مسئولین لطفا رسیدگی فرمائین
من دارم تو مطلب برنامه مینویسم ولی هر تابعی که میام اسمشو مینویسم خطا میده که "Error: Function definitions are not permitted in this context."
مشکلش از کجاس ؟ من سواد کار با مطلب ندارم :|
من میخوام مثلا این سوال رو تو مطلب بنویسم و برنامشو فعلا اینجوری نوشتم . نمیدونم کجاش اشکال داره ، داخلاین پیغام برای زمانیه که شما به اشتباه در جایی که مجاز نیستید بخواید تابع تعریف کنید.
ـ تعریف تابع با کلمه function شروع میشه؛ ممکنه شما واقعاً نمی خواید تابع تعریف کنید، اما این کلمه معنیش شروع به تعریف تابعه.
ـ شما فقط در دو جا مجاز به تعریف تابع هستید؛
- داخل یه mفایل، که در این صورت اون فایل با کلمه function شروع می شه.
- در داخل یه تابع به صورت لانه ای (شما با این حالت تابع تعریف نکنید)
من میخوام مثلا این سوال رو تو مطلب بنویسم و برنامشو فعلا اینجوری نوشتم . نمیدونم کجاش اشکال داره ، داخلmفایل هم که هست .مشاهده پیوست 151115
مشاهده پیوست 151116
من میخام از کاربر یه دستور بگیرم مثلا F:AX
بعد تبدیلش کنم به F:AX/A
یعنی چند حرف بهش اضافه کنم میشه کمک کنید
![]()
a='F:AX'
b=[a,'/A']
a =
F:AX
b =
F:AX/A
>>
چه قدر مطلب سخته!!! اخه مگه c چش بود که مطلب اختراع شد!!!
سلام
من یه فایل txt دارم که میخوام لودش کنم.ولی یه مشکلی که هست اینه که dataهای توی فایل به صورت سطر و ستون هستند که تقریبا ۱۱۹۰۰۰سطر داره.البته هیچ خط چین یا جدولی هم نداره.بعضی از درایه ها خالی هستن ومشکل متلب با همین خالی بودنه و error میده
نمیدونم که چطور این فایل رو loadکنم!!لطفا راهنمایی کنین.یه چیز دیگه این که من میخوام تو برنامه ام مثل دستور درایه که ماتریس داریم بدم و از dataها استفاده کنم میخوام بدونم متلب با این فایل من مثل ماتریس برخورد میکنه یا نه؟
fid=fopen('mmnrecipes.txt');
d=textscan(fid,'%n%n%n%n%n%n');
fclose(fid);
x=[d{1}(1:36);d{5};d{1}(37:62);d{3};d{1}(63:end);d{5}-108;d{5}-124;d{3}-89];
y=[d{2}(1:36);d{6};d{2}(37:62);d{4};d{2}(63:end);d{6} ;d{6} ;d{4} ];
plot(x,y,'linewidth',12),hold on
plot(d{1}(15:19),d{2}(15:19),'o','linewidth',5)
axis off
set(gcf,'Position',[250 370 870 210])
set(gca,'YDir','reverse')
سلام دوستان من این ترم هوش مصنوعی دارم واستادمون پروژه ای که داده رو به زبان matlab میخواد! ما هم تا حالا با این زبان کار نکردیم چندتا فایل راهنما دانلود کردم ولی چندان بدرد نخورد چون باید با الگوریتم ژنتیک بنویسیم !اول میخوام بدونم این تابع رو چطوری باید توی متلب بنویسم و بعد هم اگه کسی اطلاعات کافی داره مراحل ماکزیمم سازی این تابع رو بهم بگه ممنون.مشاهده پیوست 152001مشاهده پیوست 152001
function y=f_AI(x)
y=sin(x/10+10.2)+cos(x/40);
clear, clc, close all
[xmax,fval]=optga('f_AI',[0;255],10,50,30,0.002,0.8);
x=linspace(0,255,300);
y=f_AI(x);
plot(x,y)
xlim([0 255])
hold on
plot(xmax,fval,'ro')
title(['x|_{F_{max}} = ',num2str(xmax),' F_{max} = ',num2str(fval)])
xlabel('x')
ylabel('f(x)')
سلام. یک سوال داشتم این برنامه نوشتم می خواستم یک نمودار بین aو Q_dot_21 بکشم .چه طوری می تونم؟.متشکرم .
