زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای پولدار ای آزاد:)
ای پولدار ای غیر انتفاعی:)

من آزادم.فعلن ک تازه اول راهم آخرش ک برسم بابام فک کنم منو بفرسته کار کنم.الان هرچی میگم میگه محیط ناامنه.نامزدمم میگه الان فعلن نه.مامانمم میگه فعلن نه.ینی کلن همه میگن کار نکن.بجز دررشته ی خودت.

FIFA20

اخراجی موقت
من آزادم.فعلن ک تازه اول راهم آخرش ک برسم بابام فک کنم منو بفرسته کار کنم.الان هرچی میگم میگه محیط ناامنه.نامزدمم میگه الان فعلن نه.مامانمم میگه فعلن نه.ینی کلن همه میگن کار نکن.بجز دررشته ی خودت.
بسی راست میگویند :):)
مگه میخای کجا بری کار کنی؟

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سالی است که در ایام نوروز و بهار خیابان های مشهد بوسیله نمادهای غول پیکر و خلاقانه ای تزئین می شود تا این شهر به نحو مطلوب تری میزبان مسافران نوروزی باشد. امسال هم شهرداری مشهد به کمک هنرمندان این رشته به اینکار زیبا اقدام کرد و سعی کرد تا چهره شهر را عوض کند ... در ادامه ایمیل تصاویر بیش از 50 المان که در سطح شهر مشهد اجرا شده را می بینید.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما در سالن غذاخوری دانشگاهی در اروپا هستیم. یک دانشجوی دختر با موهای قرمز که از چهره‌اش پیداست اروپایی است، سینی غذایش را تحویل می‌گیرد و سر میز می‌نشیند. سپس یادش می‌افتد که کارد و چنگال برنداشته، و بلند می‌شود تا آنها را بیاورد. وقتی برمی‌گردد، با شگفتی مشاهده می‌کند که یک مرد سیاه‌پوست، احتمالا اهل ناف آفریقا (با توجه ...به قیافه‌اش)، آنجا نشسته و مشغول خوردن از ظرف غذای اوست!

بلافاصله پس از دیدن این صحنه، زن جوان سرگشتگی و عصبانیت را در وجود خودش احساس می‌کند. اما به‌سرعت افکارش را تغییر می‌دهد و فرض را بر این می‌گیرد که مرد آفریقایی با آداب اروپا در زمینۀ اموال شخصی و حریم خصوصی آشنا نیست. او حتی این را هم در نظر می‌گیرد که شاید مرد جوان پول کافی برای خرید وعدۀ غذایی‌اش را ندارد. در هر حال، تصمیم می‌گیرد جلوی مرد جوان بنشیند و با حالتی دوستانه به او لبخند بزند. جوان آفریقایی نیز با لبخندی شادمانه به او پاسخ می‌دهد.

دختر اروپایی سعی می‌کند کاری کند؛ این‌که غذایش را با نهایت لذت و ادب با مرد سیاه سهیم شود. به این ترتیب، مرد سالاد را می‌خورد، زن سوپ را، هر کدام بخشی از تاس کباب را برمی‌دارند، و یکی از آنها ماست را می‌خورد و دیگری پای میوه را. همۀ این کارها همراه با لبخندهای دوستانه است؛ مرد با کمرویی و زن راحت، دلگرم‌کننده و با مهربانی لبخند می‌زنند.

آنها ناهارشان را تمام می‌کنند. زن اروپایی بلند می‌شود تا قهوه بیاورد. و اینجاست که پشت سر مرد سیاه‌پوست، کاپشن خودش را آویزان روی صندلی پشتی می‌بیند، و ظرف غذایش را که دست‌نخورده روی میز مانده است.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سالی است که در ایام نوروز و بهار خیابان های مشهد بوسیله نمادهای غول پیکر و خلاقانه ای تزئین می شود تا این شهر به نحو مطلوب تری میزبان مسافران نوروزی باشد. امسال هم شهرداری مشهد به کمک هنرمندان این رشته به اینکار زیبا اقدام کرد و سعی کرد تا چهره شهر را عوض کند ... در ادامه ایمیل تصاویر بیش از 50 المان که در سطح شهر مشهد اجرا شده را می بینید.

ماییم دیگه
شهر ماست هاع اینه
تازه شخصیتهای شکرستان و کلاه قرمزیو ندیدین
دلتوون آآآآب

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دروغ
کسی که سخنانش نه راست است و نه دروغ
فيلسوف است
کسی که راست و دروغ برای او يکی است،
چاپلوس است
کسی که پول مي گيرد تا دروغ بگويد،
دلال است
کسی که دروغ می گويد تا پول بگيرد،
گدا است
کسی که پول می گيرد تا راست و دروغ را تشخيص دهد،
قاضی است
کسی که پول می گيرد تا راست را دروغ و دروغ را راست جلوه دهد،
وکيل است
کسی که جز راست چيزی نمی گويد،
بچه است
کسی که به خودش هم دروغ می گويد،
متکبر است
کسی که دروغ خودش را باور می کند،
ابله است
کسی که سخنان دروغش شيرينست،
شاعر است
کسی که علی رغم ميل باطنی خود دروغ می گويد،
همسر است
کسی که اصلا دروغ نمی گويد،
مرده است
کسی که دروغ می گويد و قسم هم می خورد،
بازاری است
کسی که دروغ می گويد و خودش هم نمی فهمد،
پر حرف است
کسی که مردم سخنان دروغ او را راست می پندارند،
سياستمدار است
کسی که مردم سخنان راست او را دروغ می پندارند و به او می خندند،

ديوانه است

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز

rahim raki

عضو جدید
دانلود اگهی استخدامی بانک کشاورزی
ببینید بدرتون میخوره یا نه
http://uploadboy.com/at4heodfpxsi.html

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانلود اگهی استخدامی بانک کشاورزی
ببینید بدرتون میخوره یا نه
http://uploadboy.com/at4heodfpxsi.html

فقط به درد اقایون میخوره. واقعا این انصافه فقط بخان اقا بردارن ..... تنها جاییکه مهندسین کشاورزی تحویل گرفتن و تمامی گرایشها رو میخان واقعا چه منتی سرمون گذاشتن:cry:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستان زیاد خودمونو اذیت نکنیم... حتما روزی و قسمت ما نبود..برای ما بهترش جور میشه ایشالا...به لطف خدا امیدوار باشیم..
البته من به چند نفر اطلاع رسانی کردم...
ای خدا یه استخدامی توپ که 30- 40 نفر!!!!! میخواد برا ما بزار قبول شیم بریم سر کار..

sina ccna

اخراجی موقت
خب دوستان زیاد خودمونو اذیت نکنیم... حتما روزی و قسمت ما نبود..برای ما بهترش جور میشه ایشالا...به لطف خدا امیدوار باشیم..
البته من به چند نفر اطلاع رسانی کردم...
ای خدا یه استخدامی توپ که 30- 40 نفر!!!!! میخواد برا ما بزار قبول شیم بریم سر کار..
کار برا چیته آخه!!
اینجوری راحت تری

بالا