در آخر الزمان زنها طوری به خیابان می ایند که مردها حوری های بهشتی را از یاد میبرند
وای بر شما زنهای امروزی
حالا هر چند باهوش یا زیبا باشید
در آخر الزمان زنها طوری به خیابان می ایند که مردها حوری های بهشتی را از یاد میبرند
وای بر شما زنهای امروزی
وای بر بعضی از شما مردان امروزی.
با دیدن شما تو خیابون فیلم سوپری رو از یاد می بریم.![]()
جناب بحث حوري اون دنيارو بيخيال شو!در آخر الزمان زنها طوری به خیابان می ایند که مردها حوری های بهشتی را از یاد میبرند
وای بر شما زنهای امروزی
I agree with you Mr.Pouyan.شاعر میگه که : زن زیبا بود در این زمونه بــــــــــــــــــــــــلا![]()
شاعر میگه که : زن زیبا بود در این زمونه بــــــــــــــــــــــــلا![]()
اون که بله! ولی نمیدونم چرا آقایون فقط در این موارد به حرف خدا گوش میکنن؟!!!!!!!!!!!!اين امر خداوند متعال ونه سخن بنده است![]()
این که زنی باهوشه یا نه رو یه مرد باهوش میفهمه نه شما دوست عزیز !زن باهوش که پیدا نمیشه .... به هرحال یا زیبان یا زشت ... که زشتا بیشترن
زن کلا یه مو از شیطان رو توی تنش داره پس فرقی نمی کنه که زشت باشه یا زیبا خنگ باشه یا باهوش
از زن دوری کنید تا سلامت بمانید
آفرین!زن ( ظن ، ضن ، ذن ) کلا موجود خوبی است![]()
زنا کلا باهوشترنآفرین!
معلومه آدم فهمیده ای هستی!
تو هم معلومه آدم فهمیده ای هستی !زنا کلا باهوشترن
اگر زن نبود......![]()
تو هم معلومه آدم فهمیده ای هستی !
خب داره راستشو میگه
این که زنی باهوشه یا نه رو یه مرد باهوش میفهمه نه شما دوست عزیز !
این که زنی زیباس یا نه رو هم بازم یه مرد زیبا میفهمه نه شما دوست عزیز !![]()
زیبا رو نمیدونم ولی حتما آدم با هوشی نیستی که نفهمیدی اصلا بهم بر نخورده!!!!!!!!چرا بهت بر می خوره .. معلومه که من هم باهوشم و هم زیبا..
حتما تو هیچ کدوم نیستی.. درسته
خب چرا حالا حسودیت میشه؟! تو هم آدم فهمیده ! ما که بخیل نیستیم !
زیبا رو نمیدونم ولی حتما آدم با هوشی نیستی که نفهمیدی اصلا بهم بر نخورده!!!!!!!!![]()
عجب ! پس شما فيلمهاي سوپري هم نگاه مي كنيد !! عجب معصيتي مرتكب ميشيد !!![]()
یه چیزی بهت میگم آویزه ی گوشت کن ! من هیچ وقت حرف یه پسر بهم بر نمیخوره ! چون به نظر من پسرا همیشه 5 ساله میمونن ! حرف بچه هم که به آدم بر نمیخوره ! میخوره ؟!مطمینم بهت برخورده ... از خنده هات معلومه ... این خنده ها واسه رد گم کنی ...آدمها وقتی می خوان حرفی بهشون بر نخورده الکی می خندن .. خیلی تابلوست ... بی خیال