for a=2.5:0.125:5
D=2;%[m]
T_1=100;
T_2=240; %[K]
epsilon_1=0.1; %parameter to be varied"
epsilon_2=0.8; %parameter to be varied"
sigma=5.67E-8; %[W/m^2-K^4], Stefan-Boltzmann constant"
%"ANALYSIS"
%"Consider the sphere to be surface 1, the surrounding cubic enclosure to be surface 2"
A_1=pi*D^2;
A_2=6*a^2;
Q_dot_12=(A_1*sigma*(T_1^4-T_2^4))/(1/epsilon_1+(1-epsilon_2)/epsilon_2*(A_1/A_2));
Q_dot_21=-Q_dot_12
end
a1=2.5:0.125:5;
Q_dot_21=[];
for a=a1
D=2;%[m]
T_1=100;
T_2=240; %[K]
epsilon_1=0.1; %parameter to be varied"
epsilon_2=0.8; %parameter to be varied"
sigma=5.67E-8; %[W/m^2-K^4], Stefan-Boltzmann constant"
%"ANALYSIS"
%"Consider the sphere to be surface 1, the surrounding cubic enclosure to be surface 2"
A_1=pi*D^2;
A_2=6*a^2;
Q_dot_12=(A_1*sigma*(T_1^4-T_2^4))/(1/epsilon_1+(1-epsilon_2)/epsilon_2*(A_1/A_2));
Q_dot_21=[Q_dot_21,-Q_dot_12];
end
plot(a1,Q_dot_21)
xlabel('a')
ylabel('Q^{dot}_{21}')
سلام
من یه فایل txt دارم که میخوام لودش کنم.ولی یه مشکلی که هست اینه که dataهای توی فایل به صورت سطر و ستون هستند که تقریبا ۱۱۹۰۰۰سطر داره.البته هیچ خط چین یا جدولی هم نداره.بعضی از درایه ها خالی هستن ومشکل متلب با همین خالی بودنه و error میده
نمیدونم که چطور این فایل رو loadکنم!!لطفا راهنمایی کنین.یه چیز دیگه این که من میخوام تو برنامه ام مثل دستور درایه که ماتریس داریم بدم و از dataها استفاده کنم میخوام بدونم متلب با این فایل من مثل ماتریس برخورد میکنه یا نه؟
با سلام وخسته نباشید به همه دوستان
من میخوام برنامه ای رو بنویسم که ی عکسی که قبلااز چشم گرفته شده فراخوانی بشه (فقط محدوده دو چشم) وبا دو تا عکس مبنا که یکیش چشم باز ودیگری بسته است مقایسه بشه ودر اخر بگه که چشم عکس فراخوانی شده باز یا بسته است از روش میانگین گیری از تصویر استفاده کردم ولی جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
من میخوام یه تصویر رو به نرم افزار بدم با دو تاتصویر ذخیره شده در متلب مقایسه بشه ودر آخر بگه که شبیه کدومه ممنون میشم اگر منه تازه وارد رو راهنمایی کنید.
شما کافی است دنبال یک ویژگی داخل چشم باشید که با چشم بسته فرق داشته باشد.
البته در ابتدا بایستی موقعیت چشم را بیابید و سپس در آن ناحبه استخراج ویژگی کنید. برای یافتن موقعیت می توانید hough transform استفاده کنید.
بردار ویژگی آن هم چندان سخت نباید باشد، چون تفاوت بین پشم بسته و باز خیلی فرق می کند.
سلام.خسته نباشی.شرمنده که همه اش وقتتون می گریم.دو تا سوال داشتم برنامه heat s از کتابتون که اجرا می کنم Error using HeatS (line 19)Q_dot_21=[Q_dot_21,-Q_dot_12]
.enough inputargumentsو اون برنامه که زحمتشو واسم کشیدین این خط
معنی اش چی؟.با تشکر از شما.
Q_dot_21=[Q_dot_21,-Q_dot_12];
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
F | سوالات و مشکلات در متلب | MATLAB | 1 | |
N | راهنمایی پیاده سازی کلاسبند جنگل تصادفی و خوشه بند DBSCAN در متلب | MATLAB | 0 | |
ب | کمک در برنامه نویسی متلب...فوری | MATLAB | 0 | |
A | شبیه سازی متغییر گسسته وپیوسته باهم برای یک مسئله در متلب 2014 | MATLAB | 0 | |
A | درخواست کمک در پروژه متلب.فوری | MATLAB | 4 |