زیباترین جمله ای که دیدید یا شنیدید

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجایی ای رفیق نیمه راهم
که من در چاه شبهای سیاهم
نمی بخشد کسی جز غم پناهم

نه تنها از تو نالم کز خدا هم

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوندا مرا دریاب که دیگر رو به پایانم
تمام تن شدم زخمی ز تیغ همقطارانم
خداوندا نجاتم ده از این تکرارِ تکراری
از این بیداد دشمن را بجای دوست پـنداری
هیچ با من نیست در این ویرانه ی دنیا
در این نامردی ایام ، در این غمخانه ی دنیا
هیچ با من نیست در این آغازِ بی پایان
ز راه مرگ هم برگشتم ، که مردن هم نبود آسان
همانهایی که می گفتند همیشه یار من هستند
به هنگام نیاز افسوس به رویم دیده بر بستند

yalda30

عضو جدید
سادگي شخصيت نتيجه ي پيچيدگي فكر است. درباره آدمها از سؤالاتي كه ميپرسند قضاوت كن نه از جوابهايي كه ميدهند

computrenginneer

عضو جدید
اگه يه روز شاد بودي آروم بخند تا غم بيدار نشه و اگه يه روز غمگين شدي آروم گريه کن تا شادي نا اميد نشه !

computrenginneer

عضو جدید
انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز.

computrenginneer

عضو جدید
مردی در عالم رویا فرشته ای را دید که در یک دستش مشعل و در دست دیگرش سطل آبی گرفته بود و در جاده ای روشن و تاریک راه می رفت. مرد جلو رفت و از فرشته پرسید:« این مشعل و سطل آب را کجا می بری؟» فرشتـه جواب داد:« می خواهم با این مشعـل بهشت را آتش بـزنم و با این سطل آب، آتش های جهنم را خاموش کنم. آن وقت ببینم چه کسی واقعاً خدا را دوست دارد

javad baneshi

عضو جدید
دنیا همچون دریایی پر تلاطم است که کشتی زندگی ما بر روی آن به سوی سر منزل مقصود در حرکت است اگر امروز آرام است مطمئنا فردا طوفانی خواهد بود . پس امروز که آرام است نهایت استفاده را ببر....

computrenginneer

عضو جدید
ما نمی تونیم به دلمون یاد بدیم که نشکنه ولی می تونیم بهش یاد بدیم که اگه شکست لبه تیزش دست اونی که شکسته تش رو نبره

SOLH O NEJAT

عضو جدید
به نام خدا

یه وقتایی یه جمله ی قشنگی رو جایی می شنویم یا می خونیم و آرزو می كنیم كاش كاغذی دم دست داشتیم كه یادداشتش كنیم و همیشه جلوی چشممون باشه

حالا این خونه ی كوچیك رو راه اندازی كردم كه با جملات بزرگان , روشنی و عظمتش چشمگیر بشه ...

با احترام

بزرگترین الماس این دنیا خورشید است که در گردن همه انسانها می درخشد .

"چارلی چاپلین"

SOLH O NEJAT

عضو جدید
به نام خدا

یه وقتایی یه جمله ی قشنگی رو جایی می شنویم یا می خونیم و آرزو می كنیم كاش كاغذی دم دست داشتیم كه یادداشتش كنیم و همیشه جلوی چشممون باشه

حالا این خونه ی كوچیك رو راه اندازی كردم كه با جملات بزرگان , روشنی و عظمتش چشمگیر بشه ...

با احترام

بادی که شمعها را خاموش میکند ، آتشها را شعله ور میسازد .

"جبران خلیل جبران"

computrenginneer

عضو جدید
ترجیح می دهم باکفشهایم در خیابان راه بروم وبه خدافکرکنم تا اینکه در مسجد نشسته باشم وبه کفشهایم فکرکنم. (دکترعلی شریعتی)

computrenginneer

عضو جدید
زندگی ، یعنی بالا رفتن از سربالایی ، نه پایین آمدن از آن ، کسیکه پایین می آید زندگی را می بازد .

computrenginneer

عضو جدید
در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني

computrenginneer

عضو جدید
حضرت علی ( ع )
اگر عقل به مرتبه کمال برسد سخن کوتاه خواهد شد و
دوستت را آنچنان دوست بدار که به افراط نروی .

computrenginneer

عضو جدید
زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد ــــــ وگرنه بر سنگ مزارش آب پاشيدن چه سود؟

زنده را تا زنده است قدرش بدان ـــــ وگر نه بر روي کوزه گل چيدن چه سود؟

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر شریعتی:
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می‌کنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد٬می‌گریند...!

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته ام از بودن و ماندن/خسته ام از عالم و آدم/خسته از دل های بی احساس/خسته از دل های دور از هم/روزهای خستگی سرشار/زندگی تکرار در تکرار/مانده روی دوش من انگار/کوله بار هستی آدم

computrenginneer

عضو جدید
عشق افسانه نيست آنكه عشق آفريد ديوانه نيست / عشق آن نيست كه در كنارش باشي عشق آن است كه به يادش باشي