسید؟ هر چقدرم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم
با سلام و احترام خدمت تمامي دوستان گرامي
هدف از تشكيل اين تاپيك جمع آوري سوالات و پرسشهاي دوستان اعم از تازه وارد و قديمي است تا هم بطور منسجم باشد و هم آرشيوي براي راهنمايي ديگران باشد.
هر سوال و درخواستي از دوستان ادبي داشتيد ميتوانيد توي اين تاپيك مطرح بفرماييد تا حتي الامكان پاسخگوي شما عزيزان باشيم.
با سپاس فراوان![]()
سلام
من چند تا شعر گفتم می شه براتون بفرستم نظر بدید؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
••๑۩๑۞๑۩๑ اخبار و تازه های شعر و ادبيات ๑۩๑۞๑۩๑ •• | ادبیات | 570 | |
![]() |
هداياي تصويري هومن به تالار ادبيات. | ادبیات | 41 | |
![]() |
..:: آدرس سايت هاي مربوط به ادبيات ::.. | ادبیات | 23 | |
![]() |
عکاسخانه تخصصي هنر و ادبيات | ادبیات | 53 | |
![]() |