(هادی)
کاربر فعال تالار ریاضی ,
سلام خدمت شما
یک مسئله هست که باید با روش نیوتون - رافسون حل بشه در کلیات حل این روش مشکل ندارم
اما طبق فایل ضمیمه عکس شماره دو و عکس شماره 3..... 4 معادله تعریف شده که باید با روش نیوتون حل بشه
اول اینکه چون یک دستگاه 4 معادله ای با 4 مجهول باید روش نیوتون با ماتریس حل کنیم این شاید خیلی مشکل نباشه
اما مشکل من اینه در این 4 معادله از درایه های ماتریس حدسی استفاده کرده که در بعضی معادله ها همه درایه ها نیست چه طوری یک ماتریس حدس بزنیم بعد این معادله ها در متلب بر حسب درایه بنویسیم
و دوم اینکه متغیر زمانی هستن tp ,چه طوری برحسب زمانی بنویسم و مشکل مهم تر لحظات قبل هم مثل tp-1در این 4 معادله هست این یکیو دیگه چه کنم
مشکل اخر این مجهولات متغیرهای اندیسی هستن چه طوری د رمتلب با اندیس بنویسم هر چی امتحان کردم جلوش میاد
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 5
عکس 4
سلام
تا اونجایی که من متوجه شدم، فقط شرط اولیه توی این روش حدس زده میشه. یعنی یک بردار چهارتایی. اون ماتریس 4 در چهار که مشتق تابع F نسبت به بردار V هست رو باید دونه دونه حساب کند و توی ماتریس قرار بدید
مورد دوم اینکه هم tp هست هم tp-1 معنیش اینه که لحظه tp به لحظه tp-1 وابسته هست. پس شما فرض می کنید مقادیرتون در لحظه tp-1 و قبل از اون معلوم هست، و فقط مقادیر در لحظه tp مجهول هستند. اون موقع یک دستگاه 4 معادله 4 مجهولی برای مقادیر در لحظه tp خواهید داشت.
وقتی که در لحظه tp به دست آوردید، سراغ زمان های بعدی tp+1 ، tp+2 و ... می روید
با این حساب الگوریتم شما دو مرحله و دو حلقه داخل همدیگه داره. یک حلقه بیرونی روی زمان هست. و حلقه داخلی برای حل نیوتون در هر لحظه نوشته میشه
ضمنا متلب اندیس (به معنای زیرنویس) نمیشناسه.