آخه میدونی که نی خیلی بد جور میبره! خودمم میدونستم اما یه لحظه غافل شدم و اتفاق افتاد بالاخره!

ای بابا امیدوارم زود خوب بشید
میدونم نی چطور میبره تجربشو دارم
انگار مثل یه تیغ الماس مبیره بخاطر سیلیس که تو بافتش جمع میشه این حالت رو داره
اما فکر کنم به مرخصیش بیارزه ...... نههههههههههه ؟؟؟؟
شوخی ود ایشالله زود خوب بشه برگردین سر کارتون![]()
| 1.مرد را به عقلش نه به ثروتش 2.زن را به وفایش نه به جمالش 3.دوست را به محبتش نه به کلامش 4.عاشق را به صبرش نه به ادعایش 5.مال را به برکتش نه به مقدارش 6.خانه را به آرامشش نه به اندازه اش 7.اتومبیل را به کاراییش نه به مدلش 8.غذا را به کیفیتش نه به کمیتش 9.دانشمند را به علمش نه به مدرکش 10.نویسنده را به باورهایش نه به تعداد کتابهایش 11.شخص را به انسانیتش نه به ظاهرش 12.دل را به پاکیش نه به صاحبش 13.سخنان را به عمق معنایش نه به گوینده اش دوست بدار...... |
من که اگه بیکار باشم تا ساعت 11 میخوابم!سلام بر و بچ
همونطور که میبینین خیلی بیکارم! ساعت 10 صبحه و حوصله ام جسابی سر رفته

والله رضا جان معمولا باغبونا سحر خیزهستن. بعد از یه مدتی هم عادت میشه دیگه که سر یه ساعتی از خواب بیدار شی.من که اگه بیکار باشم تا ساعت 11 میخوابم!![]()
والا منم بیخبرم ازش، یعنی هیشکی خبر نداره، تمام راههای ارتباطیش قطعه، اینترنت که کلا تعطیله موبایل و تلفن خونشون هم جواب نمیده!رضا گلاب کجاست؟ حالش خوبه؟ شنیده بودم که حالش خوب نبود ولی هیچوقت دیگه خبری ازش نشنیدم. امیدوارم خوب باشه.
والا منم بیخبرم ازش، یعنی هیشکی خبر نداره، تمام راههای ارتباطیش قطعه، اینترنت که کلا تعطیله موبایل و تلفن خونشون هم جواب نمیده!
دکترش گفته بود کوچکترین هیجان براش ضرر داره، اینجا هم یکی دوتا مزاحم داشت!! خلاصه از وقتی خدافظی کرد و رفت دیگه هیچکدوم از بچه ها ازش خبر ندارن
آسمان جای عجیبیست
نمیدانستیم
عاشقی کار غریبیست
نمیدانستیم
عمر مدیون نفس نیست
نمیدانستیم
عشق کار همه کس نیست
نمیدانستیم
...