السلام علیکم و رحمت الله، صباح الخیر، کیفکم کوک و مزاجکم مسرور!
چطورین...؟
فردا احتمال زیاد باید برم دادگاهبهدا بهت میگم...نوچ نمیشه...
سلام به روی ماهتقربون آقا، سلام به روی ماهت، خوش اومدی عزیزم، محفل ما رو مزین کردین، منور فرمودین، بسی مشعوف شدیم از تماشای وجنات شریفت، صفای قدمت... بفرما بفرما!
دقیق نمیدونم کجاست... ازش پرسیدم نمایشگاه گلی یا کتاب....گفت هیچکدومشون.... دیگه نپرسیدم کجاست... به احتمال زیاد منظور از کارش کار شما بودهخوب حد اقل ميدوني كجان الان نمايشگاه گل ياكتاب كار دارم اخه![]()
سلامالسلام علیکم و رحمت الله، صباح الخیر، کیفکم کوک و مزاجکم مسرور!
چطورین...؟
سلام.منم اومدم.
خوش اومدم.خودم میدونم![]()
به به ناژین جانسلام.منم اومدم.
السلام علیکم و رحمت الله، صباح الخیر، کیفکم کوک و مزاجکم مسرور!
اسلام و عليكم و رحمته الله شكرا لكم نعم من خوبم تو چطوري ؟
چطورین...؟
سلام گلمسلام.منم اومدم.
صبح میری؟...فردا احتمال زیاد باید برم دادگاه
تو بگو چه کار داری تا بگم میشه یا نه![]()
آخه فقط خودم بودم و حوضم! بخاطر استقبال شدید بچه ها ذوق زده شده بودم یادم رفت!سلام
خوب هستین؟
منم خوبم...
نرفتین پیش زهرا؟ مگه شما تاپیک نزدین واسه قرار گذاشتن با بچه ها... چرا یه تاریخ مشخص نکردین؟
آره صبح میرمصبح میری؟...
نمیتونم بگم... اگه قطعی شد بعد از ظهر خبرت میکنم![]()
دادگاه؟!فردا احتمال زیاد باید برم دادگاه
شکرا مزیدا یا اخی! انا مستکیف بزیارتکم... ماذا کذالک؟!اسلام و عليكم و رحمته الله شكرا لكم نعم من خوبم تو چطوري ؟
اینجور جاها باید خیلیییییییی پیگیر باشین تا شاید یکی دو نفر ترغیب بشن و بیان... درکتون میکنم... اما شما یه تاریخی ساعتی مشخص میکردین شاید یکی دو نفر پیداشون میشد...آخه فقط خودم بودم و حوضم! بخاطر استقبال شدید بچه ها ذوق زده شده بودم یادم رفت!
من؟ کجام مشکوکه.... این که گفتم بیا خونمون کجاش مشکوکه....آره صبح میرم
مشکوک میزنیا![]()
قربون شما.صفا از شما.
بچه ها من آخر هفته کنکور دارم حتی قد 1 باکتریم نخوندم![]()
یسک... از یه تاپیکی کش رفتممریم این گلا که گذاشتی تراریوم مصنوعیه؟!
فکر کنم دیش چرخیده.اخوی اینجا ایرانه.دادگاه؟!محکومی یا حاکم؟
شکرا مزیدا یا اخی! انا مستکیف بزیارتکم... ماذا کذالک؟!
آخه راستشو بخوای برنامه خودمم قطعی نبود، هنوزم معلوم نیس کی بتونم برم... شاید فردا شاید روز آخراینجور جاها باید خیلیییییییی پیگیر باشین تا شاید یکی دو نفر ترغیب بشن و بیان... درکتون میکنم... اما شما یه تاریخی ساعتی مشخص میکردین شاید یکی دو نفر پیداشون میشد...
حیف من تهرون نبودم و گرنه...![]()
پس بگووووووووووووووووووووووآخه راستشو بخوای برنامه خودمم قطعی نبود، هنوزم معلوم نیس کی بتونم برم... شاید فردا شاید روز آخر![]()
دقیق نمیدونم کجاست... ازش پرسیدم نمایشگاه گلی یا کتاب....گفت هیچکدومشون.... دیگه نپرسیدم کجاست... به احتمال زیاد منظور از کارش کار شما بوده
سلام
خوب هستین؟
منم خوبم...
نرفتین پیش زهرا؟ مگه شما تاپیک نزدین واسه قرار گذاشتن با بچه ها... چرا یه تاریخ مشخص نکردین؟
سلام
خوش امدی
صفا اوردی....
چه خوب که خودت هم میدونی![]()
اقا رضا شما اهل کجایید؟ شیراز تهران زندگی میکنید؟ قم
مریمی اینا بلد نیستن قرار بذارناینجور جاها باید خیلیییییییی پیگیر باشین تا شاید یکی دو نفر ترغیب بشن و بیان... درکتون میکنم... اما شما یه تاریخی ساعتی مشخص میکردین شاید یکی دو نفر پیداشون میشد...
حیف من تهرون نبودم و گرنه...
من؟ کجام مشکوکه.... این که گفتم بیا خونمون کجاش مشکوکه....
راستی پنجشنبه تولد برادر زاده محموده(تولد یه سالگیش)..... پایه ای بریم؟ خیلی خندس... تولد بچه ی یه ساله ..همه مهمونا n ساله... من تنها بیدم... همه بزرگن... بیا با هم بریم شلوغش کنیم
فعلا حسش نیستافسون مگه قرار نشد عکس میزت رو بذاری تو تاپیک عکس میز من....منتظرما....
بقیه دوستان هم اگه مایل باشن برن بذارن
میز کامپیوتر من (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)