ای پولدار ای آزاد
ای پولدار ای غیر انتفاعی![]()
من آزادم.فعلن ک تازه اول راهم آخرش ک برسم بابام فک کنم منو بفرسته کار کنم.الان هرچی میگم میگه محیط ناامنه.نامزدمم میگه الان فعلن نه.مامانمم میگه فعلن نه.ینی کلن همه میگن کار نکن.بجز دررشته ی خودت.
ای پولدار ای آزاد
ای پولدار ای غیر انتفاعی![]()
بسی راست میگویندمن آزادم.فعلن ک تازه اول راهم آخرش ک برسم بابام فک کنم منو بفرسته کار کنم.الان هرچی میگم میگه محیط ناامنه.نامزدمم میگه الان فعلن نه.مامانمم میگه فعلن نه.ینی کلن همه میگن کار نکن.بجز دررشته ی خودت.
بسی راست میگویند
مگه میخای کجا بری کار کنی؟
چند سالی است که در ایام نوروز و بهار خیابان های مشهد بوسیله نمادهای غول پیکر و خلاقانه ای تزئین می شود تا این شهر به نحو مطلوب تری میزبان مسافران نوروزی باشد. امسال هم شهرداری مشهد به کمک هنرمندان این رشته به اینکار زیبا اقدام کرد و سعی کرد تا چهره شهر را عوض کند ... در ادامه ایمیل تصاویر بیش از 50 المان که در سطح شهر مشهد اجرا شده را می بینید.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام....برای همه ی دوستان گلم مثل شما....خوبی؟؟سلام
چه گل زیبا و لطیفی
برای کیه؟
مرسیسلام....برای همه ی دوستان گلم مثل شما....خوبی؟؟
مرسی
خوبی ؟
خوش میگدره؟
ممنونممنون..بد نیس...نفسی میاد ومیره..تو خوبی؟؟؟رشته ات چیه؟؟؟
خوشبختم عزیزم...خوش آمدی به باشگاه...ممنون
کامپیوتر میخونم
ممنونخوشبختم عزیزم...خوش آمدی به باشگاه...![]()
دانلود اگهی استخدامی بانک کشاورزی
ببینید بدرتون میخوره یا نه
http://uploadboy.com/at4heodfpxsi.html
فقط به درد اقایون میخوره. واقعا این انصافه فقط بخان اقا بردارن ..... تنها جاییکه مهندسین کشاورزی تحویل گرفتن و تمامی گرایشها رو میخان واقعا چه منتی سرمون گذاشتن![]()
کار برا چیته آخه!!خب دوستان زیاد خودمونو اذیت نکنیم... حتما روزی و قسمت ما نبود..برای ما بهترش جور میشه ایشالا...به لطف خدا امیدوار باشیم..
البته من به چند نفر اطلاع رسانی کردم...
ای خدا یه استخدامی توپ که 30- 40 نفر!!!!! میخواد برا ما بزار قبول شیم بریم سر کار..
اینم حرفیه ها...اصن کار میخوایم چیکار...هستیم دیگه همیجوری هم خوش میگذره....کار برا چیته آخه!!
اینجوری راحت تری
این گله چیه اسمش؟