زود تند سریع..جواب بده!

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه روز بهتون بگن باید برید تو یه سیاره دیگه زندگی کنین و 3 تا چیزم بیشتر نمیتونین با خودتون ببرین،چیارو انتخاب میکنین؟!

omidd1315

عضو جدید
3 تاشو بر میدارم

3 تاشو بر میدارم

گرم کن
سرد کن
آب معدنی دماوند
ماست خسرو
دلار با ارز مرجع
پسته به اندازه کافی
پراید برای مسافرت

آخرین ویرایش:

Syd Barrett

عضو جدید
یه نهال انگور ، یه بذر تنباکو ، یه Mp3 player پر از آهنگ های داریوش و Pink floyd

همین 3 تا رو روی زمین داشته باشم میرم فضا تنها زندگی میکنم !

آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
اگه یه روز بهتون بگن باید برید تو یه سیاره دیگه زندگی کنین و 3 تا چیزم بیشتر نمیتونین با خودتون ببرین،چیارو انتخاب میکنین؟!

توی اون سیاره همه چی هست که می تونم زندگی کنم، اگه هم نیست قبل از خودم همه چیو می فرستم، با خودم، چیز خاصی نمی برم مسافرت سبکو بیستر دوست دارم!!!!

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه بگو...توی اون سیاره..چی داره.....امکانات.و......
تا من بگم

فکر کن هیچی اونجا نیست :D

گرم کن
سرد کن
آب معدنی دماوند
ماست خسرو
دلار با ارز مرجع
پسته به اندازه کافی
پراید برای مسافرت

چیزی رو از قلم ننداختی..؟
یه 2-3 تاچی دیگه هم ببر...
:biggrin:

طرفو گوشیمو مسواکم!

خیلی هم خوب...;)

توی اون سیاره همه چی هست که می تونم زندگی کنم، اگه هم نیست قبل از خودم همه چیو می فرستم، با خودم، چیز خاصی نمی برم مسافرت سبکو بیستر دوست دارم!!!!

ها ها ها ها....:biggrin: بابا 3 تا چی بیشتر نمیتونی ببری

وهاب...

اخراجی موقت
نرگس من بچه بودم
از این سیب اا هر وقت می خوردم دندونم می افتاد
از بس این سیب سفته
وقتی بچه بودیم من دختر عمو و پسرعمو دختر عمه م همیشه می رفتیم از باغ بابا بزرگ دز رگی از این سیب می کندیم می خوردیم
چه حالی می داد

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز

من اول عشخمو میبرم چون الان ندارم یه دختر 15 16 ساله میبرم بعدا بزرگ شد باهاش ازدواج کنم نسل بشریت روی اون سیاره منقرض نشه
دوم یک ست کامل بذر گیاه میبرم گندم ولوبیا و سیب زمینی همه رو میریزم تو یک کیسه که یه کیسه باشه بعدا گشنه نمونم کشاورزی میکنم.
3-یک قران جبیی میبرم موقعه های تنهایی که دلم گرفت، میخونم تا دلم اروم شه به زندگی امید داشته باشم.

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اول عشخمو میبرم چون الان ندارم یه دختر 15 16 ساله میبرم بعدا بزرگ شد باهاش ازدواج کنم نسل بشریت روی اون سیاره منقرض نشه
دوم یک ست کامل بذر گیاه میبرم گندم ولوبیا و سیب زمینی همه رو میریزم تو یک کیسه که یه کیسه باشه بعدا گشنه نمونم کشاورزی میکنم.
3-یک قران جبیی میبرم موقعه های تنهایی که دلم گرفت، میخونم تا دلم اروم شه به زندگی امید داشته باشم.

ایوووووووووووووووووول بابکی...;)

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:ازون جا که انقدر به فکر نسل بشریت هستید از شما متشکریم سازمان حمایت از نسل بشریت....ولی ازسومین چیزی که باخودت میبری خیلی خوسم اومد آفرین;)

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایوووووووووووووووووول بابکی...;)

سلام نرگس بانوووو...حالا من که شانس ندارم دختره فمینسیت در میاد بامن ازدواج نمیکنه حالا خر بیار و باقالی بار کن...بگه اگه مرد های توی دنیا تموم شنم با تو ازدواج نمیکنم..قیافه من سادلوح اون موقع دیدینیه:razz:

E ntezar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کامپیوترم ..اونی که تو قلبمه ومقداری خوراکی

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه چنین بشه
اول از همه وسائل سیم کشی میبرم که بی برق نباشم ...:cool:
بعد از همه گیاه ها یه دونه شو میبرم ....:smile:
یه رختخواب خوب هم خیلی نیاز میشه ..:D

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نرگس بانوووو...حالا من که شانس ندارم دختره فمینسیت در میاد بامن ازدواج نمیکنه حالا خر بیار و باقالی بار کن...بگه اگه مرد های توی دنیا تموم شنم با تو ازدواج نمیکنم..قیافه من سادلوح اون موقع دیدینیه:razz:

فقط دونه ها به دردت می خوره وقرانت ...:biggrin:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز

فقط دونه ها به دردت می خوره وقرانت ...:biggrin:

سلام .....من تجدید نظر کردم :cool:به جای مورد اول یه دانه گوساله شیری میبرم لبنیات تولید میکنم حالا تاچند سالی که اونجا هستیم بعدم میکشمش میخورمش....فایدش بیشتره ...

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه چنین بشه
اول از همه وسائل سیم کشی میبرم که بی برق نباشم ...:cool:
بعد از همه گیاه ها یه دونه شو میبرم ....:smile:
یه رختخواب خوب هم خیلی نیاز میشه ..:D

قربونت برم اونجا دوشاخه از کجا گیر میاری که برق داشته باشه..

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .....من تجدید نظر کردم :cool:به جای مورد اول یه دانه گوساله شیری میبرم لبنیات تولید میکنم حالا تاچند سالی که اونجا هستیم بعدم میکشمش میخورمش....فایدش بیشتره ...
سلوم به شما ...خوبین ؟
باید مثل نوح باشی تا رونق تو کارت باشه خوب .:smile:
از هر حیوان جفت برد ..

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلوم به شما ...خوبین ؟
باید مثل نوح باشی تا رونق تو کارت باشه خوب .:smile:
از هر حیوان جفت برد ..

ببین میخوام سیم کشی کنم ...نمیخوام بزنم به برق که ...;)

عالی اخه سوال یه جوریه نمیتونم جفت ببرم.در مورد برقم میتونی پنل خورشیدی ببری جواب میده.