من دلم زردآلو میخواد....
.
.
الان شده 2هفته و 4روز...
اگه زودی نیاد چی؟؟؟

.
.
الان شده 2هفته و 4روز...
اگه زودی نیاد چی؟؟؟
شایدم اصلا نیاد....من دلم زردآلو میخواد....
.
.
الان شده 2هفته و 4روز...
اگه زودی نیاد چی؟؟؟
ایشالله بسلامت میاد.....زهرا اینجوری نگووووووووووووو......میاد...
خودش گفت فوقش 1ماه دیگه میام...
.
.
نه من جزو دوستات نیستم!!!!!!!!!
شبت خوشخب دیگه من میرم...
خداحافظ همگی...
منم همینطور یه دونه یه دونه تیر داشتم الان خالی کردم. مال منم تموم شدمن تشکرام تموم شده![]()
منم همینطور یه دونه یه دونه تیر داشتم الان خالی کردم. مال منم تموم شد![]()
عرض سلامي به بلندي بيل، به محكمي كلنگ، به گردي اسامبلي، به سرعت فرغون، به تيزي شاقول، به انعطاف پذيري طناب، به لبريزي دوغآب،به سفيدي سيمان،به صافي ماله، به وسعت بشكه، به معرفت عمله، به قدرت كارگر، به ظرافت گچ كار، به لطافت معمار، به شجاعت صاحب كار، به رشادت مهندس، به صلابت جوشكار، به محبت صافكار، به رفاقت همكار تقدیم تمامی کسایی که میان تو این تاپیک
وی یه کلمه بگو سلام به همه
دهههههههههه .بیاو خوبی کن زهرا خانم . مگه اینجا تاپیک سلوم علیم کردن نبودش ؟![]()
سلام سعید جان فکرکنم رفتی تو کار ساخت و سازعرض سلامي به بلندي بيل، به محكمي كلنگ، به گردي اسامبلي، به سرعت فرغون، به تيزي شاقول، به انعطاف پذيري طناب، به لبريزي دوغآب،به سفيدي سيمان،به صافي ماله، به وسعت بشكه، به معرفت عمله، به قدرت كارگر، به ظرافت گچ كار، به لطافت معمار، به شجاعت صاحب كار، به رشادت مهندس، به صلابت جوشكار، به محبت صافكار، به رفاقت همكار تقدیم تمامی کسایی که میان تو این تاپیک
ااااااااااااااااااااااااااااا سلام.چه آشنايي شمادهههههههههه .بیاو خوبی کن زهرا خانم . مگه اینجا تاپیک سلوم علیم کردن نبودش ؟![]()
بیدش بیدش
بیدش بیدش
سلوم مهندس اوضاع و احوالت شطوره . خوش میگذره عزیز .سلام سعید جان فکرکنم رفتی تو کار ساخت و ساز![]()
مریم تو همون مریم باشگاه خودمون نیستی که با نسیمم فامیلی ؟ااااااااااااااااااااااااا اااا سلام.چه آشنايي شما![]()
ااااااااااااااااااااااااااااا سلام.چه آشنايي شما
سلام خانومي خوبي؟چرا ديگه دكه نمياي؟![]()
پس بازم سلوم علیم کردنای 10 متری نبشتن ایرادی نداشته بید ؟![]()
سلوم مهندس اوضاع و احوالت شطوره . خوش میگذره عزیز .
اسم همتون از یادم رفته![]()
مریم تو همون مریم باشگاه خودمون نیستی که با نسیمم فامیلی ؟
از این ورا؟
اره من همونم.من و شبنم خواهراي باشگاهي هستيم.مریم تو همون مریم باشگاه خودمون نیستی که با نسیمم فامیلی ؟
از این ورا؟
سلام گلم
اخه هیج جا اینجا نمیشه
زهرا هنوزم قهری باهام ؟
راستی امت عزیز اینجا شرا هرپستی جدیدی زده میشه نشون نمیده و باید بری یه صفحه قبل و دوباره بیای تو همین صفحه تا پستای جدیدو ببینی ؟
اره من همونم.من و شبنم خواهراي باشگاهي هستيم.![]()
الزایمرو شدیاااا
حمیدرضاست
اره من همونم.من و شبنم خواهراي باشگاهي هستيم.
قبول دارم منم اينجا رو بيشتر دوس دارم مخصوصا اسپماي نصفه شبشو![]()
زهرا هنوزم قهری باهام ؟
راستی امت عزیز اینجا شرا هرپستی جدیدی زده میشه نشون نمیده و باید بری یه صفحه قبل و دوباره بیای تو همین صفحه تا پستای جدیدو ببینی ؟
چه خوف. یعنی تو الان خواهر زن بنده تشریف دار ی ؟
اينجا مثل اونجا زنده نيست.اولين باري كه اونجا پست يكي از بچه ها يهو جلوم سبز شد تا نيم ساعت تو هنگ بودم كه چرا اينجوري شده.![]()
چه خوف. یعنی تو الان خواهر زن بنده تشریف دار ی ؟
دیگه واجب شد یه بار دیگه اون لیست معرفی بزاری که یه بار دیگه رفرش بشم
اينجا مثل اونجا زنده نيست.اولين باري كه اونجا پست يكي از بچه ها يهو جلوم سبز شد تا نيم ساعت تو هنگ بودم كه چرا اينجوري شده.![]()
قهر؟؟
وا قهر نداریماااا
خوب هینجا رو رفرش کن
چرا بری صفحه بعد
لقمه دور سر خودت میپیچونیااااااا![]()
نميدونستي؟
من خيلي وقته ميدونم![]()
نسیم زن توههههه
اون که میگفت میخاد برات بره خواستگاری
لیست رو بعدا میزارم
![]()
پس شرا لو نمیدادی کلک ؟
آره خو . ولی من میخوام یه چن تا زن بگیرم هر کدومم واسه یه کار مخصوص به خود
خو این باشگاه باشگاه خوفیه ولی همین یه شیزش بده کاش اینجا هم مثه اونجا باشه و هر پستی جدید سریع نشون بده
آخه اون سری یه حرفی زدم نسیم اومدش گفت زهرا دربه در دنبالته
پس شرا لو نمیدادی کلک ؟
آره خو . ولی من میخوام یه چن تا زن بگیرم هر کدومم واسه یه کار مخصوص به خود