(M&M)
کاربر بیش فعال
i search
بقیشو بلد نیستم خارجکی بگم !!! هه
من دارم رو موضوع های مختلف سرچ میکنم ببینم برا پایان ناممم چی دوس دارم بعد یهو محو یه موضوع میشم میرم در اعماقش دیگه فراموش میکنم هنوز قبول نشدم !! دی:

keep ur searching
i search
بقیشو بلد نیستم خارجکی بگم !!! هه
من دارم رو موضوع های مختلف سرچ میکنم ببینم برا پایان ناممم چی دوس دارم بعد یهو محو یه موضوع میشم میرم در اعماقش دیگه فراموش میکنم هنوز قبول نشدم !! دی:

راستی 1 سوال:حدود 1 ماهه که نمیتونم اینترنتمو شارز کنم چون قسمت درگاه بانکیش در دسترس نیست یا وقتی میخوام از طریق سایت بانکها شارز بگیرم پیغام:not available میده. میشه کمکم کنید اگه میدونید؟
ممنون.
هیچی سخت نیست همنی الان برین کارهای عقب افتادتونو انجام بدین و هر وقت یاد کنکور افتادین یه جور فکرتونو منحرف کنید همین
فارغ التحصیلید؟
من اومدم
خیر بلد نیستم
با سرورتون تماس بگیرید خب اونا پشتیبانی میکنندراستی 1 سوال:حدود 1 ماهه که نمیتونم اینترنتمو شارز کنم چون قسمت درگاه بانکیش در دسترس نیست یا وقتی میخوام از طریق سایت بانکها شارز بگیرم پیغام:not available میده. میشه کمکم کنید اگه میدونید؟
ممنون.
زنگ بزن پشتیبانش خودش برات شارژ میکنه !!!راستی 1 سوال:حدود 1 ماهه که نمیتونم اینترنتمو شارز کنم چون قسمت درگاه بانکیش در دسترس نیست یا وقتی میخوام از طریق سایت بانکها شارز بگیرم پیغام:not available میده. میشه کمکم کنید اگه میدونید؟
ممنون.
خیلی هم عالی شما خودتو معرفی نمیکنیدبله من فارغ التتحصیلم.

با سرورتون تماس بگیرید خب اونا پشتیبانی میکنند
خیلی هم عالی شما خودتو معرفی نمیکنید![]()
مهندسی اب؟؟ یعنی چی اخهI am graduated in water engineering.
just it!
I am graduated in water engineering.
just it!
keep ur searching

)
معنیش چی میشه ؟؟؟
میشه نگهداری کنید تحقیق هاتون !!
ااره همشو نگهداشتم یه وب دارم میزنم به اسم حشرات دوست داشتنی !!! آخرش اگه خودم قبول نشدم و نتونستم کار کنم بقیه استفاده کنند !!! ( ما همچین خونواده هاااییی هستیم)
معنیش چی میشه ؟؟؟
میشه نگهداری کنید تحقیق هاتون !!
ااره همشو نگهداشتم یه وب دارم میزنم به اسم حشرات دوست داشتنی !!! آخرش اگه خودم قبول نشدم و نتونستم کار کنم بقیه استفاده کنند !!! ( ما همچین خونواده هاااییی هستیم)

چرا یکی میخوام کف سایتمو تی بکشه !!! دی:کارگر نمیخان من بیام تو سایتتون کار کنم اگه قبول نشم

ااا چقدر داغونه زبانمو !! الان فهمیدم چرا منفی شدهاین یه اصطلاحه یعنی به تحقیقت ادامه بده!
واقعا حشره ها رو دوست داری؟![]()
واییییییییییییی خدایا![]()
صبح جناب عالی بخیر !!! ها ها هااینجا مال مهندسی کشاورزیهههه من اینجا چیکا میکنم![]()
ما کشاورزی ها اینقد مهمان نوازیم کهاینجا مال مهندسی کشاورزیهههه من اینجا چیکا میکنم![]()
حالا گریه نداره !!خب چیکار کنم نمیدوسنتم دیگه![]()
تقدیم به میهمانان و میزبانان عزیز
![]()

من خوراکسفورد اصفهان درس میخونم !!! حالا سوال ها صنعتیتو بپرس شاید بدونم !!اغا کسی بین شماها تو صنعتی اصفهان و شیراز و فردوسی درس میخونه؟ من چند تا سوال دارم در موردشون
الان یعنی دوس داری یا حالت بدد شد ؟؟؟؟وااایی سالاد شیـــــــرازی با فلفل و آبغوره![]()