سلام به روی ماهت.سلام زهره
سلام به روی ماهت.سلام زهره
اینو فکر نکم.آخه فرمولاشو قر قاطی کردم
نه بابا.مارو چه به مقاله دادن.درس هم به زور میخونیم.
چی فکر کردی راجع به ما!
سلام
آبیاری هم فرمول زیاد داره منم هیچ کدومو حفظ نکردم هنوز هیچی هم مسأله نخوندم همین حفظ کردنی هاشم هنوز یه دور نخوندم بس که زیاد درس می داد استاد کتاب معرفی کرد رفتم خریدم اسمش هم همین درسه که شما دارین رابطه ی آب و......
اینو فکر نکم.آخه فرمولاشو قر قاطی کردم
فردا شوهر کنی حسابتو میرسه!
پس زودتر ترک کن جان
ولی جدا بذار یه وسیله باشه برای اوقات مرده و تلف شدت
یکم فکر کن به حرفم
دختر خوب با خودت قرار بذار کمتر بیای.
باید معدلت کمتر از 19 نشه هااااااااااااااااااااا!
چون خودتو دست کم میگیری
بهت یاد میدم نگران نباش
بعدا دعام کن
بچه ها راستی اربعینو بهتون تسلیت میگم
الانشم بابام حسابمو داره می رسه رو اینترنت حساسه
ولی واقعا ً خیلی سعی کردم ولی هنوز نشده
آره آقا مهدی هم گفته دعوام می کنه قرار شده معدلمو تو خصوصی بگم آبروم نره
الانشم بابام حسابمو داره می رسه رو اینترنت حساسه
ولی واقعا ً خیلی سعی کردم ولی هنوز نشده
آره آقا مهدی هم گفته دعوام می کنه قرار شده معدلمو تو خصوصی بگم آبروم نره
بچه ها راستی اربعینو بهتون تسلیت میگم
ایشالله با درسای بعدی جبران میکنیم.وایی هوا و اقلیم ییییییییه عالمه جزوه داده یکی بیاد کمک باهم بخونیمشما هم داشتیما؟قاطی میکنم چیهدرس به این شیرینیإ
hi every one !
بابای منم همین جوریه منتهی بیشتر به داداشم گیر می ده همش سر همه چی با هم دعوا دارن بابام می گه درس بخون اون نمی خونهمن رو حرفم هستم
یکی از خصوصیاتمه
پس تلاشتونو بکنید
هم ریحانه خانم و هم آقا محمد
ایشالله با درسای بعدی جبران میکنیم.وایی هوا و اقلیم ییییییییه عالمه جزوه داده یکی بیاد کمک باهم بخونیمش
ایشالله با درسای بعدی جبران میکنیم.وایی هوا و اقلیم ییییییییه عالمه جزوه داده یکی بیاد کمک باهم بخونیمش
بابای منم همین جوریه منتهی بیشتر به داداشم گیر می ده همش سر همه چی با هم دعوا دارن بابام می گه درس بخون اون نمی خونه
قبول نیست من این ترم در طول ترم درس نخوندم معدل بالای 19 از من نباید انتظار داشت
hi every one !
چه تفاهمی!
منم ریاضی مهندسی دارم.حسش نیست برم بخونم.
عین منو پدرم...
چه تفاهمی!
منم ریاضی مهندسی دارم.حسش نیست برم بخونم.
هواواقلیم قرار بود ببرن اداره هواشناسی اینقد گفتن میبریم میبریم آخرشم ترم تموم شد پولمونم خوردن .عملی اصلا نبردن درسای تخصصیما هم اون درسو داریم ولی من هنوز برنداشتم حالا زوده الان درسای واجب تر هست هرکاری کردم ترم بعد سبزی خصوصی بردارم دیدم نمی شه درسای واجب هست نمی تونم
مامانم می گه این مردا با هم نمی سازن 2 دقیقه تنها باشن دعواشون می شه همشون همین جورین اصلا ً نمی تونن همدیگرو تحمل کنن
ولی الان منو مامانم تو خونه بودنی عمرا ً دعوامون نمی شه اصلا ً به هم گیر نمی دیم
عزیز منی مهدی جووووووونآفرین پسر خوشگلمباعث افتخاری
هواواقلیم قرار بود ببرن اداره هواشناسی اینقد گفتن میبریم میبریم آخرشم ترم تموم شد پولمونم خوردن .عملی اصلا نبردن درسای تخصصی