سیامک جان مطمئنی؟...عکس نیست ...خیلی گشتم...یه آدم چاق سرخ و سفید همیشه خندون با یه سیبیل کلفت رو تصور کنین وتسه دکتر نیازمن...

سیامک جان مطمئنی؟...عکس نیست ...خیلی گشتم...یه آدم چاق سرخ و سفید همیشه خندون با یه سیبیل کلفت رو تصور کنین وتسه دکتر نیازمن...
آرزو کردم...سانسور شد...*****ینگمن دورم
سارا کجایی؟همشهری هستین؟
بچه ها رو میفرستم جای من شام بخورن
من شام عروسی میخام
چرا آرزو نکردیارزوهای قشنگی برا بکنیا ..........
![]()
نه اشتباه نمیکنم...4 سال استادم بوده..سیامک جان مطمئنی؟اونی که من تعریفشو شنیدم این نیستا
مگه همون استاد بیماری نیستن ایشون؟
من دکتر علی رضا نیازمند رو میگما
![]()
نچ .... شنیدم بدخوابی داره........... طاقت بد خوابی و کم خوابی ندارم...........میگم حالا که مریم بودون تو جایی نمیره توهم بیا 3 تایی میریم خدمت کلی هم خوش میگزره..
اصلا باورم نمیشهنه اشتباه نمیکنم...4 سال استادم بوده..
شانس منو حالا که کسی برام آرزو میکنه سانسوری دارهآرزو کردم...سانسور شد...*****ینگ
یعنی حاض1ر نیستی 3 ساعت تا شیراز بیای؟![]()
نچ .... شنیدم بدخوابی داره........... طاقت بد خوابی و کم خوابی ندارم...........
تازه من خودم به همه دوست دارم زور بگم ... بعد ممکنه اونجا بهم زور بگن اونوقت آبمون تو یه جوی نمیره و با فرمانده گیس و گیس کشی را میندازیم![]()
مثل یه کابوس تو بیداری میمونه..آدم منظبت...خشک..بد اخلاق...اما وافعا تو درس حالیش میشه...چطور مگه افسون؟میشناسیش؟مگه قبلا جهرم بودی؟...سیامک جان دکتر فلاح زاده رو چطور؟میشناسی؟![]()
وای عزیز منه دکتر فلاح زادهمثل یه کابوس تو بیداری میمونه..آدم منظبت...خشک..بد اخلاق...اما وافعا تو درس حالیش میشه...چطور مگه افسون؟میشناسیش؟مگه قبلا جهرم بودی؟...
شبت بخیربا من که خیلی خوب بود دکتر فلاح....
من رفتم بخوابم...شب همگی خوش...![]()
به به النازی جانسلام.شبتون بخیر.![]()
شبت بخیر
به به النازی جان
خوبی خانومی؟چه عجب از این طرفا![]()
ممنونمییییسسسسسسی شما خوب هستی ؟ کمتر سر میزنم متاسفانه ؟ همسرتون آقا وحید خوبه ؟![]()
ببخشید حتما اشتباه شدهممنون
همسرم؟![]()
سلام رفقا شبتون بخیر...دارم از حال میرم اما گفتم قبلش بیام اینور یه سلامی بدم ....![]()
نه بابا چی چیو پرافسون مبارکه
چرا رو نکرده بودی؟
ما باید از بچه ها متوجه بشیم
افسون پرررررررررررررررررررررررررررررر
سلام سارا جونسلام بچه ها خوبید؟ شبتون بخید...
بهبه می بینم که حرف عروسی و این جور چیزاست...
افسون جون مبارکه...![]()
سلام خانومیسلام رفقا شبتون بخیر...دارم از حال میرم اما گفتم قبلش بیام اینور یه سلامی بدم ....![]()
afsoon6282;130647 [COLOR=darkslategray گفت:سلام سارا جون[/COLOR]
خوبی خانومی؟
نه عزیزم یه اشتباه بود همچنان مجردم
مرسی ... شما خوبی؟
یعنی از شیرینی خبری نیست...![]()
الهیafsoon6282;130647 [COLOR=darkslategray گفت:سلام سارا جون[/color]
خوبی خانومی؟
نه عزیزم یه اشتباه بود همچنان مجردم
مرسی ... شما خوبی؟
یعنی از شیرینی خبری نیست...![]()
چه کار کنیم دیگه
نمیشد نگم![]()