زن ها گناهی نکرده اند ...

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
...

زن عشق می كارد و كینه درو می كند...

دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش
با تو برابر...

می تواند تنها یك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن
چهار همسرهستی....

برای ازدواجش ــ در هر سنی ـ اجازه ولی لازم است و
تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج كنی...

در محبسی
به نام بكارت زندانی است و تو...

او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی...

او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می كنی...

او درد می كشد
و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد...

او بی خوابی می كشد و تو خواب
حوریان بهشتی را می بینی...

او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر .....

دکتر علی شریعتی

انتخاب با من نبود / پس بی عدالتی را زمینیان روا میدارند / او عدالت مطلق است/من در این شکی ندارم

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی عشق میورزه میگن نیاز داره
وقتی کتک میخوره میگن حقشه
وقتی حرف میزنه میگن خفه شو
وقتی
.
.
.
اینا همش توهم من و شماس
از ماست که بر ماست باید محکم باشی اون وقت حتما به زن بودنت افتخار میکنی.

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی عشق میورزه میگن نیاز داره
وقتی کتک میخوره میگن حقشه
وقتی حرف میزنه میگن خفه شو
وقتی
.
.
.
اینا همش توهم من و شماس
از ماست که بر ماست باید محکم باشی اون وقت حتما به زن بودنت افتخار میکنی.
:gol::gol:

xilizax

عضو جدید
ای بابا. ضد حال زدی ریحانه خانوم.
البته که گناهی نکردین. بیشتر چیزهایی که بالا نوشتی باید تغییر بکنه شکی نیست ولی بعضی موارد به درستی محدود شده مثل داشتن تنها یک همسر که خودت دلیلش رو میدونی درسته ؟

به قول م. امید :
خدا ما را از این .... رها سازد.

jujushow

عضو جدید
با عرض معذرت اینا همش چرت و پرته . دکتر شریعتی رو قبولش دارم ولی کلامش کلام قران نیست که در هر موقعیت مکانی و زمانی صدق کنه !

خانمها در جامعه ما خیلی زیاد مورد احترام هستند .. قبول دارم بعضی مناطق سنتی مثل لرستان و کردستان و ... هنوز دیدشون نسبت به زن درست نیست اما به هیچ وجه اینجوریا نیست ...

ما که تو جامعه هر جا دیدیم جز احترام به شخصیت زن چیزی نبوده .... درستشم همینه . وقتی پیامبر (ص) همیشه اول به زنها سلام میکرده خودشون نشون میده چقدر شخصیت زن با ارزش و قابل احترامه ...
حالا بعضیا هی قضیه ارث و دیه و ... رو میکشند وسط که بگند اسلام واسه زن ارزش کمتری قائله ولی من میگم وقتی تو قران اینقدر واسه زن حتی بیشتر از مرد ارزش قائل شده خودمون چرا میبریمش زیر سوال ؟!!!

سوگلییی

عضو جدید
با عرض معذرت اینا همش چرت و پرته . دکتر شریعتی رو قبولش دارم ولی کلامش کلام قران نیست که در هر موقعیت مکانی و زمانی صدق کنه !

خانمها در جامعه ما خیلی زیاد مورد احترام هستند .. قبول دارم بعضی مناطق سنتی مثل لرستان و کردستان و ... هنوز دیدشون نسبت به زن درست نیست اما به هیچ وجه اینجوریا نیست ...

ما که تو جامعه هر جا دیدیم جز احترام به شخصیت زن چیزی نبوده .... درستشم همینه . وقتی پیامبر (ص) همیشه اول به زنها سلام میکرده خودشون نشون میده چقدر شخصیت زن با ارزش و قابل احترامه ...
حالا بعضیا هی قضیه ارث و دیه و ... رو میکشند وسط که بگند اسلام واسه زن ارزش کمتری قائله ولی من میگم وقتی تو قران اینقدر واسه زن حتی بیشتر از مرد ارزش قائل شده خودمون چرا میبریمش زیر سوال ؟!!!
دوست عزیز متاسفانه هنوز این طور که شما میگید تو جامعه ما برای زن ارزش قایل نشدند هنوز در بعضی از فیلمهامون به جای زن از ضعیفه استفاده میشه حق حضانت فرزند با مرده حتی بعد از فوت شوهر به جد پدری میرسه قانون ارث هم همینطور و دهها دلیل دیگه:gol:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیزم هیچ مشکلی بر اسلام روا نیست.

جمله آخر که با مشکی نوشتم رو بخونید و بهش فکر کنید....

اینو برای این نوشتم که بدونید من به عدالت خدا و اسلام ایمان دارم .

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا. ضد حال زدی ریحانه خانوم.
البته که گناهی نکردین. بیشتر چیزهایی که بالا نوشتی باید تغییر بکنه شکی نیست ولی بعضی موارد به درستی محدود شده مثل داشتن تنها یک همسر که خودت دلیلش رو میدونی درسته ؟

به قول م. امید :
خدا ما را از این .... رها سازد.

بله درسته.
اما اینکه خداوند برای مردها مجاز دونسته تعدد زوجات رو بعدش هم گفته عدالت رو رعایت کنید.
که آقایون صاحب دین ما (!) این قضیه رو خوردند و یه آبم روش!!!
من منظورم از این متن زیر سوال بردن اسلام نبود.من به اسلام عشق میورزم.جمله آخر که ماله خودمه بخونید...