زن در شرق و غرب

m]reza

عضو جدید
جاب یه انتخاب شخصیه مثل مسواک کسی حق نداره به کس دیگه ای بگه من از رنگ مسواکت خوشم نمیاد:mad:
البته منظور شما را نفهمیدم اما هیچ چیزی شخصی نیست اسلام و ادیان می‌گویند کاری که بیرون از خانه انجام شود چون دیگران می‌بینند اثر اجتماعی دارد و باید مطابق هنجار جامعه انجام شود جالب است که خود غرب با اجرای قوانین سخت در کشورهایی چون فرانسه و آلمان می‌کوشد حجاب را ممنوع کند و زنان پوشیده را از درس و استخدام و ورود به اداره‌ها محروم. اما کسی نیست از آنان بپرسد اگر شما ازادی می‌دهید و جهانتان مهد ازادی است چرا نباید در حجاب و بی‌حجابی مختار باشیم پس معلوم می‌شود که آنان هم فهمیده‌اند حجاب و بی‌حجابی اثر اجتماعی دارد و ممکن است کسانی با دیدن آن‌ها تشویق به انجامش شوند و این قوانین تایید حرف دین ماست که هر کار که بیرون از خانه انجام شود به دیگران هم مربوط و بر ایشان موثر است اتفاقا احکام تنبیهی اسلام نیز همین‌جا آغاز می‌شود ممکن است کسی هزار سال در خانه‌اش شراب بخورد کسی کاری با او ندارد و نباید به خانه‌اش رود اما اگر یک استکان در خیابان بخورد شلاق می خورد.

آخرین ویرایش:

m]reza

عضو جدید
از مولا علی صلوات الله علیه پرسیدند فاصله زمین تا آسمان چقدر است؟ فرمودند به اندازه یک لااله‌الا‌الله که مؤمن بگوید. حالا اگر توحید ما حل شود و خدا را بشناسیم همین فاصله‌ها می‌شکند. من در اینترنت دنبال مطلبی بودم که عکس این زنان را دیدم و بعدش هم این‌جا آمدم خیلی ناراحت شدم از هر دین و مکتبی که باشی بالاترین پیشرفت فلان هم بکنی و روی مریخ بروی اگر ببینی و ناراحت نشوی حیوانی. حالا خیلی تعجب کردم که دوستانی با هزار حیله و کلک کوشیدند این کارها را پاک کنند هر کسی در هر کشوری با هر نژادی کرد خاک...
البته جایی خواندم که این زنان کارمندان شرکتی هستند که می‌خواسته با این نمایش نشان بدهد قاچاق زنان از سراسر جهان به اسرائیل انجام می‌شود و باید متوقف شود و آن زنان هم کارمندان شرکت هستند نه زنان خارجی. البته این از زشتی کار کم نمی‌کند و نشان می‌دهد قاچاق زنان به اسرائیل فراوان انجام می‌شود.

آخرین ویرایش: