(M&M)
کاربر بیش فعال
چرا تعجب !!! ادم به فکر رتبه یک میخونه میشه 100 دیگه !!![]()
واقعا قوت قلب دادنت محشره!
چرا تعجب !!! ادم به فکر رتبه یک میخونه میشه 100 دیگه !!![]()
خداوکیلی آدم به چه امیدی درس بخونه که بتونه زندگی کنه؟؟؟؟مگه میزارن؟!!!!!مگه میشه؟اره شما پسرا که راحت سیستان بلوچستان هم میتونید برید !!! ههه
واقعا قوت قلب دادنت محشره!
خب متاسفانه حقیقته !!! البته برا خودماااا برا شما که نه !!! خواستن توانستن است این حرفاااا !!خداوکیلی آدم به چه امیدی درس بخونه که بتونه زندگی کنه؟؟؟؟مگه میزارن؟!!!!!مگه میشه؟
:-(
بیکاری ازخودمونه خواهر !!! همش منتظر یکی هستیم التماس کنه بریم براش کار کنیم !!!دیروز یه برنامه از شبکه 4 دیدم که میگفت 160 هزار !!!! مهندس کشاورزی بیکار داریم.
واقعا باعث تاسفه.![]()
بیکاری ازخودمونه خواهر !!! همش منتظر یکی هستیم التماس کنه بریم براش کار کنیم !!!
درصورتی که به نظر من کشاورزی یعنی سروری کردن !!! باید خودمون رئیس خودمون باشیم یه کار درس کنیم !!!
آره !! شعار به نظر میرسه !!! البته شعاری که به نظرم توش امیده حداقل بهتر از اینه که هی شعار کار نیس سر بدیم !!!فکر نمیکنی حرفات شعارگونس؟ ببخشید که اینقدر رک حرف میزنم.
مثلا خود تو میخوای بعد از ارشدت چی کار کنی؟
آره !! شعار به نظر میرسه !!! البته شعاری که به نظرم توش امیده حداقل بهتر از اینه که هی شعار کار نیس سر بدیم !!!
من میخوام کلا بعد لیسانس شاید همزمان با ارشد برم عضو نظام مهندسی تو دوره آموزشیش شرکت کنم یه کلینیک کوچک تو محله خودمون راه بندازم !!
مطمئنا درامد چندانی ندارم بخصوص که اصلا دوس ندارم سم تجویز کنم ولی خب بهتر از بیکاریه !!
اهووم !!! اما خب همین حد از دست من برمیاادامیدوارم موفق باشی. اما این کارا دردی رو دوا نمیکنه. باید به صورت ریشه ای به این مشکل رسید. گرچه تا وقتی بستر آماده نباشه نمیشه زیاد خوشبین بود.

سلام خیلی خوش اومدینسلام من تازه واردم رشته من کشاورزیه با گرایش زراعت برنج،چقد خوبه ،اینجا همه کشاورزی هستن
یه دوست جدید نمی خواین؟![]()
اهووم موافقم !!! اگه همچین موضوعی پیدا کنم عالی میشه !!سلام
شرمنده دیشب بدون خداحافظی رفتم
دوستانی که دوست دارن خودشون سروری کنند تو رشته کشاورزی سعی کنن تو ارشد رو پروژه ای کار کنن که تا به الان کسی کار نکرده باشه
مطمئن باشید حتما موفق میشین
ارشد بهترین فرصت برای خود اشتغال زایی هستش از دست ندید
راستی چرا خبری از زمان اعلام نتایج نیس![]()
سلام علیکمسلام من تازه واردم رشته من کشاورزیه با گرایش زراعت برنج،چقد خوبه ،اینجا همه کشاورزی هستن
یه دوست جدید نمی خواین؟![]()
اهووم موافقم !!! اگه همچین موضوعی پیدا کنم عالی میشه !!
من به دلم افتاده 22 میزنند !!
سلام علیکم
آره عالیه !! فقط نیدونم چرا تنبل شدن یا همه درگیر کار و زندگی درس خودشون شدن کمتر به باشگاه میرسند
شاید بخاطر این برنامه های مسخره لاین - وی چت و... است !!!
راستی گرایشت چه با نمکه !! "زراعت برنج " جدیده ؟!؟ ارشد هستی ؟؟!؟
سلام
شرمنده دیشب بدون خداحافظی رفتم
دوستانی که دوست دارن خودشون سروری کنند تو رشته کشاورزی سعی کنن تو ارشد رو پروژه ای کار کنن که تا به الان کسی کار نکرده باشه
مطمئن باشید حتما موفق میشین
ارشد بهترین فرصت برای خود اشتغال زایی هستش از دست ندید
راستی چرا خبری از زمان اعلام نتایج نیس![]()
شما هم همش درگیر نامه هستیداااا !!!نمیشه به سنجش نامه بزنیم که جوابا رو تا 18 بزنن؟![]()
یه دس صدا ندارهشما هم همش درگیر نامه هستیداااا !!!
حالا نامه - اس - زنگ - کتک هر چی دوس دارید بزنید کی توجه میکنه !! هه
یه دس صدا نداره
همه با هم جمع بشیم خوبه

مطمئن باشید من جز اولین نفر هایی هستم که نتیجه رو میبینه چون هر 1 مین سایت سنجش رو دارم رفرش میکنم
راستی اگه بشنوید الان نتیجه ها را زدن چه عکس العملی نشون میدید !؟؟!
فک کردید !! آخرش همون لحظه خوابتون میبره!!! ها ها هامطمئن باشید من جز اولین نفر هایی هستم که نتیجه رو میبینه چون هر 1 مین سایت سنجش رو دارم رفرش میکنم
هر کی به من بگه نتیجه اومده میگم خالی نبند

سلام !!!سلام دوستان
سلام !!!
خوش موقع امدی !!! بگو ببینم واکنش تو چیه اگه بشنوی جواب ها امد .....

خب همه تپش قلب میگیرند حتی کسی که میدونه نفر اول !!تپش قلب میگیرم.![]()
خب همه تپش قلب میگیرند حتی کسی که میدونه نفر اول !!
مثلا اون لحظه جیغ میزنی ؟
پس فقط غش میکنی ؟؟ ( چه بامزه !! من هیچ وقت نمیتونم غش کنم !! اینقدر دلم میخواد غش کنم اما نمیشه !!! حیف )نه اصلا.من اهل شلوغ کاری نیستم.
پس فقط غش میکنی ؟؟ ( چه بامزه !! من هیچ وقت نمیتونم غش کنم !! اینقدر دلم میخواد غش کنم اما نمیشه !!! حیف )

از شکلک فک کردم منظورت غش !!! خب عادیه همه فک کنم همین طوری میشنند !!! منم امتحان های حشره که نمره اش برام مهمه این شکلی میشم بقیه برام مهم نیس !! عادیم !!غش؟
من و غش؟
مطمئنم دستام یخ میکنن ولی سرم داغه. همیشه واسه جواب امتحانام اینجوری بودم .![]()