ستاره ي سهيل
عضو جدید
در تحقيق جديدي كه توسط دانشگاه ميشيگان انجام شده است، محققان به اين نتيجه رسيدند كه زنان با IQ پايينتر نسبت به همتايان باهوشتر خود با احتمال بيشتري تمايل به ازدواج با مردان ثروتمند دارند.دانشمندان معتقدند اين زنان با ازدواج با مردان ثروتمند قصد دارند امنيت مالي خود در آينده را تامين كرده و از بابت داشتن فرزند و تامين هزينههاي آن نگراني نداشته باشند.محقق ارشد اين مطالعات دكتر كريستين استانيك از دانشگاه ميشيگان در اين باره گفت: زناني كه داراي تحصيلات بالا و آينده شغلي مناسب نيستند بيشتر تمايل به ازدواج با مردان ثروتمند دارند تا به اين ترتيب از ثبات مالي در زندگي خود اطمينان حاصل كنند.از دوران باستان زنان بيشتر به ازدواج با مردان ثروتمند متمايل بودند چرا كه با اين فاكتور شانس داشتن فرزندان بيشتر افزايش پيدا ميكرد.امروزه نيز اين موضوع به قوت خود باقي است و خصوصا اگر يك زن تحصيلات و شغل مناسبي نداشته باشد، بيشتر به ميزان ثروت همسر آينده خود توجه دارد
اما من خودم فكر نمي كنم اين موضوع براي آقايان درست باشه،حتي اين باور رو دارم كه مردان باهوش به دنبال زنان ثروتمند هستند،.ميشه اثباتش كرد
..
اما من خودم فكر نمي كنم اين موضوع براي آقايان درست باشه،حتي اين باور رو دارم كه مردان باهوش به دنبال زنان ثروتمند هستند،.ميشه اثباتش كرد