تضمینیه؟تا چند روز دیگه ***** میشه؟
ممنونم
ظاهرا که قرار نیست ***** بشه ، اما وقتی گوگل هم ***** میشه ...
مرگ بر آمریکا !

تضمینیه؟تا چند روز دیگه ***** میشه؟
ممنونم
اينجاست كه ميگن كبوتر با كبوتر باز با باز ...این نتیجه ازدواج یه گرگ با پنگوئنه !![]()
بیا حرفه ....زد که عاقبت ****کردن...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_offline.gif
وا!!!...این عکسه چیه؟؟؟نکنه میخای بیست سوالی شروع کنی...![]()
ظاهرا که قرار نیست ***** بشه ، اما وقتی گوگل هم ***** میشه ...
مرگ بر آمریکا !![]()
مثه این که اینجا تا اسپم نزنیم کسی پست نمیذاره..![]()
سلـــــــــــــــــــــــــــام...من که خوبم..شما خوبین؟؟سلام به دوستای گلم,خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام ما خوبيم ؟تو چطوري؟سلام به دوستای گلم,خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
انگیزه کم شده...
دیانوش جان سلام
خوبی
درسته تعطیلیا اره تموم میشه...فرد 13امه...امروز روزه جمهوریه اسلامیه..امسال ساله 89ه و همچنین ساله ببر...وعلوه براینا ساله کاره مضاعف و همت مضاف...مزنزن ازلزان دزنبازال زهزرازا ميزيكزردزم كسزسي خزبزر نزدازارزه اسزسش![]()
نفهميدم چي شد؟مزنزن ازلزان دزنبازال زهزرازا ميزيكزردزم كسزسي خزبزر نزدازارزه اسزسش![]()
مزنزن ازلزان دزنبازال زهزرازا ميزيكزردزم كسزسي خزبزر نزدازارزه اسزسش![]()
مزنزن ازلزان دزنبازال زهزرازا ميزيكزردزم كسزسي خزبزر نزدازارزه اسزسش![]()
سلام
سلام آقا محمد رضا ,خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدي؟ من كه نفهميدم چي گفتي اما باشهدرسته تعطیلیا اره تموم میشه...فرد 13امه...امروز روزه جمهوریه اسلامیه..امسال ساله 89ه و همچنین ساله ببر...وعلوه براینا ساله کاره مضاعف و همت مضاف...
ولی با همه اینا بازم دلیل نمیشه یه اینجور پستی بزنی...![]()
نفهميدم چي شد؟زبان فارسيت زياد قوي يا من ...
یه چیزی بگم؟؟؟...
.
.
.
.
.
من یکم احساسه غریبی میکنم...اگه میشه لااقل اسمه دوستان رو بدونم که...
![]()
يه چند پست بري عقب تو سلام عليكا همه يجوري معرفي شدنیه چیزی بگم؟؟؟...
.
.
.
.
.
من یکم احساسه غریبی میکنم...اگه میشه لااقل اسمه دوستان رو بدونم که...
![]()
خوب بذار ببینم
فکر کنم دارین دنبال زهرا جون میگردین و می خواید بدونین کسی ازش خبری داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بابا زرگريه كسي بلد نيست؟![]()
خوب بذار ببینم
فکر کنم دارین دنبال زهرا جون میگردین و می خواید بدونین کسی ازش خبری داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بدونه فکره قبلی گفتی که فوق اعاده بود...حرف نداشت...من یکی فک انداختم...خوب بذار ببینم
درسته ديانوش جان كو؟ كسي خبر نداره؟
اگه بدونه فکره قبلی گفتی که فوق اعاده بود...حرف نداشت...من یکی فک انداختم...
البته اگه زهرارو میشناختم منم میگفتم ها...!!!![]()
حالا به جایه اینکه من 2600 صفحرو بخونم ....شما خودتو معرفیکنو خلاص...يه چند پست بري عقب تو سلام عليكا همه يجوري معرفي شدن
ديگه اين حرفو در مورد من نزن .من كه اسمم تابلو (الهه)حالا به جایه اینکه من 2600 صفحرو بخونم ....شما خودتو معرفیکنو خلاص...![]()
خداحافظ...بای...شب خوش و ...ديگه اين حرفو در مورد من نزن .من كه اسمم تابلو (الهه)
بروبچ من فعلا رفتم .