آره نگو که دل خودمم از یکیشون که همکلاسیمون بود پره. کارمند دانشگاه بود و همه اساتید میشناختنش. همش زیر آب مارو میزد و نمره هم میگرفت ولی کشت خودشو به منو امثال من نرسید معدلش. ولی چقد پشتمون حرفید. جالبه تمام کارهای عملیشو منو دوستم انجام میدادیم.کارمندا که آبروی علمو بردن//
استادو زار میزنن//بعد نمره شونم بالا تر میشه ازبقیه//
تازه همونایی که ارشد باما بودن میگفتن ما فقط واسه افزایش حقوق اومدیم ارشد بگیریمو
دیگه ادامه تحصیل نمیخوایم همشون تو آزمون دکترا با من شرکت کردن//
حال همشونو گرفتم//خیلی زشته آدم دروغگو و پست باشه//
همه جا اینجور آدما هستن//یا خودشونو به موش مردگی یا مریضی بزنن بعد مثلا استادو گول زدن//
آره نگو که دل خودمم از یکیشون که همکلاسیمون بود پره. کارمند دانشگاه بود و همه اساتید میشناختنش. همش زیر آب مارو میزد و نمره هم میگرفت ولی کشت خودشو به منو امثال من نرسید معدلش. ولی چقد پشتمون حرفید. جالبه تمام کارهای عملیشو منو دوستم انجام میدادیم.
والله بخدا ما ازوناش نبودیم که بهمون بگن دیدی ببو بود چقد ما خواسیم همه بگن وای مرسی چه خانمید شما که میتونید انجام ندید ولی اهل کینه نیستید آخرش دیدیم که چقد ببوییم!چرا براش انجام دادین؟؟
ای بابااااااااااااااا
انگار شکست عشقی خوردیا!!!
گل که توش کلی هم علف هرز داره. شایدم پنبه!!!!!!!!!!
هه هه... شوخی کردم بابا.. 1 ج کاملا غیر کارشناسی....نه دوردونه//
تو نیوزلنده///
من اگه كسيم باهام مشكل داشته باشه حرف حقشو تاييد ميكنم//ولي هميشه برام سوال ميمونه كه چرا يك دفعه شونه خالي كردي؟ خودتم ميدوني كه با شما هستم//ولي من گذشتم كه خودت با خودت تنها باشي ///حق با تو بود... نه همش //ولي... هيچي///بدون اگه ازت تشكر ميكنم و تاييدت ميكنم به خاطر چيز ديگه ايه مثل روزاي اول كه شناختي بهت نداشتم....
///
سلام//اگه منظورتون منه//نه من مشکلی ندارم باهات//
خیلیم احترام قائلم///
تازه من هیچ کسی نیستم//یه فرد معمولی//
به هیچیم نمینازم//یعنی چیزی نهدارم که بنازم///
خودت با خودت فکر میکنی و به نتایجاتی میرسی که خودتو آزار میدی//
ایشالله ارشدم امسال قبول میشی//و همیشه بهت کمکم میکنم اگه دوست داشتی//
دنیا ارزش کینه توزی نداره جان//
فقط از دروغ و دو رنگی و فیلم بازی کردن بدم میاد//
حتی پدرمم باشه باج نمیدم///
وگرنه جانمم واسه اون شخص میدم//
به کسی هم تا حالا دروغ نگفتم تو زندگیم//سرم بلنده//
به کسیم کاری ندارم///
مرسی جان//
و بدونيد كلمه باج از شما كه دكتر هستيد و استاد اينده اين كلمه از دهنتون در بياد و بنويسيد بعيده// من از اين حرفت گذشتم..... اميدوارم از اين به بعد بهتر حرف بزنيد.///
فيلم و دروغ و دورنگيتونو متوجه نشدم// قابل احترامي//ولي درست نيست با اين شخصيتي كه شما داريد اينطور حرف بزنيد//
من چيزي فكر نكردم//شما فكرو ميسازيد//
مهم نيست ... منم مشكلي با شما ندارم//بلاخره بي خبر رفتن سوال ميسازه //نميسازه.. اينجا جاش نيست //نميخوامم ديگه بحثي باشه // خوشحالم برگشتي// اگه برات پيام گذاشتم خوشحالم نيايي يه تحريك بود ميدونستم مغروري و با اين حرف بر ميگردي//در هر صورت خوش اومديد...اميدوارم باز شاهد فعاليتاتون باشيم... مثل هميشه...
و بدونيد كلمه باج از شما كه دكتر هستيد و استاد اينده اين كلمه از دهنتون در بياد و بنويسيد بعيده// من از اين حرفت گذشتم..... اميدوارم از اين به بعد بهتر حرف بزنيد.
با هم مهربون باشین 
مگه به تو گفتم؟
استادم بشم به دانشجوهام باج نمیدم//اگه بخوان شیشه خورده بازی در بیارن//
تو کشور ما همه به هم باج میدن فعلا//
پس کلمه درستیه///آدم پاستوریزه باشه میخورنش جان//
دیگه بحثو ادامه نده جان//