زن به مرد: غذا می خوری؟ همچین می زنمت که عین چی صدا کنی

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرد: زنم بابشقاب مرا كتك مي‌زند
جام جم آنلاين: مردي در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه همسرش به دليل اينكه او غذا زياد نخورد هنگام غذا خوردن بشقاب چيني را بر سر او مي‌كوبد و او را كتك مي‌زند.

به گزارش فارس ، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد 30 ساله در حضور قاضي شعبه 236 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش سر سفره وقتي او زياد غذا مي‌خورد با بشقاب چيني به شدت بر سر او مي‌كوبد. من از اين وضع خسته شدم و مي‌خواهم همسرم را طلاق بدهد تا با آسودگي غذا خورده و كتك نخورم.
مرد بار ديگر در مقابل قاضي بيان كرد: من هم مي‌توانم همسرم را كتك بزنم ولي نمي‌خواهم او را اذيت كنم و دستم روي او باز شود.طلاق دادن همسرم، به نفع او و من است و همسرم بايد اين موضوع را قبول كند و با جدا شدن از يكديگر كنار بيايد.
زن 27 ساله در دادگاه حضور داشت و تصريح كرد: من فقط به خاطر شوهرم كه هيكل و اندامش چاق نشود اين كار را مي‌كنم. اگر او از اين موضوع كه يك نوع توجه كردن است، ناراحت است، من ديگر به او توجهي نخواهم كرد و هر چقدر دوست دارد مي‌تواند هيكل خود را خراب كند و من كاري به او ندارم.
مرد در حضور قاضي بيان كرد: توجه به معني كتك زدن نيست ، همسرم هنوز مفهوم توجه را نفهميده است و ادعاي دوست داشتن مي‌كند.
قاضي اين شعبه، رسيدگي به اين پرونده را به آينده موكول كرد.



منبع
 

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بیا واسشون دل بسوزون
تا ارنج عسل بریزی تو حلقشون تا بازو گاز میگرن:mad:




























من از این خانومه میترسم:cry:خوب گشنشه:cry:
 

piton

عضو جدید
من اگه جای پسره بوده با قابلامه میزنم تو سرش تا بفهمه چقدر بهش توجه دارم
 

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تورو خدا مردمو نگاه کن
یه سری ندارن بخورن
اینا دارنو میزنن
 

Similar threads

بالا