سلام
خانمی من دانلود کردم .فایل اجرا نمیشه !!!!!!
فکر نمیکنم من برنامه پاور دی وی دی دارم اما باز نشد
ببین شما منظوورت اینه باز نشد بریم پوست اقا وحید رو بکنیممن پایه ام
![]()
فکر نمیکنم من برنامه پاور دی وی دی دارم اما باز نشد
ببین شما منظوورت اینه باز نشد بریم پوست اقا وحید رو بکنیممن پایه ام
![]()
وحید سلام
از حالت فشرده درش اوردی؟ پسورد هم بهش دادی؟ بعد اپن ویت پاور دی وی دی رو زدی؟
(الان اصلا حسش نیست... یه وقت مناسب تر........)
دستتوندرد نکنه .میگذارم برا وقت دیگه فعلا شب خوش
ا
سلامسلام
همین الآن از امتحان برگشتم و رسیدم خدمت!
سلامسلام منم يهو سر رسيدم برقمو ن رفته بود به بابا ننه اش سر بزنه الان اومد![]()
سلام
خسته نباشید
سلام ، دست خوش
سلامسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
خوبین همه ....؟
دلم تنگید بابا .....
محمد رضاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نه نرو ... الان زوده که بری ناهار که .....![]()
دوستان ، ببخشن دیگه ، تشکرم باز تموم شده ظاهرا
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ..سلام.
ظهر همه خوابالوهای کشاورزی بخیر ...
.
.
.
.
پاشید لنگه ظهره!
نا سلامتی همه کارمون این سالو سال همت مضاعف و کار مضاعف و ... مضاعف معرفی کرده بابا ...

خسته نباشيسلام
همین الآن از امتحان برگشتم و رسیدم خدمت!
سلام خوبيسلام
خسته نباشید
سلام
![]()

سلام ، دست خوش
سلام
دوستان ، ببخشن دیگه ، تشکرم باز تموم شده ظاهرا

دستت خوش، زیاد نیستم چون بالاخره یه امتحان خوب دادم این ترم!خسته نباشي

مریمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییامروز خیلی دلم پره ... از ادمایی که تمام شرایط ادم رو میدونن اما بیخودی خرده میگیرن و گلایه میکنن و هزار تا حرف بی ارزش میزنن.... بعد هم همه جا پر میکنن... نمیدونم چرا نمیخوان هیچ وقت درک کنن... نزدیک ترها و درجه یک هایی که باید همراه ادم باشن با وجود دونستن همه چیز اما نمیخوان درک کننن و بدتر برخورد میکنن... هنوز کینه های قدیمی که تو نظر خیلی ها فراموش شده اثرات مخفی خودش رو داره....
از زندگی با این جور افراد بیزارم.. به جایی که مرحم باشن واست نمک رو زخمت میشن.... هیییییییییییییییییییی

منم اومدم
سیلام![]()

امروز خیلی دلم پره ... از ادمایی که تمام شرایط ادم رو میدونن اما بیخودی خرده میگیرن و گلایه میکنن و هزار تا حرف بی ارزش میزنن.... بعد هم همه جا پر میکنن... نمیدونم چرا نمیخوان هیچ وقت درک کنن... نزدیک ترها و درجه یک هایی که باید همراه ادم باشن با وجود دونستن همه چیز اما نمیخوان درک کننن و بدتر برخورد میکنن... هنوز کینه های قدیمی که تو نظر خیلی ها فراموش شده اثرات مخفی خودش رو داره....
از زندگی با این جور افراد بیزارم.. به جایی که مرحم باشن واست نمک رو زخمت میشن.... هیییییییییییییییییییی

منم بیام پیشت ؟؟؟مریمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
کی بهت چی گفته؟
بیا پیش خودم![]()

من که فعلا فقط رد میشم، ولی به نظرم بهتره از شدت توجهت کم کنی و تا حدی بی خیال!!امروز خیلی دلم پره ... از ادمایی که تمام شرایط ادم رو میدونن اما بیخودی خرده میگیرن و گلایه میکنن و هزار تا حرف بی ارزش میزنن.... بعد هم همه جا پر میکنن... نمیدونم چرا نمیخوان هیچ وقت درک کنن... نزدیک ترها و درجه یک هایی که باید همراه ادم باشن با وجود دونستن همه چیز اما نمیخوان درک کننن و بدتر برخورد میکنن... هنوز کینه های قدیمی که تو نظر خیلی ها فراموش شده اثرات مخفی خودش رو داره....
تو هم بیا پیش خودم
سلام به آجی بزرگم ... خوبی ؟
آجی راستی تا یادمه تلتو می خوووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااام
سلام به روی ماهت
خوبی؟
شماره منو میخوای؟
چی شده مریمی ؟؟؟
منم بیام پیشت ؟؟؟
یادت رف من حسودم ...؟![]()
پسرا هم اگه خواستن بیان ولی یکم اون طرف تر وایسن 
مریمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
کی بهت چی گفته؟
بیا پیش خودم![]()
)سلام به روی ماهتمنم اومدم
سیلام![]()

نه به با اگه رحمش زياد بود بدبخت ميشديمعجب رحمی داره این برقتون،بهش سلام برسون و از طرف من تشکر کن که برگشته

فداي تو هستم نميرم نهار كه سهله تو بگو شام نرو من نميرمسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
خوبین همه ....؟
دلم تنگید بابا .....
محمد رضاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نه نرو ... الان زوده که بری ناهار که .....![]()