زیباترین دختر برزیل قبلا مرد بوده است !

*amin-amin*

عضو جدید
[h=1]

روبرتا پسری بود که درسال ۱۹۶۴ در ریودوژانیرو به دنیا آمد. او از نوجوانی تغییراتی در درون خود حس کرد و از همان زمان متوجه شد که نمی تواند احساسات پسرانه را تحمل کند و باید تغییر جنسیت بدهد.
بنابراین از همان زمان شروع به پوشیدن لباس های زنانه کرد و هم زمان به تزریق هورمون های زنانه نمود تا اینکه در سن 17سالگی به عنوان یک مانکن و بازیگر فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.
او در 20 سالگی برنده عنوان زیباترین دختربرزیل شد. سرانجام او در سال 1989 در بیمارستانی در لندن انگلستان، عمل تغییر جنسیت خود را انجام داد و زندگی جدید خود را آغاز نمود.
او سالهای سال تلاش کرد تا بالاخره در سال 2005 توانست شناسنامه خود را به عنوان یک زن از کشور برزیل دریافت کند چرا که در کشور برزیل همچنان به عنوان یک مرد شناخته میشد!

[/h]

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این موجود دوپا چه کارهایی که نمیکنه
این خانوم مشکل ژنتیکی داشته؟
یعنی دوجنسه بوده؟
یا کلا مرد بوده؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

روبرتا پسری بود که درسال ۱۹۶۴ در ریودوژانیرو به دنیا آمد. او از نوجوانی تغییراتی در درون خود حس کرد و از همان زمان متوجه شد که نمی تواند احساسات پسرانه را تحمل کند و باید تغییر جنسیت بدهد.
بنابراین از همان زمان شروع به پوشیدن لباس های زنانه کرد و هم زمان به تزریق هورمون های زنانه نمود تا اینکه در سن 17سالگی به عنوان یک مانکن و بازیگر فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.
او در 20 سالگی برنده عنوان زیباترین دختربرزیل شد. سرانجام او در سال 1989 در بیمارستانی در لندن انگلستان، عمل تغییر جنسیت خود را انجام داد و زندگی جدید خود را آغاز نمود.
او سالهای سال تلاش کرد تا بالاخره در سال 2005 توانست شناسنامه خود را به عنوان یک زن از کشور برزیل دریافت کند چرا که در کشور برزیل همچنان به عنوان یک مرد شناخته میشد!

بازم مردا :D

یه دختره بود که دوست دوست دختر دوستم :confused: بود.یه دفه که دوستم با دوست دخترش اومدن دنبالم بریم بیرون اون رو هم اوردن. دختره خیلی خوشگل بود و خیلی رفتار خاص و جذابی داشت خیلی بی ریا و راحت وصمیمی بود یه جورایی هم رفتار پسرونه داشت و من ازش خوشم اومد. فرداش به دوستم گفتم فلانی چه دختر خوبی بود و اینا. دیدم دوستم داره قاه قاه میخنده میگم چیه؟ میگه اون پسره! یعنی پسر بوده داره مراحل تغییر جنسیت رو طی میکنه منم اینجوری شدم :surprised:.

بخدا الان هر دختری میبینم رفتارش یه خرده پسرونه هست نگران میشم و میگم نکنه که اینم ...