]اره رشته منابع خیلی سخت تره حالا چرا منابع امتحان دادید سازه که بهتر بود؟دییی
راستش به مکانیک خاک و سازه اصلا علاقه ندارم.
راستش منم اول قصدم منابع بود ولی حوصله امارو به هیچ وج نداشتم واسه همین سازه خوندم
دانشگاه که قبولید مهم اینه که کجا قبول بشید این خیلی مهمههر کسی یه روحیه داره. من امارو به فرمولای سازه ترجیح میدم. امیدوارم این تعصبی که به منابع دارم کار دستم نده و بالاخره قبول شم.
دانشگاه که قبولید مهم اینه که کجا قبول بشید این خیلی مهمه
اخه یکی میگفت جدیدا زهکشی بازار کار خوبی داره
ولی من از قبل دیگه تصمیمم رو واسه سازه گرفته بودم و دیگه تغییرش ندادم
الان که همه تو فکر یونی که میخان قبول بشن هستن دیگه ولی واسه ما پسرا کار هم خیلی مهمه من با یه ذوقی درس خوندم که یونی تهران قبول شم به واسطه یونی کار بهتر پیدا بشه که مثه اینکه از این خبرا نیسمن که اصلا به کار فکر نمیکنم.فقط قبولی و به قول شما مهم دانشگاهی که میخواییم.

وی نید ئه تیچر! وی ویل اپریشیت ایف یو منّت بذاری آن آور هد اند دو ایت فور آس!u have to read english articles more and more. beside itu should listen to english movie or news alot.
من که حال ندارم این همه راه بیام تا اونجابیا داداش همه چی ردیفه اینجا
الان که همه تو فکر یونی که میخان قبول بشن هستن دیگه ولی واسه ما پسرا کار هم خیلی مهمه من با یه ذوقی درس خوندم که یونی تهران قبول شم به واسطه یونی کار بهتر پیدا بشه که مثه اینکه از این خبرا نیس![]()
وی نید ئه تیچر! وی ویل اپریشیت ایف یو منّت بذاری آن آور هد اند دو ایت فور آس!
من که حال ندارم این همه راه بیام تا اونجا
خودت زحمتشو بکش بیار همینجا بخوریم!

مطمئن باشید که اگه واقعا دنبال کار باشید حتما پیدا میکنید. سعی کنید Phd رو هم بگیرید اینطوری میتونید دانشگاه ازاد هم تدریس کنید. البته این فقط یه offer بود.
وی نید ئه تیچر! وی ویل اپریشیت ایف یو منّت بذاری آن آور هد اند دو ایت فور آس!
من که حال ندارم این همه راه بیام تا اونجا
خودت زحمتشو بکش بیار همینجا بخوریم!
نه دیگه فوق رو بگیرم میرم دنبال زندگیم وقتی زندگیم سرو سامان گرفت شاید سراغ دکترا هم رفتم اخه من سربازی هم باید برم
نمیخای تلاقی کنی؟میبخشمش اما فراموش نمیکنم.![]()

نمیخای تلاقی کنی؟![]()
هووم !!! پسر !!! از رو تصویر مگس پرونی ؟؟؟خانم چرا فکر کردی من پسرم؟![]()

افریننه من آدم انتقام گیری نیستم.
الان واقعا پسر هستید یا دختر؟هووم !!! پسر !!! از رو تصویر مگس پرونی ؟؟؟
من به همه میگم پسرم !!! حتی به مامانم !!! منظوری ندارم ببخشید افتاده تو دهنم !!![]()
هووم !!! پسر !!! از رو تصویر مگس پرونی ؟؟؟
من به همه میگم پسرم !!! حتی به مامانم !!! منظوری ندارم ببخشید افتاده تو دهنم !!![]()
ببخشیدا برا خنده BBC خوبه !!!باور کنید زبان منم زیاد خوب نیست. چرا جمله هاتونو به انگلیسی نمینوسی؟
خواهرم خیلی زبانش خوبه.اصلا هم کلاس نرفت. فقط روزنامه میخوند و لغت جدید یاد میگرفت.
برای listening هم Hard Talk BBC رو گوش میکرد. همین.
یعنی مشخص نیس ؟الان واقعا پسر هستید یا دختر؟
Iam a pretty girl.![]()
به طور واضح مشخص کنید لطفایعنی مشخص نیس ؟

اون قدری خوب هست که ما رو راه بندازه!باور کنید زبان منم زیاد خوب نیست. چرا جمله هاتونو به انگلیسی نمینوسی؟
خواهرم خیلی زبانش خوبه.اصلا هم کلاس نرفت. فقط روزنامه میخوند و لغت جدید یاد میگرفت.
برای listening هم Hard Talk BBC رو گوش میکرد. همین.
هااا !!!به طور واضح مشخص کنید لطفا![]()
اااا کی رفت !!! من چرا خبر دار نشدم !!! مبارک باشه برم بهش اس بدم ...اون قدری خوب هست که ما رو راه بندازه!
یه تاپیک آموزش زبان داشتیم قبلنا مسئولش دردونه بود (منصوره) از وقتی عروس شد رفت خونه بخت، بخت کلاس زبان ما بسته شد!
اینجاس: زبانکده تالار کشاورزی
با کمال افتخار پسر می باشمهااا !!!
خودتون چی هستید ؟؟؟