زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tarvij

عضو جدید
کسی می دونه که چطور میشه مقالت علمی پولی رو از سایت های علمی مثل ساینس دایرکت گرفت؟
لطفا اگه کسی یوزر و پسورد داره بزاره! ممنون

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی می دونه که چطور میشه مقالت علمی پولی رو از سایت های علمی مثل ساینس دایرکت گرفت؟
لطفا اگه کسی یوزر و پسورد داره بزاره! ممنون
سلام.... خوبید؟؟؟؟ شرمنده اطلاعی ندارم!!!!!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرسیده به باشگاه تشکرام ته کشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!شرمنده وحید خان!!!!!!!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون اول بهتر بود!

چرا؟
ترم پیش درس نقشه کشی داشتیم .... منم خیلی دوست داشتمش....کسی که درسشو میداد یه سوال 5 نمره ای تو امتحان داد که آخرین جلسه درسشو داده بود!!!! عین همون سوال.... ج.اب رو هم گفت برید فلان صفحه فلان کتاب بخونید!!!! منم همین کارو کردم!!!! ولی....

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترم پیش درس نقشه کشی داشتیم .... منم خیلی دوست داشتمش....کسی که درسشو میداد یه سوال 5 نمره ای تو امتحان داد که آخرین جلسه درسشو داده بود!!!! عین همون سوال.... ج.اب رو هم گفت برید فلان صفحه فلان کتاب بخونید!!!! منم همین کارو کردم!!!! ولی....

ولی چی؟

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کتاب هیچ راه حلی نداشت فقط جواب آخربود....نه که استاده هم خیلی قشنگ درسا رو یادداده بود همه سر امتحان گیر کردیم!!!! فقط یه قسمتشو تونستم حل کنم... بعدش...

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کتاب هیچ راه حلی نداشت فقط جواب آخربود....نه که استاده هم خیلی قشنگ درسا رو یادداده بود همه سر امتحان گیر کردیم!!!! فقط یه قسمتشو تونستم حل کنم... بعدش...
سر امتحان تا جایی که تونستم سوال رو حل کردم... آخرشم نوشتم.... اینایی که نوشتم چیزایی بود که از کتاب یاد گرفتم.... بقیه شو به فلان صفحه ازفلان کتاب مراجعه کنید....بعدش...

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سر امتحان تا جایی که تونستم سوال رو حل کردم... آخرشم نوشتم.... اینایی که نوشتم چیزایی بود که از کتاب یاد گرفتم.... بقیه شو به فلان صفحه ازفلان کتاب مراجعه کنید....بعدش...
سوال 1 رو نمره کامل گرفتم ... سوالای بعدی رو که تو صفحه بعد جواب داده بودم نمره نگرفتم!!!!!!! با نمره 8.5 از برگه افتادم!!!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 1 رو نمره کامل گرفتم ... سوالای بعدی رو که تو صفحه بعد جواب داده بودم نمره نگرفتم!!!!!!! با نمره 8.5 از برگه افتادم!!!!
نمره گزارشکار به هم گروهیام 4 نمره اضافه شده بود ولی به من که همه گزارش کارا رو خودم نوشته بودم 1.5 !!!!!!!!!! معدلم 1 نمره اومد پایین..... نتونستم 24 واحد برای این ترم بردارم....
اینم نتیجه انتقاد از استاد....

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمره گزارشکار به هم گروهیام 4 نمره اضافه شده بود ولی به من که همه گزارش کارا رو خودم نوشته بودم 1.5 !!!!!!!!!! معدلم 1 نمره اومد پایین..... نتونستم 24 واحد برای این ترم بردارم....
اینم نتیجه انتقاد از استاد....
بیشتر از همه این اذیتم می کنه که کسی که با نمره 2.5 افتاده بود با 12 پاس شد!!!!!!!!

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر از همه این اذیتم می کنه که کسی که با نمره 2.5 افتاده بود با 12 پاس شد!!!!!!!!

هه
اره کلا کل کل و انتقاد از استادهای ایرانی اشتباهه
چون بعضیهاشون واقعا عقده ای هستن!
---------
اما اشکال نداره دفعه بعدی یاد میگیری که دیگه از این کارا نکنی!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه
اره کلا کل کل و انتقاد از استادهای ایرانی اشتباهه
چون بعضیهاشون واقعا عقده ای هستن!
---------
اما اشکال نداره دفعه بعدی یاد میگیری که دیگه از این کارا نکنی!
یاد میگیرم!!!! الان شاید .... ولی برم سرامتحان دوباره چنین اتفاقی بیفته باز همین آش و همین کاسه!!!!
از یکی دیگه از استادام همینجوری انتقاد کردم با جنبه تر بود با 11.25 پاسم کرد!!!!
به قول بچه ها من یه خورده خل میزنم!!!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
الو .... الووووو.... الووووووووووووووووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نیست؟/

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی وقته دیگه بارون نزده....
رنگ عشق به این خیابون نزده....
خیلی وقته ابری پرپر نشده....
دل آسمون سبک تر نشده...

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ..خوبي فائزه جون:gol: ؟ تو چطوري وحيد؟:gol:
اين سومين بار از ظهر ميام و سلام ميدم ولي جز يه نفر كسي ....:(

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام الی جووووووووووووووووووننننننننننننننننن........... بدو بیا بغلممم....... کجا بودی دنبالت می گشتم...... اینجا هم که تنها بودم.......وحیدم که غیبش زده ....... معلوم نیست کجاس!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا