من خودمم میخوام!! گیر آوردی به منم بدهرضاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من از اینا آماده شدشو میخوام
سلاااام هر لحظه بیشتر به لحظات ملکوتی کنکور نزدیک میشم برام دعا کنین دوستان
کاردانی؟سلاااام هر لحظه بیشتر به لحظات ملکوتی کنکور نزدیک میشم برام دعا کنین دوستان
سلامسلام ردیفین؟!
مگه خودت ردیفی؟
سلامسلام! کجایین پس؟!
سلام
خوب هستید ؟ من که همین جا هستم جایی نرفتم بقیه خیلییییییییییییییییییییی مشکوک هستند !!!!!!!!
سلامسلااااااام زینب جان خوبی؟
اونوریم������
شمام بیا
لطفا بگین ارشد دوستان دعاها قاطی نشه ...با تشکرکاردانی؟
کارشناسی؟
ارشد؟
دکترا؟
فوق دکترا؟
عکس از نمونه کارات داری ما هم هنرتو ببینیم ؟!با افتخار اعلام میکنم که تجربه ساخت تراریوم رو دارم مدیر فیتو ...توی دانشگاه آموزش میدادن اما اینقد واسه ساختنش کشتی نمیگرفتیم !!!!!!!!
من فقط یه دانه ازشون درست کردم توی یه ظرف بلوری که اونم شکست اون موقع ترم پنج بودم .کاکتوس کاشتم فرمول کلیش یادم رفته .عکس از نمونه کارات داری ما هم هنرتو ببینیم ؟!
کم پیدایی از خودتونه !!سلام بروبچ کم پیدا شدین اینجا
شربت شیرینیتون کو پس؟چی شده؟ چه اتفاقی افتاده؟!
عروسیه؟؟؟؟!
سم پاشی و وجین و سله شکنی و ... نمیخاد؟هرازگاهیخودت را هَرَس کن...شاخه های اضافیت را بزن...پای تمام شاخه های بریده ات بایست...تمام سختی هایت... دردهایت...باغبانی کن خودت را...خاطرات بدت را...سَبُک کن فکرت را ، از هر چه آزارت می دهد...ریاضیدان باش...حساب و کتاب کن...خوبیهای زندگیت را جمع کن...آدمهای بدِ زندگیت را کم کن...همه چیز خوب می شود.
سم پاشی و وجین و سله شکنی و ... نمیخاد؟