باشه دو روز دیگه فقط بخاطر گل روی سمانه![]()

من دیگه برم که یواش یواش داره چشام سنگین میشه!
.
سلااااااااااااااااااااااااااااام بچه ها سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام شادوماد مرسی از ته دلم برات آرزوی خوشبختی دارم نمیدونی که چقدر خوشحال شدم وقتی خبردومادشدنتو شنیدمسلام به همه بچه هاي گل كشاورزي همتونو دوست دارم بي دريغ ايشالله كه همتون خوشبخت باشن
ارزوي سلامتي و بهروزي برا همتون دارم
![]()
سلااااااااااااااااااااااااااااام بچه ها سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام شادوماد مرسی از ته دلم برات آرزوی خوشبختی دارم نمیدونی که چقدر خوشحال شدم وقتی خبردومادشدنتو شنیدم
سلام به همه بچه هاي گل كشاورزي همتونو دوست دارم بي دريغ ايشالله كه همتون خوشبخت باشن
ارزوي سلامتي و بهروزي برا همتون دارم
شبنم قرار بود یه کاری انجام بده که خودش گفت تا جمعه وقت دارم! فعلا که خبری نشده، طبق همون قرارداد در صورت عدم انجام پروژه در تاریخ مقرر جریمه سنگینی گریبانگیر شخص پیمانکار (شبنم) میشه که فردا همتون خواهید دید!!

شبنم سمانه که خودش میگه من تعریف نکردم، تو که شنیدی بیا تعریف کن ببینیم جریان چی بوده!
مرسییییییییی راس میگه من دو روز وقت میخوامجالا نمشه یه دو روز دیگه هم بهش وقت بدی؟
راست میگه شبنم... بیا بگو منم بشنوم![]()
میسییییییییییباشه دو روز دیگه فقط بخاطر گل روی سمانه![]()
من خواب بودم نمیتونستم برگردممرسی رضا جان
شبنم جون الان دیگه می تونی برگردی، رضا جان 2 روز بهت وقت داد![]()

ممنونم نيلو جان ايشالله عروسيت برات با ابكش اب ميارم![]()
انشالله قسمت خودت بشه و تعداد بچه هاتم دو برابر باشهسلام دایی، واااااااااااااااااااااااا ی بالاخره پریدی وسط مرغا؟! هوارتا بهت تبریک میگم و اَرزو میکنم که خدا صبرت بده! ایشالا دوازده تا بچه خوشکل و سرحال بریزن دور و برت و همتون سالهای سال به شادی و نشاط کنار هم بهترین زندگی رو داشته باشین![]()

سلام شبنم جونمسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

سلام عليككككككككككككككككككككككككككككككككمسلام نیلوفر
سلام شبنم
سلام رضا![]()

سلام نیلوفر
سلام شبنم
سلام رضا![]()
میسیکوهستان به روز شد
برید ببینید روحتون شاد بشه
...
سلام شبنم جونم![]()

يكي از هم دوستام واسه تولدم اونو بهم هديه دادمیگم نیلو این علامتی که رو گردنبندته میدونی چیه؟
ازش نپرسيدم قضيه علامتش چيه

سلام شبنم جان
سلام نیلوفر جان
سلام رضا جان
سلام زهرا جان
خیلی ممنونيكي از هم دوستام واسه تولدم اونو بهم هديه دادازش نپرسيدم قضيه علامتش چيه
![]()
آره خوب .ميخوام پرواز كنم به سمت خونمون ولي نميشه .كلاس دارم
میسی
الان حس پرواز دریا
![]()

يكي از هم دوستام واسه تولدم اونو بهم هديه دادازش نپرسيدم قضيه علامتش چيه
![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام آقا سعيدسلام شبنم جان
سلام نیلوفر جان
سلام رضا جان
سلام زهرا جان
سلام سعید، چه خبرا؟
راستی من زهرا رو ندیدم! کجا دیدیش بهش سلام کردی؟!
خیلی ممنون![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام آقا سعيد
ههههههههههههههههههههههههههههههيسلام
چه خبرها ؟
دنیا به کام هست
لبتون خندون و دلتون شاد هست