اگه یه روز بهتون بگن باید برید تو یه سیاره دیگه زندگی کنین و 3 تا چیزم بیشتر نمیتونین با خودتون ببرین،چیارو انتخاب میکنین؟!
اگه یه روز بهتون بگن باید برید تو یه سیاره دیگه زندگی کنین و 3 تا چیزم بیشتر نمیتونین با خودتون ببرین،چیارو انتخاب میکنین؟!
اخه بگو...توی اون سیاره..چی داره.....امکانات.و......
تا من بگم
گرم کن
سرد کن
آب معدنی دماوند
ماست خسرو
دلار با ارز مرجع
پسته به اندازه کافی
پراید برای مسافرت
طرفو گوشیمو مسواکم!
توی اون سیاره همه چی هست که می تونم زندگی کنم، اگه هم نیست قبل از خودم همه چیو می فرستم، با خودم، چیز خاصی نمی برم مسافرت سبکو بیستر دوست دارم!!!!
لپ تاپ
تخت مسافرتی
خوراکی
وهاب سیب سبز؟؟؟؟![]()
مختصر و مفید!
این واسه منم سواله!!!
مامانم
لب تاب
یه دونه سیب سبز
وهاب سیب سبز؟؟؟؟![]()
نرگس اره ابجی
سیب سبز
همون سیبی که طرف خودمون زیاده اول سبز رنگن بعد زرد می شن خیلی هم ترش می باشد
مگه نخوردی
سیب نارس ترش سفتآقا وهاب بیا این جریان سیب سبز رو شفاف سازی کن!![]()
سیب نارس ترش سفت
حالا بماند برا چی می برم
اگه دوست داشتین بدونین
بهتون بیان پ. خ تا بگم
من اول عشخمو میبرم چون الان ندارم یه دختر 15 16 ساله میبرم بعدا بزرگ شد باهاش ازدواج کنم نسل بشریت روی اون سیاره منقرض نشه
دوم یک ست کامل بذر گیاه میبرم گندم ولوبیا و سیب زمینی همه رو میریزم تو یک کیسه که یه کیسه باشه بعدا گشنه نمونم کشاورزی میکنم.
3-یک قران جبیی میبرم موقعه های تنهایی که دلم گرفت، میخونم تا دلم اروم شه به زندگی امید داشته باشم.
من اول عشخمو میبرم چون الان ندارم یه دختر 15 16 ساله میبرم بعدا بزرگ شد باهاش ازدواج کنم نسل بشریت روی اون سیاره منقرض نشه
دوم یک ست کامل بذر گیاه میبرم گندم ولوبیا و سیب زمینی همه رو میریزم تو یک کیسه که یه کیسه باشه بعدا گشنه نمونم کشاورزی میکنم.
3-یک قران جبیی میبرم موقعه های تنهایی که دلم گرفت، میخونم تا دلم اروم شه به زندگی امید داشته باشم.
ایوووووووووووووووووول بابکی...![]()
سلام نرگس بانوووو...حالا من که شانس ندارم دختره فمینسیت در میاد بامن ازدواج نمیکنه حالا خر بیار و باقالی بار کن...بگه اگه مرد های توی دنیا تموم شنم با تو ازدواج نمیکنم..قیافه من سادلوح اون موقع دیدینیه![]()
فقط دونه ها به دردت می خوره وقرانت ...![]()
من اگه چنین بشه
اول از همه وسائل سیم کشی میبرم که بی برق نباشم ...
بعد از همه گیاه ها یه دونه شو میبرم ....
یه رختخواب خوب هم خیلی نیاز میشه ..![]()
سلوم به شما ...خوبین ؟سلام .....من تجدید نظر کردمبه جای مورد اول یه دانه گوساله شیری میبرم لبنیات تولید میکنم حالا تاچند سالی که اونجا هستیم بعدم میکشمش میخورمش....فایدش بیشتره ...
قربونت برم اونجا دوشاخه از کجا گیر میاری که برق داشته باشه..
سلوم به شما ...خوبین ؟
باید مثل نوح باشی تا رونق تو کارت باشه خوب .
از هر حیوان جفت برد ..
ببین میخوام سیم کشی کنم ...نمیخوام بزنم به برق که ...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خیلی زود دیر میشه | زنگ تفريح | 5 | |
![]() |
خیلی زود دیر میشه | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هرگز زود قضاوت نكنید | زنگ تفريح | 10 | |
![]() |
تاحالا شده شب یک خواب عجیب ببینی روز بعدش عملا اتفاق بیفته (زود باش تعریف کن واسمون) | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
چرا آقايون زود تر از خانم ها مي ميرند؟ (طنز) | زنگ تفريح | 3 |