زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

خانمی من دانلود کردم .فایل اجرا نمیشه !!!!!!

سلام خانوم گل...
با پاور دی وی دی یا کا ام پلیر بازش میکنی ببینی باز میشه یا نه؟

اخه به خاطر کم کردن حجمش مجبور شدم با یه نرم افزاری که اقا وحید بهم معرفی کرد حجمشو کم کنم.... چون اون نرم افزاره رو دارم راحت واسه خودم باز میشه... امتحان که کردم با پاور دی وی دی هم باز میشه....

امتحان کن اگه نشد بریم از اقا وحید کمک بگیریم راه چاره نشونمون بده:D

maten110

عضو جدید
فکر نمیکنم من برنامه پاور دی وی دی دارم اما باز نشد

ببین شما منظوورت اینه باز نشد بریم پوست اقا وحید رو بکنیم:biggrin:من پایه ام :thumbsup2:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ببین شما منظوورت اینه باز نشد بریم پوست اقا وحید رو بکنیم:biggrin:من پایه ام :thumbsup2:

از حالت فشرده درش اوردی؟ پسورد هم بهش دادی؟ بعد اپن ویت پاور دی وی دی رو زدی؟

:biggrin:
(الان اصلا حسش نیست... یه وقت مناسب تر........)

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز

----------------

سلام

از حالت فشرده درش اوردی؟ پسورد هم بهش دادی؟ بعد اپن ویت پاور دی وی دی رو زدی؟

:biggrin:
(الان اصلا حسش نیست... یه وقت مناسب تر........)

چون تو اون نرم افزار رو داری میتونی با power dvd بازش کنی !
اماmaten110 باید یکی از اون هایی که گفتم رو نصب کنه!

maten110

عضو جدید
دستتوندرد نکنه .میگذارم برا وقت دیگه فعلا شب خوش

اقا وحید دارم برنامه رو وا نشد:gol:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
ظهر همه خوابالوهای کشاورزی بخیر ...
.
.
.
.
پاشید لنگه ظهره!
نا سلامتی همه کارمون این سالو سال همت مضاعف و کار مضاعف و ... مضاعف معرفی کرده بابا ...

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:gol::gol:
خوبین همه ....؟
دلم تنگید بابا .....
محمد رضاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نه نرو ... الان زوده که بری ناهار که .....:cry::cry:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب رحمی داره این برقتون،بهش سلام برسون و از طرف من تشکر کن که برگشته

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خسته نباشید:gol:
سلام ، دست خوش
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:gol::gol:
خوبین همه ....؟
دلم تنگید بابا .....
محمد رضاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نه نرو ... الان زوده که بری ناهار که .....:cry::cry:
سلام

دوستان ، ببخشن دیگه ، تشکرم باز تموم شده ظاهرا

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
ظهر همه خوابالوهای کشاورزی بخیر ...
.
.
.
.
پاشید لنگه ظهره!
نا سلامتی همه کارمون این سالو سال همت مضاعف و کار مضاعف و ... مضاعف معرفی کرده بابا ...
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ..:w33::w32::w42::w40::w14:
سلام حمید جونم خوبی ؟؟؟:gol::gol::gol:
دلم برات تنگ شده بود ها ...
کجایی آخه تو ...؟:razz:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز خیلی دلم پره ... از ادمایی که تمام شرایط ادم رو میدونن اما بیخودی خرده میگیرن و گلایه میکنن و هزار تا حرف بی ارزش میزنن.... بعد هم همه جا پر میکنن... نمیدونم چرا نمیخوان هیچ وقت درک کنن... نزدیک ترها و درجه یک هایی که باید همراه ادم باشن با وجود دونستن همه چیز اما نمیخوان درک کننن و بدتر برخورد میکنن... هنوز کینه های قدیمی که تو نظر خیلی ها فراموش شده اثرات مخفی خودش رو داره....
از زندگی با این جور افراد بیزارم.. به جایی که مرحم باشن واست نمک رو زخمت میشن.... هیییییییییییییییییییی

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
امروز خیلی دلم پره ... از ادمایی که تمام شرایط ادم رو میدونن اما بیخودی خرده میگیرن و گلایه میکنن و هزار تا حرف بی ارزش میزنن.... بعد هم همه جا پر میکنن... نمیدونم چرا نمیخوان هیچ وقت درک کنن... نزدیک ترها و درجه یک هایی که باید همراه ادم باشن با وجود دونستن همه چیز اما نمیخوان درک کننن و بدتر برخورد میکنن... هنوز کینه های قدیمی که تو نظر خیلی ها فراموش شده اثرات مخفی خودش رو داره....
از زندگی با این جور افراد بیزارم.. به جایی که مرحم باشن واست نمک رو زخمت میشن.... هیییییییییییییییییییی
مریمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:huh:
کی بهت چی گفته؟:cry:
بیا پیش خودم:w40:

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:
منم اومدم:D

سیلام:gol:
:w40::w40::w40::w40::w40:
سلام به آجی بزرگم ... خوبی ؟
آجی راستی تا یادمه تلتو می خوووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااام:confused:
:surprised::surprised:
چی شده مریمی ؟؟؟:confused:
منم بیام پیشت ؟؟؟:cry:
یادت رف من حسودم ...؟:D:D

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فعلا فقط رد میشم، ولی به نظرم بهتره از شدت توجهت کم کنی و تا حدی بی خیال!!

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::cry:محمد رضا ......
سلام نمی کنی به من ... ؟
بعد هی به نیلو بگو منم دوس داری منو اندازه اون .....:gol::gol::gol:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
:cry:
:w40::w40::w40::w40::w40:
سلام به آجی بزرگم ... خوبی ؟
آجی راستی تا یادمه تلتو می خوووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااام:confused:
سلام به روی ماهت:gol:
خوبی؟

شماره منو میخوای؟:surprised:

:surprised::surprised:
چی شده مریمی ؟؟؟:confused:

منم بیام پیشت ؟؟؟:cry:
یادت رف من حسودم ...؟:D:D
تو هم بیا پیش خودم
همه دخترا بیان:D پسرا هم اگه خواستن بیان ولی یکم اون طرف تر وایسن :w15:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چیزی نیست...همیشه این چیز ها بوده و هست و خواهد بود...فقط ادم نزدیکاشو بهتر میشناسه.... دوری و دوستی بهترین راه حله....هر چند که همیشه از دور هم بودن و شلوغ بودن خوشم میاد.. اما تحمل زخمای نزدیکا و عزیزا رو ندارم...مهم نیست... بهتره دیگه چیزی درموردش نگیم....ببخشید شما ها رو هم ناراحت کردم....

من میرم درس بخونم.. این روزا همش پای نت بود (داشتم دوران دوری از نت رو جبران میکرم:D)

راستی یه سر برید به وبلاگ زهرا... دیشب اپش کردم....ببینید خوبه..اگه جاییش مشکل داشت بگین درستش کنم

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
عجب رحمی داره این برقتون،بهش سلام برسون و از طرف من تشکر کن که برگشته
نه به با اگه رحمش زياد بود بدبخت ميشديم :(
خوبین همه ....؟
دلم تنگید بابا .....
فداي تو هستم نميرم نهار كه سهله تو بگو شام نرو من نميرم ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا