بيام بغلت ؟؟اومدددددددددددددددددددددددمم
قربونت برم.....
![]()
![]()
از چی متعجب شدی گلم؟؟؟؟

بيام بغلت ؟؟اومدددددددددددددددددددددددمم
قربونت برم.....
![]()
![]()

مگه ستاره كچل !!!!(تعجب بيش از حد )از چی متعجب شدی گلم؟؟؟؟![]()
الهه مشخصاتشو بده برم سرشو بشکونم!!! که دل عزیز دلمو شکونده!!!!سهراب گفتی چشمها را باید شست شستم...ولی....گفتی جور دیگر باید دید دیدم ...ولی.... گفتی زیر باران باید رفت رفتم....ولياو نه چشمهای خیس و شسته ام رانه نگاه دیگرم را.... هیچکدام را ندید فقط زیر باران با طعنه ای خندید و گفت: دیوانه ی باران ندیده
خب آره..... مگه تو کچل نیستی؟؟؟ منم کچلم!!!!! تو فکرشم باشگاه کچل های ایران رو راه اندازی کنم!!!!!مگه ستاره كچل !!!!(تعجب بيش از حد )
الهه مشخصاتشو بده برم سرشو بشکونم!!! که دل عزیز دلمو شکونده!!!!

زحمت نداره.... به قول دوستان ترک زبانمون.... کار ایکی ثانیه ست!!!!!!! من نمی ذارم آبغوره هاتو الکی هدر بدی!!!!! ( این بر می گرده به رگ اصفهونیم)چشماشودرمیارم!!!!نميخواد جيگر خودتو تو زحمت ننداز
![]()
![]()
حالا كه اينجوري خب منم ميرم كچل ميكنم ..بيام پيشت ...البته به شرطي كه بعد تو من بشم مدير ..خب آره..... مگه تو کچل نیستی؟؟؟ منم کچلم!!!!! تو فکرشم باشگاه کچل های ایران رو راه اندازی کنم!!!!!
فکرمیکنی چندتا عضو ثابت داشته باشه؟؟؟؟
دقيقا نميدونم ولي فكر كنم صعودي باشه..
میگن کافر همه را به کیش خود پندارد.........................مگه ستاره كچل !!!!(تعجب بيش از حد )
چرا رفتی زیر بارون؟؟؟؟؟؟من بهتر میفهمم همشهریم چی میگه!!!!!!سهراب گفتی چشمها را باید شست شستم...ولی....گفتی جور دیگر باید دید دیدم ...ولی.... گفتی زیر باران باید رفت رفتم....ولياو نه چشمهای خیس و شسته ام رانه نگاه دیگرم را.... هیچکدام را ندید فقط زیر باران با طعنه ای خندید و گفت: دیوانه ی باران ندیده
ا پس تو اهل ........... ايول ...خودم اينكارمزحمت نداره.... به قول دوستان ترک زبانمون.... کار ایکی ثانیه ست!!!!!!! من نمی ذارم آبغوره هاتو الکی هدر بدی!!!!! ( این بر می گرده به رگ اصفهونیم)چشماشودرمیارم!!!!
منظورت فائزه هست ؟؟میگن کافر همه را به کیش خود پندارد.........................

کی میگه ؟؟؟؟ ما که نشنیدیم!!!!! شنیدیم الی جون؟؟؟؟میگن کافر همه را به کیش خود پندارد.........................
ستاره جون منظورت از همشهري سهراب يا من ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا رفتی زیر بارون؟؟؟؟؟؟من بهتر میفهمم همشهریم چی میگه!!!!!!
می خوای برم بتوشمش؟؟؟؟
والا چييييييييييي بگم ......موندم وسط ...ستاره مگه چه عيبي داره بيا تو جمع ماها ديگه !!!!!!کی میگه ؟؟؟؟ ما که نشنیدیم!!!!! شنیدیم الی جون؟؟؟؟
نه عزیزم!!!!!! منظورش کچلیشه!!!!!!!( شکلک خنده در حد انفجار)ا پس تو اهل ........... ايول ...خودم اينكارم
منظورت فائزه هست ؟؟![]()
خوب سهراب همشهریمه دیگه!!!ستاره جون منظورت از همشهري سهراب يا من ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه نمی دونستی ستاره اصفهون بخش..... هست؟؟؟؟؟ستاره جون منظورت از همشهري سهراب يا من ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا اون که خودتی!!!!چچل!!!!!نه عزیزم!!!!!! منظورش کچلیشه!!!!!!!( شکلک خنده در حد انفجار)
یعنی چی؟؟؟والا چييييييييييي بگم ......موندم وسط ...ستاره مگه چه عيبي داره بيا تو جمع ماها ديگه !!!!!!
خداییش تو که می دونی یه بارم نرفتم پیش اون استاده نمره بگیرم!!!!بابا اون که خودتی!!!!چچل!!!!!
البته همه رو هم کچل می کنه از جمله 1 استاد که بهش 10 داد تا پاس بشه
یه هم کلاسی
یه 10 تا استاد دیگه
هم اتاقی هاش
و..........
نچچچچچچچچچچچ نميدونستممگه نمی دونستی ستاره اصفهون بخش..... هست؟؟؟؟؟

بابا اون که خودتی!!!!چچل!!!!!
البته همه رو هم کچل می کنه از جمله 1 استاد که بهش 10 داد تا پاس بشه
یه هم کلاسی
یه 10 تا استاد دیگه
هم اتاقی هاش
و..........

هيچي ديگه فائزه ميخواست باشگاه واسه كچلا راه بندازه منم پيشاپيش دعوتت كردمیعنی چی؟؟؟
یعنی و هزاران انسان بیگناه دیگر.................خداییش تو که می دونی یه بارم نرفتم پیش اون استاده نمره بگیرم!!!!
بعدشم اون نقطه چینا چیه؟؟؟؟
باشه منم عضو البته به دست خود فازی کچل شدم....هيچي ديگه فائزه ميخواست باشگاه واسه كچلا راه بندازه منم پيشاپيش دعوتت كردم![]()
سلام افشین خان!!!خدای خطای دید.....http://www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif
سلام خوبي؟http://www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif